Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kararsızlık

Bahar

Member
Esenlikler. Bir konuda çok sıkışmış ve kararsızlık yüzünden hayatını mahveden biri var çevremde. Bana kalırsa çözümü net ama o bunu o kadar içinden çıkılmaz bir çaresizlik olarak görüyor ki. Kendisine çalışma yapmayı önersem kabul etmez böyle şeylere inanmıyor. Benim onun için yapabileceğim bir çalışma var mı ?

Esenlikler. Bir konuda çok sıkışmış ve kararsızlık yüzünden hayatını mahveden biri var çevremde. Bana kalırsa çözümü net ama o bunu o kadar içinden çıkılmaz bir çaresizlik olarak görüyor ki. Kendisine çalışma yapmayı önersem kabul etmez böyle şeylere inanmıyor. Benim onun için yapabileceğim bir çalışma var mı ?
Nasıl bir durumda bu arkadaşınız ? derdi ne sıkıntısı ne bilelim ki bir öneride bulunalım,

Onun için çalışma yapabilirsiniz. Mesela çok basit bir çalışma olarak; aurasına enerji yönlendirip, olumlama yapabilirsiniz.

Büyü ve çalışmalarla deneyiminiz varsa daha kapsamlı bir çalışma da yapabilirsiniz.

Eğer bu konuda henüz yeniyseniz ama çevrenizdeki bu kişi, sizin için gerçekten önemliyse, Tanrılara dua etmeyi deneyebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back