Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kafadaki zincir

redsky

New member
Merhaba kafamda zincir(gerçek) gördüm.canımı acıtıyor.Ayrıca düşman zihnime saldırıyor.Nasıl demir gibi çok güçlü kırılır.Kimseyi kandıramam.Beynim ağrıyor.

Merhaba kafamda zincir(gerçek) gördüm.canımı acıtıyor.Ayrıca düşman zihnime saldırıyor.Nasıl demir gibi çok güçlü kırılır.Kimseyi kandıramam.Beynim ağrıyor.
Esenlikler, 40 günlük meditasyon programına başlamadıysanız en yakın zamanda başlayın. Sakin kalın ve bu tarz düşünce ve imgeleri önemsemeyin. Zaten Aura Temizleme ve Koruma Aurası yapıyorsanız, düşman hakkında düşünmenizi gerektiren hiçbir durum yoktur.

Burada asıl sorun düşman değilde, sizin zihniniz olabilir. Bu yüzden pozitif telkinler ile sakinliğinizi korumaya çalışın mesela 10-20 kez bunu söyleyin: "Benim için sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kendimi iyi hissediyorum. Zihnim sakin ve oldukça pozitif."

Boşluk meditasyonunuzu günde 4-5 kez yapabilirsiniz bir kaç dakika.

Lord Valefor'dan şifa için rehberlik isteyebilirsiniz. Kendisinin Mührüne odaklanarak içinizden dua edin.

Bunun dışında teşhisi konmuş herhangi bir psikolojik sorununuz var mı? Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?

Durumunuzu daha iyi anlayabilirsem daha uygun tavsiyelerde bulunabilirim ancak üstte yazdığım tavsiyelere uymanız sizin için yararlı olacaktır. İyi günler dilerim.

Esenlikler, 40 günlük meditasyon programına başlamadıysanız en yakın zamanda başlayın. Sakin kalın ve bu tarz düşünce ve imgeleri önemsemeyin. Zaten Aura Temizleme ve Koruma Aurası yapıyorsanız, düşman hakkında düşünmenizi gerektiren hiçbir durum yoktur.

Burada asıl sorun düşman değilde, sizin zihniniz olabilir. Bu yüzden pozitif telkinler ile sakinliğinizi korumaya çalışın mesela 10-20 kez bunu söyleyin: "Benim için sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kendimi iyi hissediyorum. Zihnim sakin ve oldukça pozitif."

Boşluk meditasyonunuzu günde 4-5 kez yapabilirsiniz bir kaç dakika.

Lord Valefor'dan şifa için rehberlik isteyebilirsiniz. Kendisinin Mührüne odaklanarak içinizden dua edin.

Bunun dışında teşhisi konmuş herhangi bir psikolojik sorununuz var mı? Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?

Durumunuzu daha iyi anlayabilirsem daha uygun tavsiyelerde bulunabilirim ancak üstte yazdığım tavsiyelere uymanız sizin için yararlı olacaktır. İyi günler dilerim.
düşmanla savaşıyorum çok ciddi baskı içindeyim alanımı falan görmeye başladım kapattılar perde koydular pspikolojik problemlerimin kaynağı bu zincirr ruhumda yaraya sebep oluyor 3.gözüm açık kullanamayıroum

düşmanla savaşıyorum çok ciddi baskı içindeyim alanımı falan görmeye başladım kapattılar perde koydular pspikolojik problemlerimin kaynağı bu zincirr ruhumda yaraya sebep oluyor 3.gözüm açık kullanamayıroum
siz bir şey yapamasanız da bilen birisi yardımcı olabilir mi ruhumu sıkıyor özgürleşmemi istemiyorlar psikozdeğil emin olabilirsin(öyle düşünüyorum)

Sorun gerçekten düşmansa bile bu kadar tedirginlik, korku size fayda sağlamayacaktır. Tam tersine zararlı bir durum... Sakinliğinizi koruyun, düşman size zarar veremez. Aura Temizleme ve Koruma Aurası yapmanız yeterli, bunlar oldukça güçlü ve etkili çalışmalar.

Çok basit bir tavsiyede daha bulunayım: Tanrılardan düşman konusunda yardım isteyin. Ben dahil, bir çok SS zaman zaman sizin anlattığınız kadar yoğun olmasada düşmanla ilgili çeşitli sorunlar yaşamıştır. Ama boyumuzun aştığı her durumda da yardım gördük.

Şayet, zihinsel olarak rahatsızlıklarınız varsa bunda utanılacak, kötülenecek bir şeyde yok. Her insan zaman zaman bedensel, zihinsel rahatsızlıklar yaşayabilir. Önemli olan iyileşmek için çaba göstermemiz.

Üstte verdiğim tüm tavsiyeler yeterli olacaktır. Sakin olun ve kendinize güvenin.

zihin kontrolü boş boş konuşmlar beynime saldırmaları acıyor içi çok ciddi vuruyorlar
Zihinlerimizden rastgele düşünce, imge ve hayaller geçebilir. Bu bizden kaynaklıdır, başka bir varlıktan değil. Zamanla boşluk meditaysonu yaparak ve aklınızdan her geçen rastgele düşünceyi önemsememeyi öğrenerek sakin bir zihne kavuşabilirsiniz.

Psişik bir saldırı varsada, auranızı kırmızı renkte enerji ile kaplamak anında psişik saldırıları engelleyecektir.

Burada sorunun düşmanla ilgili olmadığını düşünüyorum. Çünkü doğru pratikleri uygulayarak, Tanrılardan yardım isteyerek sorunu çözebilirdiniz. Burada bence kendinize sorun yaratmaktasınız. Ve bunu aşmanın yoluda çabanızdan geçmektedir.

Sakin olun, mantık ile düşünün ve meditasyonlarınızı yapın. Şifa çalışmasıda yapabilirsiniz. Bu konuda size uygun bir çalışma hazırlayabilirim, isterseniz.

Siz istedikten sonra hiç kimse size engel olamaz. Yükselmek ve iyileşmek sizin iradenizde.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back