satanisgod11
New member
Merhabalar , yıllardır aklımda soru işareti bırakan birşeyi sizlerle bu gün paylaşmak istiyorum. benim ailemde bir parazit ordusu vardı ve ben kendimi Tanrılar sayesinde bu lanetten kurtardım. Düşman pratiklerini deli gibi uyguluyan bir ailem vardı. asıl konu bu da değil. benim doğuşum ve doğmam dünyaya gelmem büyülerle ve varlklarla olmuş. Demon kılığına girmiş parazitlerle düşman varlıklarla çalışan bir babam var. ve bu daha öncesinde annemin başka bir çocuğunuda büyülerle ve varlıklarla düşürttürmüş. ve aynı zamanda benim doğmamda büyülerle olduğunu yıllardır annem anlatmakta. ve acaba lanetli bir doğum mu yaşadım ? zaten annemde tonlarca sıradışı şeyler yaşamış ve yaşıyordu ben doğarken ve doğduktan sonra da. aynı şekilde bende yaşadım. hep parazit musallatları ve negatif şeylerle büyüdüm. Sonunda Şeytan babayı buldum ve beni kurtardı çok şükür. ve ruhum acaba zarar görerek mi dünyaya geldim ? ruhumda bir sorun mu var ? bunları nasıl bilicem ve nasıl düzelticem. gerçekten çok kafa karıştırıcı bir durum. Küçükken de çok fazla travmalarla büyüdüm onların izlerini sürmekteyim ama yavaş yavaş kendimi keşfederek hepsini yeniyorum aynı zamanda Tanrılardan da yardım alıyorum ve meditasyonlardanda. daha iyi hayatım olması için elimden geleni yapıyorum. bundan önceki konumda da aptalca bir karabüyüye bulaştığımı söylemiştim. ve o negatif ve ölüm hastalık delirme enerjilerini kendime aldığımı düşünüyorum. sonuçta profesyonel bir büyücü değilim. çok fazla pişmanlık yaşıyorum. Bana ne yol gösterebilirsiniz ?