Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Kırmızı enerji daha mı koruyucu ?

SonOfGod

Active member
Merhabalar. kırmızı renginin psişik saldırılara karşı da koruyucu olduğunu öğrenmiştim sitede. ve bu gün denedim. oldukça sıcak hissediyorum ve güçlü hissediyorum enerjiyi. bir sakınca olur mu kırmızı kullanmakta ? (hafif başım ağırdı)

Merhabalar. kırmızı renginin psişik saldırılara karşı da koruyucu olduğunu öğrenmiştim sitede. ve bu gün denedim. oldukça sıcak hissediyorum ve güçlü hissediyorum enerjiyi. bir sakınca olur mu kırmızı kullanmakta ? (hafif başım ağırdı)
Merhaba,

Böyle konularda karar verme yetkisi tamamen size ait. Kırmızı rengini kullanmaya devam edip etmeyeceğiniz tamamen sizin elinizde.
Eğer vücudunuzda bir ağırlık, baş ağrısı ya da rahatsızlık gibi bir his oluşuyorsa bu bir işaret olabilir. Bu durumda farklı renkleri de deneyerek size en uygun olanı bulabilirsiniz. Enerji ve hisler kişiden kişiye değişebilir bu yüzden kendi bedeninizi ve hislerinizi dinlemeniz en doğru yaklaşım olacaktır.

Kırmızı renk bunun için kullanılabilir ama koruma aurası yapmanın amacı sadece psişik saldırılardan korunmak değildir. Günlük genel koruma auranızı beyaz-altınla yapıp kırmızıyı psişik saldırıdan korunmak için ikincil koruma aurası çalışmasında kullanabilirsiniz.

Kırmızı renk bunun için kullanılabilir ama koruma aurası yapmanın amacı sadece psişik saldırılardan korunmak değildir. Günlük genel koruma auranızı beyaz-altınla yapıp kırmızıyı psişik saldırıdan korunmak için ikincil koruma aurası çalışmasında kullanabilirsiniz.
Evet öyle yaptım 😁

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back