Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hayatıma odaklanamıyorum

anonymous042

Member
Sebebini bilmediğim şeylerden dolayı bunları yaşıyorum. Hayatıma gündelik işlerime odaklanamıyorum, eskisi kadar mantık yürütemiyorum hızlı odaklanıp kararlar alamıyorum sebebi ne olabilir sanki böyle hayatı salmış gibiyim. (ilk meditasyonlara başladığım zamanlar olmuştu belki bir açıklaması yada çözebiliceğim bişey vardır)

Sebebini bilmediğim şeylerden dolayı bunları yaşıyorum. Hayatıma gündelik işlerime odaklanamıyorum, eskisi kadar mantık yürütemiyorum hızlı odaklanıp kararlar alamıyorum sebebi ne olabilir sanki böyle hayatı salmış gibiyim. (ilk meditasyonlara başladığım zamanlar olmuştu belki bir açıklaması yada çözebiliceğim bişey vardır)
Esenlikler, boşluk meditasyonu dana uzun yapa bilirsin ,odaklanma egzersizleri yapa bilirsin

Hayatına kim odaklanıyor öyle bir yiğit varmı? Evet var insanlığın çok az müstesna bir kısmı, birde kimi zaman odaklanıp kimi zaman odaklanamayanlarda var, birde hayatına odaklanmaya çalışanlar, birde hiç odaklanamayanlar var, bunun için uğraş ki damlaya damlaya göl olsun, hayata odaklanmak kolaymı hele bu zamanda, deveye sormuşlar neren eğri ? deve demişki nerem doğru? Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back