Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Düşman varlıklar ölüme sebep olur mu

SonOfGod

Active member
Merhaba düşman varlıklarının insanları öldürdüğüne dair vakalar görülmüş. ve o varlıklarla çalışan tanıdığım birisi beyin kanamasına vs, sebep olabilir demişti.
daha sonra bu kişinin çalıştığı varlıklardan rahatsız oldum ve kovma ritüeli yapıp düşman varlığın adını dersden okudum. ve başıma üçüncü gözüme çok ağrı girdi daha sonra sersemleşmiş gibi hissettim. ve tansiyonum çıktı normalden baya yüksek. korkuyorum ne yapmam gerekiyor. ?

Merhaba,

Öncelikle endişelenmeyin. Koruyucu Daemon’unuzun ve Zeus’un koruması altındasınız. Bu durum size zarar vermek isteyen ya da olumsuz etki oluşturabilecek varlıklara karşı doğal bir koruma alanınız olduğu anlamına gelir.

Koruma auranızı güçlendirmek bu tür etkilerin size ulaşmasını engelleyecektir.

Merhaba,

Öncelikle endişelenmeyin. Koruyucu Daemon’unuzun ve Zeus’un koruması altındasınız. Bu durum size zarar vermek isteyen ya da olumsuz etki oluşturabilecek varlıklara karşı doğal bir koruma alanınız olduğu anlamına gelir.

Koruma auranızı güçlendirmek bu tür etkilerin size ulaşmasını engelleyecektir.

Bazı varlıklar korkudan beslenir. Bu korkuyu onlara verdiğimizde bizim korku enerjimizle güçlenebilir ve gitmeleri gerekenden daha uzun süre kalabilirler. Bu yüzden istedikleri şeyi onlara vermemek önemlidir. Eğer kovamayacağınızı düşünüyorsanız ya da bu konuda zorlanıyorsanız, Koruyucu Daemon’unuzdan yardım rica edebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back