Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kendime tanrılığı yakıştıramıyorum

Parzeal

New member
Geçmişimde çoğu insanda olabilecek o kadar rezil aciz hatıralar varki kendime böyle şeyler yaşamış biri gün gelirde olursa nasıl tanrı olur ki diyorum halada çok asil bir hayata ve karaktere sahip değilim karakter anlamında çabalıyorum.Saçma gelebilir belki ama geçenlerde aklıma geldı müslüman bir ailede doğduğum için çocukken sünnet ettirilmiş birisiyim ve garip geldi olursa ilerde sünnetli bir tanrı mı olacağım diye bu tür garip şeyler düşünüyorum bu düşüncelerimi paylaşmak istedim

Yahudi pislikleri yüzünden çocukluğunu asilce yaşayamaman senin suçun değil. Ama bundan sonrası senin elinde, kendine hakaret etme, geçmiş karmalarından kurtulma çalışmaları yap, ruhunu yükselt, kendi değerini öğrenmeye bak, çabalarsan çoğu şey olur emin ol

Esenlikler,

Müslüman bir ailede doğup bu şekil yetiştirilmiş olmanız sizin suçunuz değil, sonuç olarak doğru yolu buldunuz. Asil bir hayata ve karaktere sahip olmamanız konusuna gelirsek; Bunlar elbette değiştirilebilir, hayatınız aldığınız tercihleriniz dahilinde değişir, karakteriniz konusunda da insan ise sürekli değişen bir canlı, zamanla değişip gelişeceğiz, olduğumuzdan daha da asil bir hale geleceğiz. Meditasyonlarını disiplinli şekilde yaparak kendi ruhunu yükselt, okuyarak ve araştırarak kendi değerlerini öğren ve en önemlisi kendine inan, sen zaten bunların hepsini yapabilecek kabiliyette birisin, inanç ve umut olmadan bu eylemlerin hiçbir anlamı yok.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back