Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Rüya yorumlayabilirmisiniz

tesmeh

New member
Merhabalar abiler ablalar rüya bilimini bilen var ise bana yardım edebilirmi 1 hafta içinde 2 garip rüya gördüm ilk rüyamda evin içinde yatağıma doğru giderken zeus ve odin evimdeydi kızgın bir şekilde bakıyorlardı bende allah ve şeytan diye tekrar ede ede yatağıma yattım 2.rüyamda ise bir sağ başı kanyon gibi bir yer vardı altından bir akarsu akıyordu ben suya atladom boğulan bir keçi boynuzlu hayvan vardı keçimiydi tam hatırlamıyorum suda bir yere şıkışmıstı onu kurtarıp bir kayalığın üzerine çıkardım birden kustu bir kolye yada solucan gibi aşırı garip uzun ince bir tarafı altın sarısı güneş ışığı gibi parlıyordu uç tarafı ise mor du uyandım bu rüyaların bir anlamı olabilirmi ilk rüyamı araştırırken bu topluluğu inancı buldum yardımcı olabilirmisiniz benzer rüyaları gören abilerim ablalarım

Rüyalar anlamlı ya da anlamsız olabilir, bu anlamlar şu an anlaşılmasa da ileride anlaşılabilir veya bunlar basit bir rüya olabilir. Bunu unutmamalısınız.

Yine de ilk rüyanızda Tanrılarımızı görmeniz ve hemen ardından Zevizm'i bulmanız sebebiyle, bu rüyanızın buraya gelmeniz için size verilen bir işaret olup olmadığı üzerine düşünebilirsiniz zira bu rüyayı gören sizsiniz ve kendinizi, yaşadığınız hayatı ya da içinde bulunduğunuz durumu en iyi kendiniz bilebilirsiniz.

Daha fazla yorum yapacak olursak, Zeus ve Odin'in size "kızgın" şekilde bakması, yapmanız gerekenleri yapmadığınız veya hayatınızı doğru yaşamadığınız anlamına geliyor olabilir. Burada Tanrılar, size kendilerini göstererek ve sizde belli bir duygu uyandırarak, hayatınızı iyileştirmeniz için sizi harekete geçirmek istiyor olabilir. Bunu değerlendirmek de size kalmıştır.

İkinci rüyanız daha karmaşık ve pek çok sembol içeriyor, bu rüyanın anlamlı olup olmadığını söylemek zor. Dolayısıyla şimdilik bu rüyayı cebinize koyun. Daha ileri tarihlerde bu rüyanıza dönebilir ve gerçekten anlam taşıyıp taşımadığını tekrar değerlendirebilirsiniz. Sonuç olarak bu rüyaya takılıp, anlamı var mı yok mu diye aylarca düşünemezsiniz.

Bu süreçte yapmanız gereken tek şey Tanrılarımızı, Zevizm'i ve inancımızı araştırmak, meditasyon yapmak ve hayatınızdaki değişiklikleri gözlemlemektir.

Ardından, sizin için soru işareti olan pek çok şey açıklığa kavuşacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back