Ποσειδών666 said:
Merhaba,
Mahremiyet ile ilgili sorunlar yaşadığınızda ne gibi çözümler ürettiniz? Uzun bir süredir her taraftan kuşatılmış durumdayım. Yalnızlığımı bulup kendime bir ortam yaratamıyorum. Ruhani gelişimde de oldukça fazla ivme kaybetmiş durumundayım. Lütfen, önerilerinizin her türlüsüne açığım.
Esenlikler
Biraz kişisele girmeden anlatmaya çalışacağım
Kışın benim odam soğuk olduğu için ve oturma odasında yattığım için gece meditasyonlarını tuvalette yapıyordum o soğuğa rağmen
Kundalini yogayı tuvaletinizde yapabilirsiniz
Bazen o kadar fazla dank etmişti ki kafama ailemin yanında hatha yoga yapmaya başladım ve onlara beden eğitimi öğretmenimden öğrendiğimi söylemiştim
Onlar da gidip bunu mu öğrettiniz diye soracak değiller herhalde hatta annem yapmaya bile çalışmıştı pyhahajqjwndke
Sabah meditasyonlarını ise otobüste yapıyordum mecburen. Otobüste yaptığım meditasyonlar şunlar AT KA BM ÇAKRA DÖNDÜRME ve fısıltılı Bi şekilde çakra açma meditasyonları yapıyordum sizi dediğim gibi bilmiyorum böyle Bi imkanınız var mı
Geceleri de yatarak yapmak zorunda kalıyordum mecburen
Bir aralar psikolojik olarak zor bir dönemdeydim ve bunun için de telepatik olarak Lord Şeytan ile konuştum ondan yardım istedim. Haplarımı falan bırakmak açısından.(siz de mahremiyet için ona danışabilirsiniz) Sonra yavaş yavaş ailemin hap konusunda fazla zorlamadığına tanık oldum ve şu anda hap kullanmıyorum onun yerine wunjo çalışması yapıyorum
Ha rtr konusunda da şöyle yapıyordum ki hala yapıyorum otobüste veya metroda ekranı kısık Bi şekilde içinizden yapabilirsiniz. Veya evde ben internetten kitap okuyacağım diyerek rtr yapabilirsiniz
Daha sonraaa ne önerebilirim bir düşüneyim.
Eğer okula gidiyorsanız okulda bazı meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Şu anlık aklıma bunlar geliyor. Umarım mahremiyete sahip olup gelişiminizi kendi gözlerinizle görmüş olursunuz

. İyi günler diliyorum : )