Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Maskülen ya da dişilliği arttırmak için rünleri nasıl kullanmalı?

o konuda asiri bir bilgim yok ama sitede yaziyorsa temsil ediyordur diye dusunuyorum.siz biliyorsunuzdur, normalde kac olmasi gerekiyor?
Hayır yani o rünlerin o sayıda veya katında illa titretilmesi daha münasiptir diye düşünmüyorum sadece. Bence rün yapılacağı büyüye göre titretilme sayısı kullanılabilir. Mesela ben iletişim veya hafıza büyülerinde 8'i veya 64'ü kullanıyorum.

Hayır yani o rünlerin o sayıda veya katında illa titretilmesi daha münasiptir diye düşünmüyorum sadece. Bence rün yapılacağı büyüye göre titretilme sayısı kullanılabilir. Mesela ben iletişim veya hafıza büyülerinde 8'i veya 64'ü kullanıyorum.
kullanilan alanlara gore sayi degisiyor mu?? ben hepsinde 8 kullaniyorum da.

biliyorum, gelistirmek icin cabaliyorum. henuz kisa suredir buradayim ve bazi seyler zaman istiyor. ama su an pratik yapiyorum ufak ufak. giderek gelisecegime inanıyorum 🥹
A hayır. Beni yanlış anlamayın. Yanlış değilsiniz. Bende adanır adanmaz bu bilgiler bur matrix gibi beynime yüklenmedi. Size söylemiyordum, okuyan herkese söylüyordum.

En basitinden başla aura programlamadan. Bir bebek emekleyerek yürümeyi öğrenir.

A hayır. Beni yanlış anlamayın. Yanlış değilsiniz. Bende adanır adanmaz bu bilgiler bur matrix gibi beynime yüklenmedi. Size söylemiyordum, okuyan herkese söylüyordum.

En basitinden başla aura programlamadan. Bir bebek emekleyerek yürümeyi öğrenir.
hayirrr sizi asla yanlis anlamiyorum. ama ogreniyorum ve elestirilere de her zaman acigim, yanlislarimi ogreniyorum. ben buyulerde once runle enerjiyi yukseltiyorum, sonra olumlamayla programlayip en son imgeliyorum. voodoo ve spell jar kullaniyorum yaparken, bunlara daha alisigim. run ve olumlamayi bebegi hazirlarken yapip imgelemeyi bebek elimdeyken bebege odaklanip yapiyorum. sanirim adamotu tutsusu de buyunun etkisini arttiriyormus.

hayirrr sizi asla yanlis anlamiyorum. ama ogreniyorum ve elestirilere de her zaman acigim, yanlislarimi ogreniyorum. ben buyulerde once runle enerjiyi yukseltiyorum, sonra olumlamayla programlayip en son imgeliyorum. voodoo ve spell jar kullaniyorum yaparken, bunlara daha alisigim. run ve olumlamayi bebegi hazirlarken yapip imgelemeyi bebek elimdeyken bebege odaklanip yapiyorum. sanirim adamotu tutsusu de buyunun etkisini arttiriyormus.
Spell jarlar dediğim gibi farklı bir büyü türü değildir. tılsımların modern saptırılmasıdır. Voodoo içinse bir rehberlik almıştım. Ve hayır bunu paylaşmayacağım. Bence nasıl ilerlemeniz gerektiği hakkında Koruyucu Tanrınızdan rehberlik rica etmelisiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back