Burada konu hakkında bildiğim birkaç şey yazabilirim sanırım.
"Shaitan" kelimesi Arapça değil Sümerce kökenlidir. Lady Maxine Sümerler Mezopotamya'ya indiklerinde Satan'a "Shaitan" adını verdiler, demiştir. Sami dillerden binlerce yıl önce bugün bulunduğumuz Anadolu'da Shaitan'a tapıyorlardı.
Sözlü olarak hemen hemen aynı dönemde çıktığı söylenebilir. Yazılı olaraksa "Shaitan", "Zeus" kelimesinin ortaya çıkışından daha eskidir.
Satanist Heinrich Himmler, ruhsal kökenimizi biliyordu. SS Ahnenerbe'yi kurdu ve önemli medeniyetlere araştırma ekipleri yolladı; Tibet, Orta Doğu, İskandinavya, Güney Amerika ve Andlar.
Bugün "Aryan" kelimesinin İran kökenli olduğu SS Ahnenerbe tarafından ortaya çıkarılmıştır. Bazı araştırmacılar İranlıların Avrupa medeniyetleri ile kökensel bağı olduklarını bile iddia ettiler.
Kendimizi düşman sözüyle adlandırmak yerine binlerce yıldır kullanılan bir isim olan "Zeus"tan türetilen "Zevist" olarak adlandırmalıyız.
Sanırsam 2020-21'de, forumda "Şeytan" kelimesinin halk içinde negatif anlama sahip olduğu için kullanılmaması ve değişilmesi talep edildi. Verilen karar kesindi; bir grup aptal Tanrı'ya iftira attı diye babamızın adını kullanmayacak mıydık? Konu da uzamamıştı böyle kaldı.
Forumun adının değişmesi bir bölünme, geçmişi unutturma operasyonu değil dönemin gerektirdiği donanımları karşılamak içindi. Bu değişim ilk yaşandığında muhtemelen sadece alışkanlık için bile bu kelimeleri kullanamaya devam edeceğimi söylemiştim. HP Cobra o gün mesajımı beğenmişti. Geçirilen dönemin baltalanmadığını bildiğim sürece kendime Zevist veya Satanist demekle bir sorunum yok. Çünkü ikisi de aynı derecede kutsaldır.
Herkese iyi günler.! Bu gün sosyal medyada bir video gördüm. Şeytanın ayetler kitabından alıntı diye gösterilmiş ve anlatımı değiştirilmiş metinler paylaşılmış, ve Şeytan babamızın mührünü daha değişik farklı bir hale koymuşlar. Bu olabilicek sahte mühürler kötü niyetli varlıkları çekmek invoke etmek için tuzak olduğunu öğrenmiştim forumda. Ardından takıntılı biri olduğum için düşünmeye başladım bu mührü gözümde canlandırdığım için bir yanlışlık yapmışmıyımdır. Ve kötü niyetli bir varlık başıma bela olur mu diye.
Aslında bu tür gruplara reklamın kötüsü olmaz deyip geçilmelidir. İyi veya kötü Şeytan'ın ismi ne çok bilinirse astral de işimize yarayacaktır. Zira o, kendine yakın olan herkes üstünde güç sahibidir; hepiniz ne olduğunu bile anlamadan buraya yönlendirildiniz.
Takıntı yapacak bir şeyiniz yok. Tuhaf mühürler görebilirsiniz(çoğu işe yaramaz), orası internet; sadece kafanızda çok büyütmeyin. Çoğu zaman bir anlamları yoktur. Bir koruyucunuz var kimse size dokunamayacaktır. Astral saldırı sanılan çoğu şey genellikle gerçek değildir.