Kheramon
Member
Esenlikler Kıymetli Dostlarım,
Son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Taksim Meydanı'nda beyni yıkanmış, geri döndürülemez parazit beyinler "yaşasın şeriat" diyip, Atatürk'e çirkin ithamlarda bulunuyor ve bu benim içimde halkımıza dair büyük bir nefret doğuruyor. Sadece din meselesinde değil, komple düşünce yapısı olarak bütün alanlarda çok aptalca çalışıyor insanımızın beyni. Yanlış anlaşılmasın, incel falan değilim ülkemi seviyorum fakat benimle aynı ırkı taşıyan (belki de taşımıyorlardır) günümüz insanlarının bu kadar aptal ve geri döndürülemez olması beni hem üzüyor hem de sinirlendiriyor. Bu ülkeyi terk edip başka bir yerde yaşamayı düşünüyorum çünkü bu düşünce yapısına sahip bir çoğunlukla aynı coğrafyada yaşamak istemiyorum.
Son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Taksim Meydanı'nda beyni yıkanmış, geri döndürülemez parazit beyinler "yaşasın şeriat" diyip, Atatürk'e çirkin ithamlarda bulunuyor ve bu benim içimde halkımıza dair büyük bir nefret doğuruyor. Sadece din meselesinde değil, komple düşünce yapısı olarak bütün alanlarda çok aptalca çalışıyor insanımızın beyni. Yanlış anlaşılmasın, incel falan değilim ülkemi seviyorum fakat benimle aynı ırkı taşıyan (belki de taşımıyorlardır) günümüz insanlarının bu kadar aptal ve geri döndürülemez olması beni hem üzüyor hem de sinirlendiriyor. Bu ülkeyi terk edip başka bir yerde yaşamayı düşünüyorum çünkü bu düşünce yapısına sahip bir çoğunlukla aynı coğrafyada yaşamak istemiyorum.
bu kelime de iyice amacından çıktı. Bunu anlamam uzun zamanımı aldı ama... İnsanlar o kadar da aptal değiller. Evet bu şeriat isteyip laikliğe laf eden protestocular düpe düz aptal. Benim demek istediğim çoğunluğa karşı aptal demeniz ve o kadar da aptal olmamaları. İnsanlar normalde veya bazı konularda ortalama veya üstü zekaya sahip olupta bazı konularda tamamen aptalca düşünebilir. Çoğunlukla da bu konular bellidir çünkü çok fazla konuşulmaya müsait ve toplumda bir o kadar da yüzeysel bilgilere sahip olunan konular olduğu için bilgisizlikten ve toplumun genel veya içinde bulunduğu bir kesim tarafından etkilenip aptalca görüşlere sahip olması normal. Konu müslümanlık olsun, sol gericilik olsun, israili desteklemenin havalı ve doğru olduğuna inananlar olsun (ideolojik ırkçılar), veya sadece genel ahlak kuralları olsun çünkü bu kurallar toplumumuzda çok büyük oranda islamdan geldi ve çoğusuda kadınla, cinsellikle ilgili saçma şeyler. Kısaca aslında çoğu insan gerçekten aptal değil sadece her şeyi dekartes gibi filozofca sorgulayıp doğruyu yanlışı ayırt etmek yerine topluma veya belli bie kesime uyuyorlar. Bunu düzeltmenin en iyi yolu toplumdaki genel görüşü etkilemek ve çoğalmak, insanları bilinçlendirmek sorgulamaya itmek ve tarafımıza çekmek.