Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

ruya

Giulia Tofana

Member
ruyalarimi cok kafaya takiyorum su aralar, aslinda uzun zamandir denebilir. bazen yalnizca ruya gormek icin gunde 15 saat uyudugum oluyor. ruyamdayken farkli bircok sey goruyorum, ama bir tanesi aklima takiliyor. surekli bir agac goruyorum, olu bir agac. aylardir devam eden bir ruya bu denebilir. agacin ici tamamen bombos kurumus gitmis, ve ben her yerde o agaci ariyorum. bir sehir var ve ben o sehirde yolu tam olarak biliyorum gidip agaci buluyorum. her seferinde ulasip bir seyleri anlayacagim an uyaniyorum. agacin ustunde runler kazili ama tam hangileri oldugunu asla cikaramiyorum. ayrica agacin icindeki boslukta benim bir voodoo bebegim var yani resmen benim aynim. hep o agaca donup hep bir seyler anlamaya calisiyorum. ruyamda tekrar ediyorum: beni buradan alacaklar, burada bulusacagiz, buraya gelecekler. ayrica ruyamda az cok benlik algim var. ilk sefer gordugumde sehirde agaci cok zor bulmustum ama dun gece gordugumde yolu hemen buldum. agaci ruyada cok kutsal bir sey olarak goruyorum ayrica. bulunca ona dokunup hissediyorum icine falan girip enerjisini hissediyorum. dun gece olmadi ama bazi zamanlar agaca vardigimda birkac kisinin benim icin gelmek uzere olduklarini biliyor oluyorum. tam geleceklerken uyaniyorum. yani hicbir sekilde boyle bir sey izlemedim duymadim da bilinc altima girmis olamaz ve aylardir ayni ruyayi gorup duruyorum artik sinirlerim bozulmaya basladi. gelecek kisileri de hem taniyorum hem tanimiyorum. herhangi bir tahmini, bilgisi olan var mi?

Bende geçenlerde böyle bir deneyim yaşadım ve sanırım bunun hakkindada bir başlık açmıştım. O rüyaniz üzerine meditasyon yapıp sonuçlarını gözlemleyin. Belki bu ağaç sizin zihninizde bir kısmı temsil ediyor olabilir, ya da kehanet rüyasıdır.

Rüya görmek için 15 saat uyumak sağlıklı bir davranış değildir. Bunu yapmayı bırakın.

Yukarıdaki erdem üzerine meditasyon yapın. Doğum ve transit haritalarınızdaki Neptün'ünüzü inceleyin ve yoğun bir toprağınız var mı kontrol edin.

Görülen rüyalara görünce, anlamlı gibi gelen veya tekrar eden rüyalar gören Zevistler olabilir ve bunlarla ilgili sayısız konu açılmıştır, hepsinde de genellikle aynı açıklamaları tekrar ediyoruz. Rüyalar; Tanrılardan işaret olabilir, anlamsız veya anlamlı olabilir, bilinçaltının yansıması olabilir, gün içerisinde yaşananlar ya da hayatınızda kafaya taktığınız şeyler olabilir. Şu an bahsettiğiniz rüya da bunlardan birisi olabilir. Hangisi olduğunu anlayamıyorsanız, o hâlde burada "incubation" tekniğini uygulamanız gerekiyor.

Yani bu rüyayı günlük hayatınızı ya da düşünce akışınızı meşgul etmeyecek şekilde bir kenara kaldıracaksınız ve ara ara dönüp, üzerine tekrar düşüneceksiniz. Bu düşünme sürecini yumuşak ve daha az efor alacak şekilde, zamana yayılmış şekilde yapacaksınız. Meditasyonlarda ve zihinsel gelişimde ilerledikçe de, bu anlamadığınız şeyleri anlama fırsatı yakalayacaksınız.

Bu yaygın bir tekniktir ve genel olarak bu yoldaki çözülmesi hemen mümkün olmayan şeyler için buna benzer şeyler öneririz.

Bende geçenlerde böyle bir deneyim yaşadım ve sanırım bunun hakkindada bir başlık açmıştım. O rüyaniz üzerine meditasyon yapıp sonuçlarını gözlemleyin. Belki bu ağaç sizin zihninizde bir kısmı temsil ediyor olabilir, ya da kehanet rüyasıdır.
kertenkele pozunu yoga akışına dahil et hattaha o pozisyonde (yapabiliyorsan) transa gir anlamlı vizyonlar alacağını düşünüyorum <3

Uzun süreler uyumak yerine lucid rüya çalışmaları yapabilirsiniz. Böylece rüyanızda daha farkında olursunuz. Rüya günlüğü tutmayı da öneririm.

kertenkele pozunu yoga akışına dahil et hattaha o pozisyonde (yapabiliyorsan) transa gir anlamlı vizyonlar alacağını düşünüyorum <3
Teşekkür ederim önerin için, ben rüyalarımı kontrol edebiliyorum ve vizyonlarım için farklı teknikler kullanıyorum (bunları foruma yazmayı planlıyordum fakat forumda olan yeni kişiler vizyonların ne olduğunu tam olarak kavrayamayabilir ve enerjilerini boşa harcayabilirler bu yüzden dikkatli olmak zorundayım). Zamanım olursa sizin önerinizide yapıp sonuçlarına bakmaya çalışacağım.

Teşekkür ederim önerin için, ben rüyalarımı kontrol edebiliyorum ve vizyonlarım için farklı teknikler kullanıyorum (bunları foruma yazmayı planlıyordum fakat forumda olan yeni kişiler vizyonların ne olduğunu tam olarak kavrayamayabilir ve enerjilerini boşa harcayabilirler bu yüzden dikkatli olmak zorundayım). Zamanım olursa sizin önerinizide yapıp sonuçlarına bakmaya çalışacağım.
yaa çok mutlu oldum yardımcı olabildiğime<3

bu kadar işinize aradıysa hayvanların ruhlarıyla meditasyon yapmak da işe yarıyor. vizyonlarınızı konrol eder gibi çok müdahale etmeden kendinizde uyandırmak istediğiniz hayvanın arketipini uyandırın. onu okşayın gözlerine bakın bağ kurduğunuzu hayal edin (beyaz bir enerji ipi ile de olabilir bu bağ kurma) yerli gün kadar yaptıktan sonra o hayvanın yoga pozunu da dahil ederek amacınıza ulaşana kadar yapın.

kertenkeleler ortamdaki ısı değişimlerini hattaha tozları bile algılayabilecek kadar meditatif hayvanlardır. kehanet yapmayla ve cadılarla bu sebeple bir kertenkele türü olan semenderler ilişkilendirilir.

Bu meditasyonu mevcut enerjileri anlamanız hattaha kehanet yapmak için kullanmanız da uygundur. hiç bilmediğim wombat hayvanını bu meditasyon sayesinde öğrenmiştim. Enerjileri iyi hissedip yorumlaya biliyorsanız bilmediğiniz hayvanların manalarını da anlayabiliyorsunuz. Şamanların eskiden beri yaptığı bir şey bu. Bu arada hayvanınızın yoga hareketi yoksa hafif meditatif bir halde onungibi yürümek davranmak,hissetmek ve onun seslerini çıkarmak da işe yarar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back