Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Nasıl defnedileğiz?

Kondofos

Member
Esenlikler,

Bende dahil olmak üzere birçoğumuz resmîyette farklı dinlere mensub olarak gözüküyoruz. Mesela benim kimliğimde Hristiyan yazıyor, ama değilim. Hristiyan kültürüne göre defnedilmek istemiyorum; ama kimse benim SS olduğumu bilmiyor, çünkü açıklamıyorum. Satanistlerin "kedi kesen" vb davranışlarda bulunduğunu zanneden bir toplumda açıklayamam da zaten. Ama yarın bir gün öldüğüm zaman beni öyle gömecekler, bu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Bir önemi var mı nasıl gömüldüğümüzün? Bizim bu konuda kendi usüllerimiz var mı?

İyi geceler.

Esenlikler,

Merak etmeyin, siz yaşlanıp öldüğünüzde zaten Satanizm ya büyük ve kabul görmüş bir din olur ve uygun şekillerde gömülürsünüz, ya da Altın Çağ çoktan gelmiş olur.

İyi günler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Merak etmeyin, siz yaşlanıp öldüğünüzde zaten Satanizm ya büyük ve kabul görmüş bir din olur ve uygun şekillerde gömülürsünüz, ya da Altın Çağ çoktan gelmiş olur.

İyi günler.

Daha önce de sormuştum size, fakat yabancı forumlarda tanrıların 20-30 sene içerisinde dünyaya gelecekleri konuşuluyor. Hani teori veya fikirden öte harbi harbi gelecekler gibi. Eğer böyleyse inanılmaz şanslı bir dönemde doğmuş oluyoruz? Magnum Opus'u tamamlamaya, küresel kurtuluşa çok yakın gibiyiz..

Bright Truth said:
Esenlikler,

İyi günler.

orası öyle de, ya şimdi herhangi bir kaza, hastalık vb. bir nedenle kafamıza kocaman taş düşerse ölürsek, islami usullere göre gömecekler. Bu korkunç birşey. öldükten sonra beden çöp bir önemi yok, ama bu durumu hayal ettiğimde çok kızıyorum.

Bence sadece gömülmesi daha uygun olur, bedenin toprağa karışması ama eşimde illa yakılmak istiyor. Bu çok masraflı olur, çok odun filan gerekir. Krematoryum olduğunu zannetmiyorum, ilgili yere başvurmakta gerekiyor sanırım. Defin ile ilgili vasiyetmi hazırlasak acaba şimdiden?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back