Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyon

Esenlikler,

Sabah-akşam denmesi sadece örnek bir program çıkarabilmek amacıyla. Kendi programınıza uydurabilirsiniz meditasyon saatlerinizi, burada bir sorun olmayacaktır.

İyi günler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Sabah-akşam denmesi sadece örnek bir program çıkarabilmek amacıyla. Kendi programınıza uydurabilirsiniz meditasyon saatlerinizi, burada bir sorun olmayacaktır.

İyi günler.
Esenlikler,

Astrolojik saat olarak sabah/akşam ve gece ne zaman başlar?

unforgiven said:
Esenlikler,

Astrolojik saat olarak sabah/akşam ve gece ne zaman başlar?

Esenlikler,

Arama moturunuza Planetary Hours yazarsanız bunun hizmetini sunan bir sürü siteyle karşılaşacaksınızdır. Kentinizi girdikten sonra o gün içinki gece ve gündüz saatleri, gezegensel saatler önünüzde belirecektir. Ben bu siteyi kullanıyorum ve öneriyorum. Basit ve kullanışlı.

İyi akşamlar.

Ben Merkür karesi yaparken uyuya kaldım ve 7 gibi uyandım birden bire saate baktığımda güneşin doğmasına bir saat vardı ama Jüpiter günü başlamış Jüpiter saatine gelinmişti şimdi gün kaçırmış sayılıyor muyum ?

Kahin said:
Ben Merkür karesi yaparken uyuya kaldım ve 7 gibi uyandım birden bire saate baktığımda güneşin doğmasına bir saat vardı ama Jüpiter günü başlamış Jüpiter saatine gelinmişti şimdi gün kaçırmış sayılıyor muyum ?

Esenlikler,

Evet, bulunduğunuz kentte yeni gün gösteriyorsa muhtemelen öyledir. Yeniden başlamanız gerekiyor.

İyi akşamlar.

Yeniden başlamak için bir sonra ki kare 2 ay sonrasını gösteriyor o kadar bekliyecek miyim ? Vaktim yok hemen bir şeyler yapmam lazım altarnatif ne yapabilirim ?

Kahin said:

Kare yaparken uyuyakalmak ayrı bir başarı :D

Ya hayır paushsjdhwidhwkdhwkdhhsekhf
Kare yaparken değil, 6. Günde falandım yarım saat sonra falan yaparım ya deyip uzandım yatağa ve o yorgunlukla uyumuşum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back