Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Engelleri Aşmak

yehoFCKER

New member
InterGalactic and InterDimensional Turanian Empire
Bu yazı, Joy of Satan'daki orijinal sayfasından çevrilmiştir.

Enerjinizi sürekli olarak tezahür etmeyen veya niyet ettiğinizden çok farklı bir şekilde tezahür eden bir şeye harcıyorsanız, bunun nedenini bulmak önemlidir.

Ayrıca, üzerinde çalıştığınız şeyi *gerçekten* istemek çok önemlidir. Enerjinizi harcadığınız şeyin gerçekten istediğiniz şey olduğundan emin olun. İstediğini elde etmenin hayatında ne tür değişiklikler yaratacağına bir bak. Değişiklikleri tamamen istediğinizde emin olun. Bazı durumlarda bilinçaltındaki değişim korkusu gibi engeller ya da arzularınıza ulaşmanızdan kaynaklanacak başka bir şey, siz bilinçli olarak farkında olmasanız bile bir çalışmayı mahvedebilir. Kendinizi gerçekten tanımak önemlidir.

Büyü çalışmasındaki başarısızlığın yaygın nedenleri şunlardır:

-Çalışmanın odağını elde etmek için yeterli kişisel ruhani güce sahip olmamak. Ruhunuz ne kadar güçlüyse, istediğinizi o kadar kolay elde edersiniz. Bu, fiziksel benliğe, bir şeyi kaldırmaya veya hareket ettirmeye benzer. Yeterince güçlü değilseniz, imkansızdan çok zor olabilir. Aynısı çalışan büyü için de geçerlidir.

-Farkındalık eksikliği nedeniyle, yaratmaya çalıştığınız şeyi yok edersiniz.
Bununla kastettiğim belirli cümleleri defalarca tekrarlamak sizin başarmaya çalıştığınız şeye aykırıdır . Vücudumuzdaki her hücre, bütünün bir parçasını oluşturan düşünen canlı bir birimdir. Bu, "zihin-beden" olarak adlandırılan şeydir. Zihin-Beden arasında çok güçlü bir bağlantı var. ÖZELLİKLE, güç meditasyonu yapıyorsanız ve/veya daha güçlü bir ruhunuz varsa, ne düşünüyorsanız O'sunuzdur.

Bu cümlelere örnek veriyorum:
"Ülserim, gribim, kalp rahatsızlığım... vs.
HASTALIĞI *SAHİPLENMEYİN*!!!!! İnsanların günde kaç kez bu olumsuzluğu tekrarladığını ve tekrarladığını duyuyorsunuz?? Hastalığa KENDİNİZ sahipken nasıl iyileşmeyi ve iyileşmeyi bekleyebilirsiniz ???? Bunun yerine, "Ülserler, "Grip" deyin… Anladınız mı? HİÇBİR hastalığa sahip olmayın.

-Olumsuz cümleler kullanmayın.
Bir adam, “Eğer … olsaydı sağ kolumu verirdim” deyip duruyordu. Evet, mecazi bir sözdü ama bir araba kazasında kolunu kaybetti ve ironik bir şekilde söylediği şey gerçek oldu. Şimdi, sıradan sıradan insanların çoğu, zihinleri güçlü olmadığı ve düşüncelerinden çok az sonuç çıktığı için, istediklerini söyleyebilir ve düşünebilir. Güç meditasyonu yoluyla ve/veya geçmiş yaşamlardan daha güçlü auraları olan insanlarda durum böyle değildir. Ne düşündüğünüzün ve ne söylediğinizin farkında olun.

-Kendinizi rahatsızlıktan/hastalıktan ayırın.
Bunu %100 istemiyor olmalısınız ve kesinlikle buna ihtiyacınız da yok. Yeni Çağ kitaplarında tuvalet pisliği yazarlarının okuyuculara "hastalıklarını sevmelerini" söylediğini okudum. BU EN İNTİHARA MEYİLLİ TAVSİYEDİR!!
Bu salakların KORKU ve APTALLIK yüzünden nasıl kendilerini kandırarak hristiyanlaştırılmış, yozlaşmış, kutsallığı olmayan “büyücülük”leriyle kendilerine sınırlama üstüne sınırlama koyduklarına ve diğerlerini de yapmaları için eğitmelerine dehşete düştüm . BU REZALET!! "Karma"ya gelince, TÜM karma BİLGİYLE ve BU BİLGİNİN UYGULANMASIYLA aşılabilir!
Şeytan bize bu bilgiyi verir.

"Param yok", "Buna param yok", "Parasızım" vb. Söyleyip durma. Doğru olsa bile, özellikle paranın size gelmesi için çalışıyorsanız, bu negatif cümleleri pekiştirmeye devam etmeyin. Bunun yerine kendinize şunu söyleyin: "Bunu NASIL karşılayabilirim?" Yani iradenin olduğu yerde bunu sağlamanın bir yolu ve çözümü vardır. Olumsuz ifadeleri tersine çevirin ve örneğin "Pek çok bedava ve kolay para bana kolayca ve eforsuzca geliyor" gibi bir karşılık verin. Yukarıdaki örneğe gelince, gerçekten sahip olmak istediğiniz bir şey için "param yetmez" demek yerine "Bu benim" deyin. Unutmayın, olumlamalar her zaman şimdiki zamanda söylenmelidir.
Diğer engeller arasında bilinçsiz takılmalar ve bariyerler yer alır. Bu tür şeylerde, öncelikle kendinizi tanımalısınız. Sebepler ve yaşam deneyimleri burada bireyseldir ve yıldızlar kadar çoktur. Buradaki sorunun üstesinden gelmenin ilk adımı zihninize sormaktır - neden? "Neden bu benim istediğim gibi çalışmıyor?" "Neden iyileşmiyorum"? "Neden para bana gelmiyor?" ve benzeri.

Bazı insanlar erken çocukluk dönemine, hatta önceki yaşamlarına kadar uzanan takıntılara sahiptir. Sorununuzun altında yatan nedeni bulmak ve sorunun ne OLDUĞUNU bilmek ve zaten onu çözmenin yarısına geldiniz. Sorun başka bir kişiyi içeriyorsa, asıl çalışmaya geçmeden önce orada çalışmalı ve engelleri ortadan kaldırmalısınız.

Engelin ne olduğunu biliyorsanız, meditasyonlarınızı ve enerjilerinizi bu engeli yok etmeye harcayın. Örneğin, çocukluğunuzdan beri kendinizi cezalandırmaya takılıp kaldıysanız, enerjinizi bunu geri almak için harcayabilirsiniz, örneğin, bir transa girip kendinizi pozitif enerjiyle doldurup, "Kendimi cezalandırmaktan özgürüm. Kendimi affediyorum” (çok fazla suçluluk taşıdığınız durumlarda).

Astrolojiyi ve bu kadar derinlemesine çalışmış olan bizler için, çoğu zaman biliyoruz ki, trajedide kaderin bir eli vardır. Yanlış zamanda yanlış yerde, yanlış insanlarla birlikte olmak… vb., Bazı insanlar hayatlarını suçluluk duygusu taşıyarak ve kendi suçları olmayan bir şey için kendilerini cezalandırarak geçirdiler. Bu her zaman böyle değildir, ancak anlaşma şu ki, arzu ettiğiniz şeyi çekeceğiniz şifa veya başka herhangi bir büyüde başarılı olmak istiyorsanız, bariz sebeplerden ötürü kendinizden nefret edemezsiniz!

Engeller varsa, ana hedef(ler) üzerinde çalışmadan önce bu engelleri yok etmek için büyü kullanın. Çok amaçlı bir onaylama şudur: "__________'a sahip olmamı engelleyen her türlü engel yok ediliyor ve tamamen ortadan kaldırılıyor."

Bitirirken, daha önce de belirttiğim gibi, auranız/ruhunuz ne kadar güçlüyse, istediğinizi daha az çaba ve zamanla elde etmeniz o kadar kolay olur. Kişisel güç söz konusu olduğunda burada deneyime dayanarak konuşuyorum. Sözde "mucizeleri" gerçekleştirmek, yalnızca güçlü bir ruh/aura ve onu kullanma bilgisini gerektirir.

Esenlikler,

İlk çeviriniz için oldukça başarılı bir iş olmuş, çeviriniz için teşekkürler.

İyi günler.

Noctur said:
Esenlikler,

İlk çeviriniz için oldukça başarılı bir iş olmuş, çeviriniz için teşekkürler.

İyi günler.

Esenlikler,

Ben teşekkür ederim ne demek, beğenmenize sevindim.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back