Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

iki saat arasında fark var ?

tamam

New member
Bu ay içinde hem güneş karesi,hemde jüpiter karesi yapabilmeye başladım ama önceden kullandığım saat ile astroapollo org arasında fark var, hangisine uymalıyım ?

1755162931566.png
1755162942972.png

Muhtemelen saat bilgilerini yanlış girmişsiniz. Çoğu güvenilir site neredeyse aynı sonucu veriyor, aradaki fark genellikle 1–2 dakika civarında. Bu nedenle zaman hesaplamalarınızı Astroapollo.org üzerinden yapmanız doğru olur.

muhtemelen saate yanlış girmişsiniz. Çoğu güvenilir site neredeyse aynı sonucu veriyor, aradaki fark genellikle 1–2 dakika civarında. Bu nedenle zaman programlamalarınızı Astroapollo.org üzerinden yapmanız doğru olur.
Neyse uygulama hatalıymış artık siteyi kullanırım enerji çalışmaları boşa gitti plesobo gibi hismiş

Eğer ruhani olarak çok yeniyseniz gezegensel karelerle uğraşmayın ve sadece temel meditasyonlarınıza odaklanın. Yapmadııysanız 40 günlük programı tamamlayın.

İçimizdeki ruhani gücümüz esastır, sonuç olarak gezegensel kareler ruhani araçlardır. Hiçbir şey kendi öz gücümüzden daha önemli değildir.

Eğer ruhani olarak çok yeniyseniz gezegensel karelerle uğraşmayın ve sadece temel meditasyonlarınıza odaklanın. Yapmadııysanız 40 günlük programı tamamlayın.

İçimizdeki ruhani gücümüz esastır, sonuç olarak gezegensel kareler ruhani araçlardır. Hiçbir şey kendi öz gücümüzden daha önemli değildir.
ben koruma aura mı yaparım aura temizlemi mi yaparım maddi alan için kareleri kullanmak mantıklı ben ruhani olarak ilerlemek istemiyorum veya hiç bir tanrıya tapmak istemiyorum bana göre maddi dünyaya fayda sağlayan şeyleri istiyorum ruhani kareler bana göre anlamsız.

Bu düşünce şekliyle herhangi bir yere varamazsınız.

Ruhani bir temeliniz yoksa, karelerin etkisini ortaya çıkaracak herhangi bir gücünüz yok demektir. Bu "Ben para kazanmak istemiyorum, sadece bir şeyler satın almak istiyorum." demek gibidir. Eğer cidden böyle düşünüyorsanız, hayatın nasıl işlediği hakkında en ufak bir fikriniz yok demektir. Öncelikle hayatın temel dinamiklerini anlamanızı tavsiye ederim.

Karelerin arasındaki ruhani ve materyal ayrım, karenin hangi âlemde çalışacağını simgeler. Yani ruhani bir kare yaparsanız bu daha çok içinizdekiyle ilgili olacaktır, materyal bir kare yaparsanız da dışınızdakiyle ilgili olacaktır. Neredeyse çoğu zaman ruhsal kareler daha mantıklı bir seçimdir zira içimizde olanlar daha önemlidir ve içsel dönüşüm, beraberinde dışsal bir dönüşüm de getirecektir. Buradaki "Materyal kare yapayım, parama bakayım." düşünceniz son derece yanlıştır ve belirttiğim gibi, herhangi bir şey öğrenmeye dair hiçbir çabanız olmadığı için bunlar hakkında en ufak bir fikriniz yok ve böyle davranmaya devam ettiğiniz sürece de hiçbir şey elde edemeyeceksiniz.

Tanrılara "tapmak" istemeyebilirsiniz, ki Zevizm'de Tanrılara olan "tapınmamız", İslam dinindeki Müslümanların tapınması gibi değildir. Biz Tanrılarımızı oldukça severiz ve onlar da bizi sever, biz onlara büyük bir saygı, sevgi ve minnet gösteririz ve onlar da bizi yaratanlar olarak, bize bu hayatta kılavuzluk ederler. Tanrılar, bizim bir birey olarak var olmamıza yardımcı olurlar ve hayatımızda büyümemiz ve ilerlememiz için bize yol gösterirler. Biz de onları onurlandırır, gururlandırır ve güçlü insanlar olarak onları takip ederiz. Tanrılara yakınlaşmamak ve "Ben onlarla ilgilenmiyorum, sadece kendi çıkarıma bakarım." gibi bir düşünce yapısıyla ilerlemek, yapacağınız en büyük hata olacaktır.

Son olarak, Tanrılardan gelen ruhani pratikleri uygulayıp, bunlardan çıkar elde etmeye çalışmak ama hiçbir şekilde meditasyon yapmamak ve de daha da önemlisi, Tanrıları bu kadar önemsiz görmek, ikiyüzlülük olmakla beraber oldukça düşük seviyeli bir davranıştır. Eğer burada bu şekilde barınmaya devam edecekseniz, buna bir süre sonra müsaade edilmeyecektir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back