Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Negatif karma temizleme çalışması için bir ricam var

Lysander Florian Thornis

Well-known member
Esenlikler

Şimdi ben negatif karma temizleme çalışması yapmak istiyorum ama ingilizce ve ben ingilizce az boz biliyorum ve diğer SS kardeşlerimiz faydalansın diye site yetkililerinde çevirip sitede paylaşmalarını rica ediyorum.
Lütfen çevirip sitede paylaşır mısınız ? 🥺

İyi geceler ^^

Baroness Blossom said:
Esenlikler

Şimdi ben negatif karma temizleme çalışması yapmak istiyorum ama ingilizce ve ben ingilizce az boz biliyorum ve diğer SS kardeşlerimiz faydalansın diye site yetkililerinde çevirip sitede paylaşmalarını rica ediyorum.

İyi geceler ^^

Esenlikler,

Böyle spesifik bir çalışma yok.

Ansuz x54
Uruz x54

Pozitif ve sağlıklı bir şekilde, tamamen ve kalıcı olarak negatif karmadan tümüyle arınıyorum ve temizleniyorum. 9x

AUM x1

Sadece böyle bir çalışma vaktinde Türkler arasında oluşturulup paylaşılmıştı.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Baroness Blossom said:
Esenlikler

İyi geceler ^^

Esenlikler,

Böyle spesifik bir çalışma yok.

Ansuz x54
Uruz x54

Pozitif ve sağlıklı bir şekilde, tamamen ve kalıcı olarak negatif karmadan tümüyle arınıyorum ve temizleniyorum. 9x

AUM x1

Sadece böyle bir çalışma vaktinde Türkler arasında oluşturulup paylaşılmıştı.

İyi geceler.

Munka çalışması olan munka ile negatif karma silme çalışması woden'nin paylaştığı

Baroness Blossom said:
Munka çalışması olan munka ile negatif karma silme çalışması woden'nin paylaştığı

Esenlikler,

Altı Aylık Program bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki birkaç güne paylaşılacak. Şu an son düzeltmeleri yaptığım için açıkçası buna pek bir vaktim yok. Diskriminant Bey'e ileteceğim. Eğer vakti varsa ve isterse kendisi de çevirebilir. Başka işleri varsa ve çeviremezse de dediğim gibi, genelde büyünün mantığı aynı. Ansuz ve Uruz'u çıkarıp yerine Munka koyabilirsiniz, onun titreşimi de "MMM-UUU-NNN-YAĞ-KAĞ" şeklinde. Yanlış hatırlamıyorsam bir kardeşimiz vaktinde ses dosyasını oluşturmuştu bu mantranın, belki diğer kardeşlerimizde bu ses dosyasının bağlantısı varsa sizinle paylaşabilirler.

İyi günler.

Bright Truth said:
Baroness Blossom said:

Esenlikler,

Altı Aylık Program bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki birkaç güne paylaşılacak. Şu an son düzeltmeleri yaptığım için açıkçası buna pek bir vaktim yok. Diskriminant Bey'e ileteceğim. Eğer vakti varsa ve isterse kendisi de çevirebilir. Başka işleri varsa ve çeviremezse de dediğim gibi, genelde büyünün mantığı aynı. Ansuz ve Uruz'u çıkarıp yerine Munka koyabilirsiniz, onun titreşimi de "MMM-UUU-NNN-YAĞ-KAĞ" şeklinde. Yanlış hatırlamıyorsam bir kardeşimiz vaktinde ses dosyasını oluşturmuştu bu mantranın, belki diğer kardeşlerimizde bu ses dosyasının bağlantısı varsa sizinle paylaşabilirler.

İyi günler.

Tamandır şey peki zaryon nerde ne zamandır ortalıklarda yok iyidir umarım

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back