Öncelikle Zevist ailemize hoş geldiniz.
Yeni inisiye olduysanız o hâlde işleri ağırdan almanızı tavsiye ederim. Adandıktan sonraki ilk 1-2 yıl, genellikle güzel şeyler deneyimlediğiniz bir yıldır. Dolayısıyla Tanrılarla iletişime geçmek ya da onlardan işaretler almak konusunda aceleci olmayın. Lordumuza dua edin, onu tanımak istediğinizi söyleyin ve ona günlük olarak dua edin. Bu, bir ilişki inşa etmenize yardımcı olacaktır. Ardından, kendisinden işaretler alabilir ve onun nasıl biri olduğu üzerine daha büyük bir anlayış elde edebilirsiniz.
Her Tanrının tasviri paylaşılmaz ve bazı Tanrıları görmek için belli bir seviyeye ulaşmamız gerekir. Yeni adandığınız için bu konudaki isteğinizi anlıyorum ama Andromalius'un nasıl gözüktüğünü öğrenmek için önünüzde uzun bir süre olabilir. Dolayısıyla dediğim gibi işleri ağırdan alın, kendisine dua edin ve bu kuracağınız iletişimin keyfini çıkarın.
Sarkaç kullanımına gelirsek, sarkaç güvenilir bir yöntem değildir ve yeni olduğunuz için size yanıltıcı sonuçlar verecektir. Basit konular için denemeler yaparak sarkaçla gelişmeye çalışabilirsiniz ama önemli sorularınız veya kafa karışıklıklarınız için daima Tanrılara dua edip, size kılavuzluk göstermelerini isteyin. Tanrılar, Zevizm'e yeni adanmışlara ilk zamanlarda özel bir ilgi gösterirler, bu sizi Zeus'un Yoluna hazırlamak ve sizi, bu yolun zorluklarına karşı donatmak içindir.
Dolayısıyla bu dönemin keyfini çıkarın, meditasyonlarınıza ara vermeden yapmaya devam edin, kafanızın karıştığı durumlarda Tanrılarımıza dua edin ve buradaki Zevist kardeşlerimize sorun. Adım adım ilerleyin ve birkaç yıl içerisinde bir çiçek gibi açacaksınız, bu Yol, size görmesi en güzel bahçeleri sunacaktır ama sabır ister. Sabredin, sağlam kalın ve gerisi gelecektir.