12 Hazirandan 6 Kasım gününe kadar, 6 Kasım dahil, her perşembe günü kareye başlamak için uygundur.Teşekkür ederim paylaştığınız için, peki 12 haziran başlamayı kaçıran biri başka hangi tarihlerde başlayabilir kare için?
O zaman anladığım kadarıyla mesela bir gün aksattık (1 gün yapmadık diyelim o kare geçersiz oluyor) 6 kasıma kadar süremiz var bu kareyi doğru şekilde yapmak için.12 Hazirandan 6 Kasım gününe kadar, 6 Kasım dahil, her perşembe günü kareye başlamak için uygundur.
Bu link üzerinden Türkiye'yi seçip takvimi indirebilir vetüm çalışmalar için uygun tarihleri görebilirsin: https://astroapollo.org/#/astro-calendars
12 Haziran'dan 6 Kasım'a kadar olan süredeki herhangi bir perşembe günü, Jüpiter saatinde ve Ay'ın boşlukta olmadığı bir zamanda, kareye başlayın.
ben jüpiter karelerini hep jüpiter saatine denk getiriyorum, uzun mantra titretiyorum (aum graam grim graum sau guruave svaha ) ben ruhani gelişim için yapıyorum12 Haziran'dan 6 Kasım'a kadar olan süredeki herhangi bir perşembe günü, Jüpiter saatinde ve Ay'ın boşlukta olmadığı bir zamanda, kareye başlayın.
Kareyi yapmak toplam 16 gün sürüyor. Kareyi bitirdikten sonra, önünüzdeki perşembe gününde kareye tekrar başlayabilirsiniz. Bu da ne zaman başladığınıza göre bu süre içerisinde 6 ila 8 civarına kadar Jüpiter karesi yapabilmenizi sağlar. Jüpiter karesi oldukça kısadır, gezegen de iyicil bir gezegendir. Yani ilk karenize başlamak, kare yapmayı öğrenmek ve kareyi yaptığınız şeyi de tekrar ederek o konuda daha güçlü etkiler sağlamak için oldukça iyi bir fırsatınız var.
İlk kareniz için kısa Jüpiter mantrasını tercih edin, sonraki karelerde dilerseniz uzun mantraya geçebilirsiniz.
Amacınıza göre ruhani veya materyal bir kare başlatabilirsiniz.
Ve evet, bir kareye başlarsanız her gün aksatmadan yapmanız gerekir. Eğer kareyi aksatırsanız veya mantrayı yanlış sayıda titretirseniz, kare geçersiz olur.
Daha fazla bilgi için bu konudaki tüm mesajları okuyun, diğer sorularınızın yanıtlarını da o mesajlarda alacaksınız.
Teşekkür ederim detaylı yanıtınız için! Türkce her ne kadar anlasamda bazı kelimeleri anlamak biraz zor oluyor benim için, konuyu daha derin anlamak için sorular soruyorum.12 Haziran'dan 6 Kasım'a kadar olan süredeki herhangi bir perşembe günü, Jüpiter saatinde ve Ay'ın boşlukta olmadığı bir zamanda, kareye başlayın.
Kareyi yapmak toplam 16 gün sürüyor. Kareyi bitirdikten sonra, önünüzdeki perşembe gününde kareye tekrar başlayabilirsiniz. Bu da ne zaman başladığınıza göre bu süre içerisinde 6 ila 8 civarına kadar Jüpiter karesi yapabilmenizi sağlar. Jüpiter karesi oldukça kısadır, gezegen de iyicil bir gezegendir. Yani ilk karenize başlamak, kare yapmayı öğrenmek ve kareyi yaptığınız şeyi de tekrar ederek o konuda daha güçlü etkiler sağlamak için oldukça iyi bir fırsatınız var.
İlk kareniz için kısa Jüpiter mantrasını tercih edin, sonraki karelerde dilerseniz uzun mantraya geçebilirsiniz.
Amacınıza göre ruhani veya materyal bir kare başlatabilirsiniz.
Ve evet, bir kareye başlarsanız her gün aksatmadan yapmanız gerekir. Eğer kareyi aksatırsanız veya mantrayı yanlış sayıda titretirseniz, kare geçersiz olur.
Daha fazla bilgi için bu konudaki tüm mesajları okuyun, diğer sorularınızın yanıtlarını da o mesajlarda alacaksınız.
Evet, Jüpiter saatinde yapmak her zaman daha iyidir. Bazı günler hayat koşuşturmacasından dolayı bu mümkün olmayabilir, yine de hiçbir günü aksatmamaya dikkat edin.
Herhangi bir problem veya kafa karışıklığı yaşadığınızda soru sormaktan çekinmeyin, karenizde başarılar.
Geçmiş olsun ben devam ediyorum, bu gün gezegen saatini bekliyorum 15 le 1 kaldı etkisi şöyle para getirdi bana tabi çalışarak, şimdi gene hastaoldum SS arkadaşlar, ZEUS babaya benim için dua etsinler, ben dün akşam burdaki herkes için iyi dileklerimi sundum TANRIYA, umarım buradaki herkes başarılı olur, heryerim ağrıyor yel vurdu sizden ricam benim için dua edin,Esenlikler,
Aslında bunu kare bittikten sonra -karenin etkisini sizlere gösterebilmek için- atmayı planlıyordum fakat maalesef yanlışlıkla bozdum kareyi (B12 sorunum var).
Ben bu kareye kilo alma konusundaki sağlık sorunlarımı büyü ile gidermesi için başlamıştım. Tamamlayamamış olsam bile şu an bu konuda bir sağlık sorunum kalmadı ve kilo alabiliyorum. Kareye başladığımda 49.45 kiloyken şu an 51.05 kiloyum (normalde hiç kilo alamıyordum hatta bu kareye başlamasam yüksek ihtimal şu an 45 kiloya bile inmiş olabilirdim).
Bu çalışmaya devam edip bitirebilirdim (ki en sağlıklısı) fakat bu konuda farklı nedenlerim var. Amacımı elde ettiğim için bundan sonra bu kareyi Taç Çakramı geliştirmek için kullanacağım.
Bu gün itibariyle jüpiter karesini bitirdim, bundan sonra acaba ne yapmalıyım?
hayır dendiği gibi yaptım bir yanlışlık yok,Yarın bitiriyor olmanız gerekiyordu. Yanlış yapmışsınız kareyi
eminim tek tek sayarak yaptımhayır dendiği gibi yaptım bir yanlışlık yok,
Bugün perşembe gezegen saatine bakıp vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz.evet yanlış yapmışım kağıttan telefona yazarken, yanlış yazmışım akılsız kafam o kadar ehemmiyetle yaptım gezegen saatlerini bile gözettim nasıl olduysa oldu
Evet öyle yaptım da ondan önce son 1 tane kalmıştı onu titrettim birşey olurmu? yani önceki yanlış yaptığım kareyi titremiştim, yarım saat geçti veya geçmedi tekrardan başladım yani bir zararı olurmu ? onu bilmiyorumBugün perşembe gezegen saatine bakıp vakit kaybetmeden başlayabilirsiniz.
İlk karelerinizden biriydi, kendinize çok yüklenmeyin.evet yanlış yapmışım kağıttan telefona yazarken, yanlış yazmışım akılsız kafam o kadar ehemmiyetle yaptım gezegen saatlerini bile gözettim nasıl olduysa oldu
İlk karelerinizden biriydi, kendinize çok yüklenmeyin.
Bugün tekrar başlamak, henüz bugün titreştirmişken mantrayı ve olumlamışken ne kadar doğru olur? Hatırlamıyorum, bilen biri yanıtlarsa hoş olur.
aynı olumlama ile tekrar başladımGüç içinde farklı Jüpiter saati diliminde farklı olumlama ile tekrar başlamak sorun yaratamayacaktır. Zaten tekrar sayılarına uyum gösterilmediği için yukarıdaki durumda kare yapmış olma gibi bir hal mevcut olmuyor.
Tam da tekrar sayılarına özen gösterilmediği ve kare yapmış olma gibi bir hâl mevcut olmadığından sormuştum. Yine de yanıt için teşekkürler.Güç içinde farklı Jüpiter saati diliminde farklı olumlama ile tekrar başlamak sorun yaratamayacaktır. Zaten tekrar sayılarına uyum gösterilmediği için yukarıdaki durumda kare yapmış olma gibi bir hal mevcut olmuyor.
12 Haziran'dan itibaren Jüpiter karesi başlar, kareyi bitirdikten hemen sonraki perşembe günü tekrar başlarsanız, 12 Haziran-31 Ekim tarih aralığına toplamda 7 kare sığdırabildiğinizi de düşemez. Yani Jüpiter'in yönettiği bir alanda güçlü bir değişim ihtiyacınız varsa, bu değişimi sağlamak ve kalıcı kılmak için çok iyi bir fırsatınız var.
Jüpiter, 11-12 Kasım aralığında gerilemeye girecek, dolayısıyla hâlen Yengeç burcunda olacak olsa bile bilenizi en geç 23 Ekim tarihinde başlatmanızı önerdi. 16 gün sonra 7 Kasım'a denk gelir ve gerilemeden önce karenizi bitirmiş olursunuz. 30 Ekim veya 6 Kasım tarihlerinde başlarsanız, karenin belli bir kısmını geri almayan, bundan kaçınmanızı tavsiye ederim.
Eğer en başta devam ediyorsa aralıksız kullanırsanız, karenizi en son 16 Ekim'de başlatırsınız ve 31 Ekim'de bitirirsiniz, toplamda 7 kez Jüpiter karesi yapmış olursunuz.
Tarih planlamanızı yapmak için 12 Haziran ve 11 Kasım tarihleri arasında herhangi bir perşembe günü bulunup, ardından o günü dahil olmak üzere 16 gün ileri sayın ve karenizin bitiş yerinde kalmış olursunuz. Yukarıda mevcut olan tarihler kafanızı karıştırdıysa endişelenmeyin, sadece Zevist Takvimini inceleyecek ve onun şeyi oturacaktır.
Şimdiden herkese keyifli Jüpiter kareleri dilerim.
Merhaba bugün jupiter karesi günü ilk defa yapacağım AUN GRAMM GRİM GRAUM SAU, GURUAVE VE NAMA Yİ HEPSİNİ Mİ TİTRETMEM GEREKİYİR MADDESEL İCİN YAPACAGİM DİMİ BİR DE TÜRKİYE SAATİ İLE BUGUN kaçta başlamalıyım chronos XP bende çalışmıyor maalesef nerden bakabilirim yardımcı olur musunuz12 Haziran'dan 6 Kasım'a kadar olan süredeki herhangi bir perşembe günü, Jüpiter saatinde ve Ay'ın bir zamanda oluşmadığı kareye başlar.
Kareyi yapmak toplam 16 gün sürüyor. Kareyi bitirdikten sonra, önünüzdeki perşembe kareye tekrar başlayabilirsiniz. Bu da ne zaman başladığınıza göre bu süre içinde 6 ila 8 çevrene kadar Jüpiter karesi yapabilmenizi sağlar. Jüpiter karesi oldukça kısadır, gezegen de iyicil bir gezegendir. Yani ilk karenize başlama, kare yapmayı öğrenme ve kareyi yaptıklarını de tekrar yaparak o konuda daha güçlü etkiler sağlamak için oldukça iyi bir fırsatsınız var.
İlk kareniz için kısa Jüpiter mantrasını tercih edin, sonraki karelerde dilerseniz uzun mantraya ulaşabilirsiniz.
Amacınıza göre ruhani veya materyalli bir kare başlatabilirsiniz.
Ve evet, bir kareye başlarsanız, her günü aksatmadan yapmanız gerekir. Eğer kareyi aksatırsanız veya mantrayı yanlış sayıda titretirseniz, kare geçersiz olur.
Daha fazla bilgi için bu sıcaklıkların tüm mesajlarını okuyun, diğer bölümlerin yanıtlarını da o mesajlarda paylaşın.
Ve bir de şey maddesel için yapiyorum cv yollamistim ise kabul edilme , para anlamında nasıl bir olumlama yapmalıyım yardımcı olur musunuz fikir verebilir misiniz teşekkürlerEvet, Jüpiter saatinde yapmak her zaman daha iyidir. Bazı günler hayatın koşuşturmasından dolayı bu mümkün olmayabilir, yine de hiçbir günü aksatmayamaya dikkat edin.
Uzun mantra titretmeniz daha iyi olmuş, ilk Jüpiter karelerini kısa mantrayla yapanlar, diğerlerini uzun mantralarla beraber yapabilirler.
Herhangi bir sorun veya kafa karışıklığı yaşadığınızda soru sormaktan çekinmeyin, karenizde başarılar.
Esenlikler,Merhaba bugün jupiter karesi günü ilk defa yapacağım AUN GRAMM GRİM GRAUM SAU, GURUAVE VE NAMA Yİ HEPSİNİ Mİ TİTRETMEM GEREKİYİR MADDESEL İCİN YAPACAGİM DİMİ BİR DE TÜRKİYE SAATİ İLE BUGUN kaçta başlamalıyım chronos XP bende çalışmıyor maalesef nerden bakabilirim yardımcı olur musunuz
Peki nasıl bir olumlama yapmam lazım iş bulmak ile ilgili yapmak istiyorum daha iyi maaş ve şartları olan cv go nderdim ve de bekliyorum nasıl bişi yazabilirim olumlamaEsenlikler,
Evet, AUM GRAAM GRIM GRAUM SAU GURUAVE NAMA bu şekilde, tamamını titreştirerek söylemeniz gerekir.
Jüpiter karesini yapma amacınıza göre, ürünsel mi yoksa ruhuani mi olabileceği olabilir. Kareler hakkında detaylı bilgi için burada bulunur.
Gezegen işletmeleri için bir web ülkesinden faydalanabilirsiniz. Bulunduğunuz konumun şifresi yeterli olacaktır.
3 Temmuz'da Ay boşlukta olduğu için en erken 10 Temmuz'da başlayabilirsiniz.Jüpiter karesi yapacam bu perşembe fakat ay boşlukta, nasıl yapacaz ay boşlukta salı günü başlıyor ta cumaya kadar boşlukta, bu kadar uzun süre ay boşluktaysa perşembe günü nasıl başlıcaz jüpiter karesine ?
Sonraki perşembe başlayın.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan