Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Hall Of Osiris

Evet. Ben de daha önceden hesap açmıştım oradaki insanlarla sohbet ediyordum. Sonradan uzun süre ne oraya ne buraya girmedim. Hesabıma ulaşamıyorum. Yeni hesap açmayı denedim 2 gün önce başvuru oluştu beklemede kalın yazısı çıktı. Daha önce bağış yapmadığımı yazdım. Sadece birkaç çeviri ve farkındalık yazısı yazdığımdan bahsettim. Bunlar yeterli olur mu acaba ve ne zaman geri dönüş sağlanır?

Şimdi benim daha öncesinden hiç bağış yaptığım olmadı sadece Tanrılar için bir kaç şiir ve resim yapmıştım, herhalde Tapınak için buda bir yardım sayılır ama bilmiyorum. Ya ben Hall Of Osiris'i çözemedim. Bu bağış yapan kimseler için açılmış özel bir platform falan mı? Öyle değil değilse ben nasıl giricem link ten falan mı?

Platform içerisindeki araçlara erişmek için bağış yapmanız gerekiyor.

Bu 10-15 dolarlık ufak bir bağış da olabilir, daha yüksek miktarlar da olabilir.

Hepsi finansal gücünüze ve ne istediğinize bağlı.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back