Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hangi Tanrıdan Yardım İstemeliyim ?

anonymous042

Member
Herkese iyi günler dilerim, yıllardır kız arkadaşımın peşinde olan sapık bir eski sevgilisi var. Bize zarar verebilir ve heryerde bizi arayıp büyük tehdit oluşturuyor. kendisi illegal birisi silahla gezen birisi. daha öncesinde bana küfür hakarette ve tehditte bulunmuştu beni boş verin en çok kız arkadaşım için tehdit oluşturuyor. ailesini rahatsız ediyor kendisini sürekli olarak arıyor takıntılı bir sapık kaçırma planları kuruyor. bir türlü yakamızdan düşmedi. ve bu durum beni endişeye sokuyor. olduğumuz şehire bile taşınmış bulmak için. bu konuda bir Tanrıdan yardım istemelimiyim ? hangi Tanrıdan ve nasıl istemeliyim nelere dikkat etmeliyim nasıl daha saygılı bir şekilde davet etmeliyim ?

Bu konular biraz gri alanda, insan hatasının yoğun olduğu alanlar için Tanrı ritüeli yapıp yapmama kararı size kalmış.

Koruyucunuza seslenebilirsiniz, ritüeli varsa onunkini yapın. Andras veya Alastor ritüeli de yapabilirsiniz.

Aura korumanızı artırın. Kız arkadaşınız Zevist değilse, çok yoğun olmayacak şekilde onun da aurasına enerji gönderin ve olumlayın.

Herkese iyi günler dilerim, yıllardır kız arkadaşımın peşinde olan sapık bir eski sevgilisi var. Bize zarar verebilir ve heryerde bizi arayıp büyük tehdit oluşturuyor. kendisi illegal birisi silahla gezen birisi. daha öncesinde bana küfür hakarette ve tehditte bulunmuştu beni boş verin en çok kız arkadaşım için tehdit oluşturuyor. ailesini rahatsız ediyor kendisini sürekli olarak arıyor takıntılı bir sapık kaçırma planları kuruyor. bir türlü yakamızdan düşmedi. ve bu durum beni endişeye sokuyor. olduğumuz şehire bile taşınmış bulmak için. bu konuda bir Tanrıdan yardım istemelimiyim ? hangi Tanrıdan ve nasıl istemeliyim nelere dikkat etmeliyim nasıl daha saygılı bir şekilde davet etmeliyim ?
Polise gideceksiniz bu arada Tanrı/çalardanda yardım isteyin, hem ruhani hem maddi olarak, kendinizi savunmaya alacaksınız, aura koruma yapın birde kamufle olun, örneğin bıyık bırak saç uzat uzunsa kısalt, gözlük vs birarada olun sevgilinizle, ekmek almaya beraber gidin, aynı yerde çalışın vs, polise durumu anlatın savcıya gidin kolay gelsin

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back