Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Enerji ve Tanrı Ritüelleri Hakkında

Fırtına

New member
Website
hukuk-devleti.pages.dev
Esenlikler dilerim, sanıyorum ki bir buçuk aydır düzenli olarak gece-gündüz olmak üzere meditasyon yapmaktayım. 40 Günlük meditasyon programımı takip ediyorum, ve bunlara ek programımdan enerji meditasyonu kalksa bile, enerjiyi hissetmek adına pratiklerini uyguluyorum. 2 Ay öncesinde Materyalist birisiydim, belki bununla alakalıdır bilmiyorum. Ancak Zevizm hakkında, herhangi bir şey yaşamdığım için sadece 'inanç besleyebiliyorum.' Dün ve bugün sabah olmak üzere; kendi kendime bir şeyleri yanlış mı yapıyorum acaba diye düşündüm. Forumu, yabancı forumları dahil günlük inceliyorum. Adam oraya 13. gündeyim, auraya yoğunlaştığımda beyaz sis görüyorum diyor. Ne yalan söyleyeyim imreniyorum. Yol yavaş olmalı, farkındayım. Ancak ivmeleneceğim ve 'aaa şu ana kadar bildiğim her şey yanlışmış ve zevizm bana doğru yolu öğretecek' diyebileceğim kadar bir şey yaşamadım. Arada sırada, postlarım arasında görebilirsiniz. Çok nadir de olsa, enerjiye benzer bir şey yaşıyorum ancak bu gördüğüm veya emin olabileceğim kadar net bir şey olmuyor.

"Emin olmak için, daha fazla istikrar lazım" Evet, farkındayım ama bu meditasyonlarımı etkiliyor. Örneğin dün, 'bu sabah yapmayayım, nasıl olsa hiçbir bok değişmiyor.' dedim, sonra akşamüstü vazgeçip o an yaptım. Şimdi düşündüğümde o anki istikrarımı fazlasıyla etkiliyor. Enerji meditasyonunun daha fazla etkili olması için yahut 'emin olmak için bunu yap' diyebileceğiniz bir yöntem, büyü çalışması vb. bulunuyor mu? Büyü yoluna başvuracaktım açıkçası ancak şimdi bahsedeceğim sebepten ondan da vazgeçtim:

Tanrı Ritüellerini düzgün yapamadığımı fark ediyorum. Yanlış anlamayın beni, saygıda kusur etmemek için o gün yapacaksam duş bile alıyorum. Ancak bana göre o rünleri o tekrarla titretmek ÇOK FAZLA geliyor. Yine dün akşam Lord Khepri'nin Ritüelini gerçekleştirirken bir noktada, rünleri hem yanlış titrettiğimi düşünmeye başladım. Hem de rastgele kelimeler söylüyormuşum gibi hissetirdi. Tamam dedim, yine de devam edeyim. Boğazım kısıldı, rün değil de başka dilde bir şeyler söylemeye çalışıyormuşum ama söyleyemiyormuşum gibiydi. Ikına ıkına bitirdim.
Bunun bir çözümü olabilir mi yahut var mı bilmiyorum ancak tavsiyeniz lazım. Teşekkürler.

Ben de öyleydim. Neptün sağolsun kafam daima bulanıktı. Sonra birkaç büyü yaptım çalıştı. Baktım çalışıyor irdeledim. Şimdi buralara kadar geldim umarım daha da iyi olacak.

Doğum haritası çok önemli. İnceleyin mutlaka.

Zevist insanlar olarak diğer insanlarla örnek olması için tecrübelerimizi aktarıp materyalist insanların “Bu nasıl olabilir?” dediği bir başlık açabiliriz sanırım.

Doğum haritası çok önemli. İnceleyin mutlaka.
Astrolojik başlıkları her açıp, "bugün öğreniyorum!" dediğimde not cehenneminde kayboluyorum. Tek öğrendiğim şey ay boşlukta olduğunda kötü şeyler olduğu ve ayın boşlukta olduğu zamanları zevist takviminden takip etmemiz gerektiği.

Temel olarak, özeliniz değilse nasıl bir büyü yaptığınızı sorabilir miyim? HPS Lydia'nın yastık lazımdı, büyü yaptım ve yastık geldiği yönünde bir yazısı vardı ancak rünlerde "yastık verir." gibi bir şey görmedim.

Astrolojik başlıkları her açıp, "bugün öğreniyorum!" dediğimde not cehenneminde kayboluyorum. Tek öğrendiğim şey ay boşlukta olduğunda kötü şeyler olduğu ve ayın boşlukta olduğu zamanları zevist takviminden takip etmemiz gerektiği.

Temel olarak, özeliniz değilse nasıl bir büyü yaptığınızı sorabilir miyim? HPS Lydia'nın yastık lazımdı, büyü yaptım ve yastık geldiği yönünde bir yazısı vardı ancak rünlerde "yastık verir." gibi bir şey görmedim.

Aileme bağlama yaptım. Çok agresif Müslümanlardı büyüyle beraber sıkmamaya başladılar. Hatta kendileri sonralarda İslam’ı sorgulamaya başladılar.

Psikiyatri ilaçları kullanıyordum. Bunun için bazı çalışmalar da yaptım. Onlar da işe yaradı ilaçları bıraktım gerek kalmadı.

Daha çok şey var ama bahsetmeye gerek var mı bilmiyorum. Kendinizi geliştirmeye bakın sadece.

Rünleri öyle düşünmeyin. Çeşitli alanları temsil eden güç kelimeleri olarak düşünebilirsiniz.

Mesela Ansuz rününde her tür engeli aşar yazar. Ansuz rünüyle alakalı paragraf yazıyor ama engelleri aşmak için kullanabiliyoruz. Örneğin meditasyon için mahremiyetimiz yoksa onu kullanarak mahremiyet kazanmak için bir çalışma yapabiliriz. Bunun gibi.

Fırtına kasırga gardaş metaryalizm dediğin şey nedir? ateizm dediğin şey nedir? bunların hepsi yafta aura var eşyaların bile Aurasi var, enerji alanı var ben mesala ağaç evleri çok seviyorum, ben ağaç evde doğdum kireç neden sağlıklı çünkü doğal, kovalarda hazır satılan boyalar suni kimyasal, nasıl ki bunlar sonradan insanlar tarafından yapılmışsa uydurma kimyasal, fakat doğal şeyler öyle değil kireç doğal ağaç doğal, nasıl ki bunlar doğalsa bu TANRI/ÇALARIN yoluda doğal gerçek fakat o ateizm metaryalizm ibrani dinler doğal değil gerçek değil, şunu demek istiyorum bakış açısı önemli o ateizm metaryalizm ve diğerleri suni oluşturulmuş yapay, sonradan oluşturulmuş insanları ruhaniyetten yani insanı insan olmaktan gerçek hedefinden alıkoyan yapay görüşler, bir boya firması ne kadar kaliteli boya yaparsa yapsın bir doğal kireçin insan verdiği yararı veremiyor, bir beton ev bir taş evin verdiği sağlığı esenliği veremiyor, sanat ve estetik doğallık bize Tanrı/çalardan mirastır, ateizm ve diğer ibrani dinler metaryalizm bunlar yoktur, önce bakış açını kontrol et, Esenliker

Fırtına kasırga gardaş metaryalizm dediğin şey nedir? ateizm dediğin şey nedir? bunların hepsi yafta aura var eşyaların bile Aurasi var, enerji alanı var ben mesala ağaç evleri çok seviyorum, ben ağaç evde doğdum kireç neden sağlıklı çünkü doğal, kovalarda hazır satılan boyalar suni kimyasal, nasıl ki bunlar sonradan insanlar tarafından yapılmışsa uydurma kimyasal, fakat doğal şeyler öyle değil kireç doğal ağaç doğal, nasıl ki bunlar doğalsa bu TANRI/ÇALARIN yoluda doğal gerçek fakat o ateizm metaryalizm ibrani dinler doğal değil gerçek değil, şunu demek istiyorum bakış açısı önemli o ateizm metaryalizm ve diğerleri suni oluşturulmuş yapay, sonradan oluşturulmuş insanları ruhaniyetten yani insanı insan olmaktan gerçek hedefinden alıkoyan yapay görüşler, bir boya firması ne kadar kaliteli boya yaparsa yapsın bir doğal kireçin insan verdiği yararı veremiyor, bir beton ev bir taş evin verdiği sağlığı esenliği veremiyor, sanat ve estetik doğallık bize Tanrı/çalardan mirastır, ateizm ve diğer ibrani dinler metaryalizm bunlar yoktur, önce bakış açını kontrol et, Esenliker
Ağabey, açıkçası bu konuları materyal süreçlerle çözebilmeyi çok denedim ancak olmuyor. "Yok, yanlış biliyorsun. O dediğin yanlış, benim dediğim doğru" kısmını herhangi birisine gitsen, senin dediğin şekilde söyler. Hayır, şuan materyalist değilim. Zamanında öyleydim, bunu açıkladım. Ben evrende çözemediğim şeyler olduğuna eminim, ancak varlığı konusunda net değilim.

Rünleri öyle düşünmeyin. Çeşitli alanları temsil eden güç kelimeleri olarak düşünebilirsiniz.
Lafın gelişi öyle söyledim. Genel olarak kastım rünleri nasıl kullanacağımı bilemediğimden büyü yapamıyorum. Aslında bu konunun amacı biraz da bana ruhaniyetin varlığına emin olabileceğim şeylerin varlığını görmek. Her halükârda buradayım, her hâlükarda Tanrıların yolunu araştıracağım ve çok uzun süre bir şey hissetmesem bile meditasyonlarımı yapacağım. İvmelenmek için bir görü, araç arıyorum. Ve bunun için meditasyon yapmak ve gece yatmadan önce dua etmek dışında yapabileceğim bir şey varmış gibi görünmüyor.

Esenlikler,

Rünleri titretmek bir tercih evet ama genelde çoğu kişi direkt rünü okunuşu ile okuyup devam ediyor(bende dahil)bu ritüeli bozmaz, hızlı olarak okunabilir. Rünler sayfasına girip alakalı rünün telafuzuna bakabilirsiniz. Rünün nasıl titretildiğini göstermeden hemen önce olan telafuzu dinleyin ve hangi Tanrı'nın ritüelini yapacaksanız öğrendiğiniz kelime ile rünleri düz okuyun geçin.

Bende sizinle aynı seviyeden geçtim, bir zamanlar enerjiyi hissedemiyordum ama bu yolda yaşadıklarım gerçekten histen öte şeylerdi; Tanrı'lar ile olan deneyimler yani. Moralinizi bozmayın 40 günlük program bittikten sonra zaten kendinizi zorlamıcak bir rutin oluşturabilirsiniz. Akşam veya sabah olarak kendinizi sınırlayacak bir program olmaz istediğiniz saatte yapacağınız bir rutin oluşturursunuz.

Ne yalan söyleyeyim imreniyorum. Yol yavaş olmalı, farkındayım.
Aşağıdaki vaazları okuyun:

Ancak bana göre o rünleri o tekrarla titretmek ÇOK FAZLA geliyor.
Rün sayısını 10'dan 5'e düşürebilirsiniz.

Rünleri doğru titretmeye başlamak zaman alır, ses kayıtlarını dinleyin.

Zaman içerisinde anlamsız kelimeler gibi gelen bu şeylerin gücünü, onları titretirken hissedeceksiniz.

Muhtemelen ritüel sırasında kendinizi fazla yoruyorsunuz. Ritüellerden önce enerjinizi yükseltiyor musunuz? Enerjinizi yükseltip "Ruhum pozitif ve sağlıklı bir şekilde güçleniyor." gibi bir olumlama yapın. Olumlama yapmak zorunludur, aksi hâlde ruhunuzdaki negatif enerjiyi/karmayı da güçlendireceksiniz. Buradaki meditasyonlarla veya Güneş mantralarıyla enerji yükseltilebilir: Raising Energies
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Meditasyonlarınıza devam edin. Ruhunuz gelişmemiş olduğundan meditasyonlar bir işe yaramıyormus gibi hissediyorsunuz ancak işe yarıyor. Ruhunuzu güçlendirmeye başladınız ve devam ederseniz ruhunuzun güçlendiğinin farkına varacaksınız. Birkaç yıl önce kırk günlük programı yaparken özellikle de ilk günlerde pek bir şey hissetmezdim ancak şu an o zamanki hâlimle alakam yok. Bunları hepimiz yaşadık. Özellikle de düzenli olarak çakra çalışması yapmıyorsanız hissetmeyi beklemek boşa kürek çekmektir. Çakralarınızı kırk günlük programdaki gibi açtıysanız artık TÇM yapın.

Ay boşlukta başlayan şeylerin tamamlanamama ihtimali çok yüksek. Geri ödemek istemediğiniz bir borcu Ay boşluktayken alabileceğiniz yazıyor.

Sorun nedir? Apollo'nun Astrolojisi'ndeki bilgiler giriş için yeterli olmalı.
Astrolojisi Çizelgesi Nasıl Okunur
Astroloji Hakkında

Çok kafa karıştırmaya gerek yok yeni öğrenirken. Ayrıntılı bakmayın, genel bakın en başta. Stelyum varsa, 3+ gezegen bir yerde toplanmışsa pat diye göze çarpar mesela. Ben haritamı yazdırıp kağıt üstünde işaretleyerek çalışmıştım ilk başta. Belki yardımcı olur.

Güneşten enerji çekme meditasyonu deneyin güneşin enerjisiyle auranızı, bedeninizi besleyin, ben en çok öyle hissediyorum enerjiyi. Güneşin size baktığı bi konumda nefesinizle çekin ve nefesi verirken bu enerjiyi istediğiniz yere yönlendirin.

Güneşin enerjisi 50-100 nefesten sonra hissedilebilir bir ferahlık sağlıyor.

Auranızı şarj etmek için de güzel bir kaynak.

Muhtemelen ritüel sırasında kendinizi fazla yoruyorsunuz. Ritüellerden önce enerjinizi yükseltiyor musunuz? Enerjinizi yükseltip "Ruhum pozitif ve sağlıklı bir şekilde güçleniyor." gibi bir olumlama yapın. Olumlama yapmak zorunludur, aksi hâlde ruhunuzdaki negatif enerjiyi/karmayı da güçlendireceksiniz. Buradaki meditasyonlarla veya Güneş mantralarıyla enerji yükseltilebilir:
Meditasyonlarımda olumlamaları kullansam da, enerjiyi yükseltirken olumlama yapmam gerektiğini bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Çakralarımı tam olarak hissedemediğim için Satanas titretmeyi daha uygun buluyorum, 6 kere Satanas titretip bırakıyordum. Bundan sonra olumlama da eklerim. Teşekkürler.

Güneşten enerji çekme meditasyonu deneyin güneşin enerjisiyle auranızı, bedeninizi besleyin, ben en çok öyle hissediyorum enerjiyi. Güneşin size baktığı bi konumda nefesinizle çekin ve nefesi verirken bu enerjiyi istediğiniz yere yönlendirin.

Güneşin enerjisi 50-100 nefesten sonra hissedilebilir bir ferahlık sağlıyor.

Auranızı şarj etmek için de güzel bir kaynak.
Şuana kadar yaptığım kadarı ile, enerji meditasyonunun iki çeşidi var:
1- Meditasyona kendini hazırla, nefes alırken güneşten altın sarısı-beyaz enerji çektiğini ve ruhuna/aurana karıştığını imgele, nefes verirken auranı genişletmeye çalış.
2- Meditasyona kendini hazırla, güneşten her nefes alışında; vücudunun her kısmından enerji çektiğini imgele ve bil. Enerjiyi içinde tut.

Renklerle çalışmak ileri düzey ve zor diye not düşülmüştü okuduğumda ancak renklerle çalışmanı ileride kolaylaştıracağı için böyle yapılması daha kolay deniliyor. Sabah meditasyonlarımda ilk yöntemi kullansam da, gün içinde aklıma geldiğinde ve biraz boş olduğumda 2. Yöntemi çalışıyorum. Yine de 50 nefes üzerine çıkmadım, bugün olmak üzere dediğiniz şekilde süresini uzatabilirim. Teşekkürler.

Rün sayısını 10'dan 5'e düşürebilirsiniz.

Rünleri doğru titretmeye başlamak zaman alır, ses kayıtlarını dinleyin.

Zaman içerisinde anlamsız kelimeler gibi gelen bu şeylerin gücünü, onları titretirken hissedeceksiniz.
Benim de aklıma düşürmek geldi ancak Tanrılara/Tanrıçalara saygısızlık olur mu bilemediğimden yapmak istemedim. İlk başladığım Ritüel Zeus'un büyük ritüeliydi ve rün titretmediğimizden böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. -Belki de rün titretiyorduk da o'an ki cehaletim rün olduğunu anlamadı- Şayet, Gold Serpent'ın dediği gibi titretmekten ziyade 'okumak' da bir çözümse rünlerin sayısını düşürmek yerine okuyabilirim. Hangisinin daha doğru hissetirdiğine bağlı olarak önerileri uygulayacağım, teşekkürler.

Sorun nedir? Apollo'nun Astrolojisi'ndeki bilgiler giriş için yeterli olmalı.
Tam olarak nereden başlayacağımı bilemediğimden, her yerden başladım. Ancak okuduğum şey ile, baktığım şey aynı olmadığı için başka yazıya; oradan başka yazıya gittim derken kayboldum. Temel şeyler bile beraberinde farklı terimler getirdi. Örneğin 'Ev' terimini öğrendiğimde, benim haritam mı bozuk yoksa yanlış yazıya mı bakıyorum diye epey uzun bir süre sorguladım. Çünkü 1. evim doğrudan bir burcu kapsamıyordu. İki burç falan vardı. Yapay zekadan yardım alayım dedim, okuduğum ve şuana kadar anladığımı sandığım şeyleri de anlamadığımı gösterdi. Ivır-zıvır. Yine de kağıt-kalem kullanmak belki aldığım notu gözle görebilir kıldığından işime yarayabilir, ileriki vakitte astrolojiye tekrar girdiğimde işime yarayacaktır. Teşekkürler.

Tam olarak nereden başlayacağımı bilemediğimden, her yerden başladım. Ancak okuduğum şey ile, baktığım şey aynı olmadığı için başka yazıya; oradan başka yazıya gittim derken kayboldum. Temel şeyler bile beraberinde farklı terimler getirdi. Örneğin 'Ev' terimini öğrendiğimde, benim haritam mı bozuk yoksa yanlış yazıya mı bakıyorum diye epey uzun bir süre sorguladım. Çünkü 1. evim doğrudan bir burcu kapsamıyordu. İki burç falan vardı. Yapay zekadan yardım alayım dedim, okuduğum ve şuana kadar anladığımı sandığım şeyleri de anlamadığımı gösterdi. Ivır-zıvır. Yine de kağıt-kalem kullanmak belki aldığım notu gözle görebilir kıldığından işime yarayabilir, ileriki vakitte astrolojiye tekrar girdiğimde işime yarayacaktır. Teşekkürler.
Whole Sign denen sistemde 1 burç = bir ev. Placidus sisteminde ise öyle değil.

Yükselen çizgisinin kestiği burç yükselen burcunuz. Eğer kıstırılmış burç yoksa 2. Ev'in başlangıç çizgisi bir sonraki burca denk gelir. Yükselen ve 2. evin başladığı burcun arasında bir burç varsa, yani hiçbir ev tarafından kesilmeyen burç varsa, buna kıstırılmış burç denir. Bu durumda kıstırılmış burcun yöneticisi haritanın yardımcı yöneticisi olur. 1.
evde kıstırılmış burç sizin dış dünyaya yansıtamadığınız kişiliğinizdir. Fark edilmesi zordur ve bastırılmıştır. Böyle bir durumda simetriğindeki 7. evde de kıstırılmış burç olacaktır ve o da partnerlerinizle olan ilişkilerinizde sorunlar yaratır.

Haritanın bir yerinde kıstırılmış burç olduğunda (tek bir evin içinde bütün bir burç bulunduğunda) başka bir noktasında da iki ayrı ev başlama çizgisi aynı burca geliyor. O iki evin yöneticileri aynı gezegenler olduğundan, dolayısıyla aynı transitleri yaşayıp aynı açıları aldıklarından o iki evin konusu birbirine karışabilir. İş arkadaşıyla evlenmek gibi gibi. Eğer haritanın başka bir yerinde kıstırılmış burç varsa ve bu durum 1. Evinize denk geldiyse belki aklınızı karıştıran budur.

Durum kıstırılmış burç değilse, Yükselen çizgisi başladıktan sonra 1. evin içinde başka bir burç daha varsa ama o burcu 2. ev çizgisi kesiyorsa, bu normaldir. ASC çizgisini kesen burç tek yükseleninizdir. Ancak bazı (modern) astrologların, özellikle ev başlangıç çizgisi son derecelerde olduğunda ve o evin büyük bir kısmını bir sonraki burç kapladığında, o burcun da etkili olduğunu yorumladığını öğrendim. Bu modern bir yorum.

Biz (ben ve astroapollo.org) Placidus kullanıyoruz.

Rünler titretilir, sadece okuyup geçemezsiniz. HPS/Leydi Maxine nasıl yapıyorsa öyle yapın. Yeniyseniz rün titretme süresini kısa tutmak isteyebilirsiniz.

Dediğiniz şekilde kısa versiyonlarını kullanıp, üzerine de kısa şekilde titretiyorum. Örneğin Fehu'da bu sorun teşgil etmiyor. "FFFFFFFFEEEEE" diyip geçebiliyorum ancak Dagaz'ın son kısmındaki 'Thhzz' ı çıkartmam için uzatmam gerekiyor. Sowilo'nun son kısımı da oldukça zor, yuvarlayabilmek için yine uzun tutmaya çalışıyorum. Kenaz ise apayrı bir mevzu, titerirken uzun-kısa farketmeksizin sanki bir şey titretmiyormuşum gibi hissetiriyor.

Okumak derken, Gold Serpent'ın şu açıklamasına bakaraktan dedim:
Rünleri titretmek bir tercih evet ama genelde çoğu kişi direkt rünü okunuşu ile okuyup devam ediyor(bende dahil)bu ritüeli bozmaz, hızlı olarak okunabilir. Rünler sayfasına girip alakalı rünün telafuzuna bakabilirsiniz. Rünün nasıl titretildiğini göstermeden hemen önce olan telafuzu dinleyin ve hangi Tanrı'nın ritüelini yapacaksanız öğrendiğiniz kelime ile rünleri düz okuyun geçin.

Belki de ben yanlış anladım, ancak kast ettiği Leydi Maxine'nin titretme öncesinde telafuzlarını açıkladığı şekilde 'okumak' değil mi? Eğer bu şekilde yapmak sorun olmuyorsa ne âlâ, en azından rünleri düzgün bir şekilde okuyabilene kadar Güç Ritüellerinde saygısızlık yapmış olmam. Kezâ rünlerin nasıl titretileceğini ritüel esnasında unuttuğumdan mütevellit sitenin indexini kendimde değiştirip, rünün yanına nasıl titretilmesi gerektiğini hatırlamak amacıyla yazıyorum. O derecede bir acemilik söz konusu.

Whole Sign denen sistemde 1 burç = bir ev. Placidus sisteminde ise öyle değil.

Yükselen çizgisinin kestiği burç yükselen burcunuz. Eğer kıstırılmış burç yoksa 2. Ev'in başlangıç çizgisi bir sonraki burca denk gelir. Yükselen ve 2. evin başladığı burcun arasında bir burç varsa, yani hiçbir ev tarafından kesilmeyen burç varsa, buna kıstırılmış burç denir. Bu durumda kıstırılmış burcun yöneticisi haritanın yardımcı yöneticisi olur. 1.
evde kıstırılmış burç sizin dış dünyaya yansıtamadığınız kişiliğinizdir. Fark edilmesi zordur ve bastırılmıştır. Böyle bir durumda simetriğindeki 7. evde de kıstırılmış burç olacaktır ve o da partnerlerinizle olan ilişkilerinizde sorunlar yaratır.

Haritanın bir yerinde kıstırılmış burç olduğunda (tek bir evin içinde bütün bir burç bulunduğunda) başka bir noktasında da iki ayrı ev başlama çizgisi aynı burca geliyor. O iki evin yöneticileri aynı gezegenler olduğundan, dolayısıyla aynı transitleri yaşayıp aynı açıları aldıklarından o iki evin konusu birbirine karışabilir. İş arkadaşıyla evlenmek gibi gibi. Eğer haritanın başka bir yerinde kıstırılmış burç varsa ve bu durum 1. Evinize denk geldiyse belki aklınızı karıştıran budur.

Durum kıstırılmış burç değilse, Yükselen çizgisi başladıktan sonra 1. evin içinde başka bir burç daha varsa ama o burcu 2. ev çizgisi kesiyorsa, bu normaldir. ASC çizgisini kesen burç tek yükseleninizdir. Ancak bazı (modern) astrologların, özellikle ev başlangıç çizgisi son derecelerde olduğunda ve o evin büyük bir kısmını bir sonraki burç kapladığında, o burcun da etkili olduğunu yorumladığını öğrendim. Bu modern bir yorum.

Biz (ben ve astroapollo.org) Placidus kullanıyoruz.
Kastım biraz da buydu. Ben tam bunu çözdüm dediğimde, farklı bir şey söylediniz ve şuan az önceki bildiğimi tekrar unutmam gerekti. Açıklama için teşekkür ederim ancak bu her terimde ve baktığım kaynakta yaşadığım bir şey olduğundan astrolojiyi geciktiresim geliyor. Üzerine dırdır edebileceğim çok konusu var.

Hayır, titretmeniz gerekiyor. Titreşimi kısa tutmanızdan kastım, 10 saniye titretmek yerine 5 saniye titretmektir. Süre sadece bir örnektir, 10 veya 5 saniye titretmeniz gerektiğiyle ilgili bir tavsiye olarak almayın.

Örnek: SSSSSSSSSSSSSS-OOOOOOOOOO-VVVVVVVVVV-İİİİİİİİİİİİİİİ-LLLLLLLLLLLLL-OOOOOOOOO olarak titretmek yerine SSSS-OOOO-VVVV-İİİİ-LLLL-OOO olarak titretebilirsiniz.

Gündelik konuşmalarınızdaki gibi okumuyorsunuz veya söylemiyorsunuz. Sitedeki rünlerle ilgili olan sayfadaki MP3'lere bakın, Leydi Maxine titreşimleri kaydetmişti. Daha önceki sözümü tekrarlıyorum: HPS/Leydi Maxine'in yaptığının aynısını yapacaksınız. Göreceğiniz üzere sadece okuyup geçmiyor, titretiyor.

Örnek: "SOWİLO" demek yerine "SSSSS-OOOOOO-VVVVVV-İİİİİİİ-LLLLLLL-OOOOO" şeklinde titretiyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back