Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Doğum haritası şifalandırma?

taylorswift_13

New member
Merhaba, ToZ' a bağlı olan Apollo's Astrology sitesinden haritama bakıyordum ve yorumlama konusunda bilgim yok ama bazı küçük şeyleri biliyorum.

Sabit yıldızlarıma baktığımda bende olan yıldızların açıklamalarını okurken şok geçirdim resmen çünkü şimdiye kadar ki yaşadıklarım, hayallerim ve korkularım hepsi vardı(ki bi zahmet mantıken olucak) ama beni rahatsız eden şey bu 'korkularım'

çünkü birden fazla yerleşimde -körlük- hapis- intihar/cinayete kurban / şiddet - konuları var ve durum şu ben küçüklüğümden beri görme duyusu korkum var kör olmak, ve bu sefer bir sürü yerleşim ve tabi gezenlerle yaptığı açılar beni dehşete düşürdü, onun dışında hayatımda zaten 2 kere intihar girişimim vardı aynı zamanda dışardayken saldırıya uğrayıp kötü sonuçlar yaşanmasından korkuyordum hep/ burda bu yaşadığım şeyleri görmek bu olayların gerçekleşke ihtimalini gözümde yükseltti ve daha da korkmaya başladım/

asıl sorum şu , doğum haritamızı tamamen yaşamak zorunda değiliz bu ihtimalleri değiştirebiliriz güç meditasyonları ve gezegen kareleri gibi ama bunlar sabit yıldız ve bu konuda ne yapmam gerek bilmiyorum bu şeyleri yaşamak istemiyorum

Açıklamalara bakarken doğru şekilde ilerlediğinizden emin misiniz? Açıklamalar herkeste o şekilde yazar zira illaki gezegenlerle veya evlerle açı yapacaklardır.

Mesela görme duyusunu olumsuz etkileyen birçok yıldız var (aralarında anlaşmışlar sanki :)) ama gezegenlere açı yapıyor diye kör olacağınızı düşünmeyin.

Sabit yıldızları yorumlarken gezegenlerinizle veya ana akslarla birleşim açısında olup olmadığına bakmalısınız, en önemlisi de budur. Gezegenin özelliklerini ve sabit yıldızın özelliklerine bakıp bilgiler birleştirilerek yorum yapılmalıdır.

Örneğin CAPUT ALGOL şiddetli bir yıldızdır ve 25 derece Boğa'da gezegen varsa, yani birleşimdeyse, o gezegenin meselelerine talihsizlik getirebilir.

Yorumlamadan önce sitedeki astroloji yazılarını okuyup fikir edinmek, nelere dikkat edeceğinizi öğrenmeniz açısından önemlidir. Dikkatli ilerleyin ama karamsar olmayın.

Öncelikle sakin olun ve elinizdeki haritayı yavaşça yere bırakın.

Yıldız yorumu yapmak için Jos Astro size temel bilgileri evet verir, detaylı bir şey istiyorsanız balık tutmayı öğrenmelisiniz. En basitinden yıldızların ismini aratıp mitolojik olarak hangi hikayeye dayandığına dair yorum yapmak iyi olacaktır. Sabit yıldızlarla ilgili kitapları yakın zamanda araştırıp yazmayı düşünüyorum. Zevist bir çerçeveden detaylı yorumlar yapmak için faydalı olur.

Körlük işine gelirsek. Hangi gezegenle kavuşum yaptığı önemlidir, 6. evde chironla kavuşan negatif bir yıldız evet buna sebep olabilir. Onun dışında birinci ev içerisinde bulunan bir gezegen de bunu verebilir. Kıstırılmış burç içinde satürnle kavuşan negatif bir sabit yıldız var diyelim ve negatif açılar yapıyor,6. ve 1. ev bağlantılarına bakarsınız birbirlerini destekliyorlarsa evet sonradan hastalık çıkma olasılığı var deriz. Tek bir noktadan tek bir yıldıza odaklanmanız vakit kaybıdır. Tüm haritanın bunu desteklemesi gerekir. Astroloji ve diğer ruhani bilgi alma yöntemleri bütüncül ilerler.

Ne anlatıyon bacım? Şunu anlatıyorum yani, size bunu düşündüren nedir?bu yıldız hangi gezegenle kavuşum yapmış, o gezegen haritanızda iyicil bir konumda mı? Hiç mi üçgen ya da sextil açısı yok? tüm gezegenlerineze t kare ya da karşıt mı yapıyor? derecesi kaç? bulunduğu derece beni hangi gezegene götürüyor? Körlüğü destekleyecek başka yerlesimlerim var mı? Yani milyon tane gösterge var biri üzerinden evham yapmayın demeye çalışıyorum. Haritada tek gösterge olması yetmez haritanın tamamının bunu onaylaması gerekir.

Şimdi şöyle bir sürü yıldızın açıklamasında benzer şeyler yazıyor aslında, yıldızların isimlerinden sembolizmalarını çıkarıp ilerlemelisiniz. Mesela bir arkadaşımda benzer yıldızlar vardı açıklamalarında ''körlük verir'' yazıyordu ama babasının yanında optik dükkanında çalışıyordu. Evrende enerjiler ikili çalışıyor.

Mesela Richard Ramirez'in haritasında ''yılan'' sembolizmalı bir yıldız vardı. Astrologlara sorsan yılan ahlaksızlık verir Richard Ramirez de bunun en büyük kanıtıdır ama yılanın zehri aynı zamanda da şifadır. O bunu spritüel yeteneklerini kullanmak için de kulanabilirdi ama kullanmadı. Yılan hayvanının ahlaksız tarafı olan saldırganlığını çalıştırarak kullandı.

Yüksek ihtimalle balık ve başak ağırlıklı bir haritanız var. Bu bahsettiğiniz temalar en çok balık ve başak sabit yıldızlarının teması. Eğer bu yıldızları olumlu çalıştırırsanız olumlu davranacaklardır. Nasıl olumlu çalıştıracaksınız peki? Anlatayım:

-Vizyonlar almak ve kehanette bulunmak en başta gelir. ''Ruhani Görüş'' temasını titreştirmek bu yıldızların etkilerini iyi titreştirmenizi sağlayacaktır.
-Neye baktığınıza, görsel olarak neye maruz kaldığınıza dikkat etmek.
-Görsel sanatlarla ilgilenmek.

Haritadaki açıları ruhani çalışma yapmadan bile olumluya çekebiliyoruz bazen.

horoscope-chart4def-700__radix_27-5-2008_09-00.png

İçim el varmedi örnek vereyim dedim 🤠

Şimdi bu arkadaşın 21 derece ikizlerde Capella isimli çok şanslı bir sabit yıldız kavuşumu var. Ruhani etkileri güçlü bir yıldız ve birçok başarılı medyumun haritasında da görünür. AA kova neptünden (neptünde de yine ruhani bir sabit yıldız kavuşumu var) de üçgen almış kesin medyum ya dimi? Zaten 12 11 ev girişinde merkürü bu insan diğer herkesi gelecekle ilgili bilgilendirecek,hayır...

Bu etkileri kötü çalıştırmış ve delüzyonel nurcu bir müslüman olarak takılıyor. Rüya bile görmüyormuş...sürekli hayal kuruyormuş...

Doğum haritasıyla ilgili herhangi şey öngörü için olmalı. Haritanızla alakalı herhangi farkındalığı hayatınız ile ilişkilendirmek yaşamınızda yapabileceğiniz en büyük hatalardan olabilir.

Doğum haritasıyla ilgili herhangi şey öngörü için olmalı. Haritanızla alakalı herhangi farkındalığı hayatınız ile ilişkilendirmek yaşamınızda yapabileceğiniz en büyük hatalardan olabilir.
Return haritalar,ikincil ilerletimler ve profeksiyon haritalar öngörüler içindir. Karmanız ve Dharmanızı anlamak için natal haritaya bakılmalıdır. ''Şu an yaşadığım şey bunun yüzümdenmiş!'' mantığı evet gereksizdir çünkü ruhunuzun doğması gereken pozisyonlarda doğdunuz. netleştirmek adına<3

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back