Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Fırtına ------ Lord Amon için yazdığım şiir

Panta Rhei

Active member
İşte burada görmek istediğimiz şeylerden biri budur. Tüm yoldaşlarımızın kademeli şekilde Tanrılarımızla iletişim kurmasını, onlarla deneyim edinmesini ve onları "ulaşılamaz varlıklar"dan çok, aslında birer aile gibi görmelerini istiyoruz. Bu açıdan şiirinizi, estetik perspektiften men tutarak, oldukça samimi ve içten buluyorum. Paylaştığınız için teşekkür ederiz.

YONE666 said:
Pegasus666 said:
Samimi olayım gazetelerdeki 40 yaş üstü insanların şiirleri gibi olmuş. Ama cesaretini tebrik ettim.

Hak veriyorum, çok başarılı olmadı. Ama elimden gelen bu ve birseyler yapmak istedim. Samimiyetiniz için teşekkür ederim.
Tanrılara şiir yazarak kalbinizde alevlenen duyguları ifade ederken, aynı zamanda kaleminizi de geliştirerek iki yönlü tatmin sağlayabilirsiniz. Ortaya hem iyi bir edebi iş koymanın hem de kâinatın en kudretli varlıklarına doğrudan bir şiir yazmanın verdiği his, gerçekten zor bulunur. Bu açıdan şiirinizi asla "yetersiz" değil, bunun yerine "geliştirilebilir" olarak görün.

Esenlikler,
Öncelikle, şunu söylemek istiyorum ki bence yazmaktan ve kendinizi geliştirmekten vaz geçmeyin bence. Şiirinizi de çok samimi buldum ve sizden cesaret alarak bende Lord Seere'a, Tanrılarımız ve Tanrıçalarımıza ve bizler için kendini feda etmiş olan atalarımıza yazdığım bir şiiri paylaşmak istiyorum. (Lütfen çok sert eleştirmeyin, çok da gelişmiş değilim bunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.) İyi okumalar. 😊

Milyarlarca yıl, yıllarca insandan,
Gerçekler uğruna yok olanlardan,
Ruhuna acımayıp geleceği dumanlardan,
Yanlışlara kapılıp hiçlikte kaybolanlara...

Bir değil yanlıştan ve doğrudan olanlar,
Denk olmaz hiç olan ve yok olanlar.
Bizim olamaz bizden olamaz onlar
Doğrular ve savaştan korkarlar.

Onlardan aldılar bizim için, geleceği
Korumak düşer bize, verilen emeği
Korudular bizleri ve yok oldular,
Devam eden savaşımızı, ruhlarıyla kazandıranlar.

Sizleri unutamam, unutturamam bizlere
Çünkü uğrunda ruhlarımızı feda etmenizde
Daha özgür ve varız, savaşımızda kazananız
En güzel anılarda, en özel anlarda, sizlersiniz.

En güzel bahçeniz Dünya,
Sizleri bekliyor heyecanla.
Savaşımızın kazanılmış sonunda
Gitmemek üzere buradan bir daha.

Ve sen...suyun prensi, Ay'ın sevgilisi,
Işıktan doğan, etrafa huzur saçan,
Gecenin karanlığında bir yeşil ışık,
Söğütlü bahçelerin güzel sahibi.

Bilirsin ben korkarım,
Titrer, üşürüm ve görüşüm
Yiter, düşerim bir boşluğa,
Eğer sen olmazsan yanımda.

Kimseye ihtiyacım yok ama
Sen ve senin Dünya'n bambaşka.
Kaçsam, kalsam sende, orada.
Terk etsem herkesi, bıraksam burada.

Bilmez çoğu insan, seni ve gerçekleri
Ama bizler biliyoruz, sizlerin çocukları.
Sen ışığın prensisin, ışıktan doğan,
Kalbimin derinlerine eksilmeyen sevgisi dolan.

İyi günler dilerim.

Dilerim ki yazım yanlışlarımı mahsur görürsünüz. Heyecandan yazım yanlış yapmışım bir sürü. 😅😅

Ruhuna acımayıp geleceği sunanlardan,

En güzel bahçeniz Dünya,

Bilirsin ben korkarım,

Düzenleyeyim dedim, içim rahat etmedi.

YONE666 said:
Refaceous said:
Esenlikler,
Öncelikle, şunu söylemek istiyorum ki bence yazmaktan ve kendinizi geliştirmekten vaz geçmeyin bence. Şiirinizi de çok samimi buldum ve sizden cesaret alarak bende Lord Seere'a, Tanrılarımız ve Tanrıçalarımıza ve bizler için kendini feda etmiş olan atalarımıza yazdığım bir şiiri paylaşmak istiyorum. (Lütfen çok sert eleştirmeyin, çok da gelişmiş değilim bunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.) İyi okumalar. 😊

Ruhuna acımayıp geleceği dumanlardan,

En güzel bahçeniz Dünya,

Bilirsin ben korkarım,

İyi günler dilerim.

Şiirinizi cok beğendim. Söylemek için söylemiyorum gerçekten çok tatlı bir davranış. Lütfen yenilerini paylaşmaya devam edin.

Bu konularda biraz çekingenim. Tekrar bu cesareti bulabileceğimi sanmıyorum. Teşekkür ederim iltifatınız için.

Refaceous said:
Bu konularda biraz çekingenim. Tekrar bu cesareti bulabileceğimi sanmıyorum. Teşekkür ederim iltifatınız için.

Elinize sağlık. Bir yerden başlamalısınız ki zamanla gelişebilesiniz. Şiirlerde asıl önemli olan içtenliktir, bu şiirdeki içtenliğinizi hissedebiliyorum, şiir yazmaya devam ettikçe kendinizi geliştireceksinizdir. Yazdığınız şiirleri paylaşmaya devam edin, kimse umursamasa dahi ben severek okuyacağım.

İyi akşamlar.

Sapientes said:
Refaceous said:

Elinize sağlık. Bir yerden başlamalısınız ki zamanla gelişebilesiniz. Şiirlerde asıl önemli olan içtenliktir, bu şiirdeki içtenliğinizi hissedebiliyorum, şiir yazmaya devam ettikçe kendinizi geliştireceksinizdir. Yazdığınız şiirleri paylaşmaya devam edin, kimse umursamasa dahi ben severek okuyacağım.

İyi akşamlar.

Esenlikler,
Şimdiye kadar36 tane kaybetmediğim şiirim/şarkım var. Ancak büyük çoğunluğu geçmiş hayatımla alakalı şeylerden oluşuyor ve bazıları biraz özel anlamlar taşıyor benim için. Aslında bu paylaştığım bile şarkı sözleri olacağını düşünerek yazdım. Söz sanatları, resim ve müziğe fazlasıyla ilgim var. Ancak bu dallarda kendimi gösterebilecek kadar yetenekli bulmuyorum.
İyi günler dilerim.

Refaceous said:
Sapientes said:
Refaceous said:

İyi akşamlar.

Esenlikler,
Şimdiye kadar36 tane kaybetmediğim şiirim/şarkım var. Ancak büyük çoğunluğu geçmiş hayatımla alakalı şeylerden oluşuyor ve bazıları biraz özel anlamlar taşıyor benim için. Aslında bu paylaştığım bile şarkı sözleri olacağını düşünerek yazdım. Söz sanatları, resim ve müziğe fazlasıyla ilgim var. Ancak bu dallarda kendimi gösterebilecek kadar yetenekli bulmuyorum.
İyi günler dilerim.
Kendisi de şiir yazmayı çok seven biri olarak (Evvel, Esen, Seyyah ve dahası gelecek...), bu şiirlerin tadının paylaşmakla çıktığını söylemeden edemeyeceğim. Emin olun herkes şiiri önce estetik ya da edebi pencereden değil, ruhaniyet ve samimiyet penceresinden görecek. Şiirleriniz paylaştıkça güzelleşecek, güveniniz paylaştıkça tazelenecektir. Bu açıdan bu mesajı okuyan tüm kardeşlerimizden cesur olmalarını ve eğer ortaya bir iş koydularsa, bunu paylaşmalarını istiyorum.

Babamız Şeytan'ı seviyor musunuz? Annemiz Lilith'i? Belki savaşçı Mars'ı, yıldırımların hükümdarı Beelzebul'u, sırlarla dolu Erishkegal'ı ya da kara gecelerinizde size destek veren koruyucunuzu? Şiir yazın, hikaye yazın, onlar hakkında bir şeyler yazın ve paylaşın, suya bırakılan kağıttan bir kuğu gibi, bırakın su ile birlikte aksın ve gökyüzünü keşfetsin. Yıldızlarla şakısın ve yeni ruhlarda yankılansın. Güç ve hakimiyet, onların sonsuz sahipleri Tanrılara aittir. Onların mucizelerini, nimetlerini ve sırlarını yayın; düşmana inat, şiirlerinizde saklı şekilde geçirin onları, bırakın kimse dokunamasın, kimse kirletemesin, yok edilmeye çalışılan ilkel hafızamızda parıldasın anılar ve her gece yeniden doğalım, bin kadar Güneş gibi şen olalım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back