Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bu kanal beni korkutuyor.

Aratosbung said:
https://youtube.com/c/Nil%C3%BCfer%C3%96zdenSar%C4%B1ca

Çok soru soruyorum evet ama beni cidden korkutuyor. Konulara çok hakim. Benim için önemli. Eğer izleyip yorum yaparsanız sevinirim.

Esenlikler,

Kendince bilgi düzeyinde bir Havvasçı gibi görünüyor. Havvas'ın rahmani tarafıyla ilgileniyor muhtemelen. Korkutucu pek bir yan göremedim, her Havvasçının tarzı geneldi bu şekilde.

İyi günler.

Aratosbung said:
İzleyen var mı? Özellikle gerçek ölüm sonrası videolarını...
Ölümden sonrasını görmüş.
yeni izlemeye başladım kadın çakraları farklı yorumluyor gibi :?

Aratosbung said:

Emm ona kalırsa hepimiz gördük yani yeni doğan bir ruh olmadığımız varsayılırsa yani yerinizde olsam bu kadına fazla kulak asmazdım izlemedim ama sağlam pabuç gibi durmuyor.

Aratosbung said:
Macellaio(Kasap) said:
Aratosbung said:

Çok soru soruyorum evet ama beni cidden korkutuyor. Konulara çok hakim. Benim için önemli. Eğer izleyip yorum yaparsanız sevinirim.

Esenlikler,

Kendince bilgi düzeyinde bir Havvasçı gibi görünüyor. Havvas'ın rahmani tarafıyla ilgileniyor muhtemelen. Korkutucu pek bir yan göremedim, her Havvasçının tarzı geneldi bu şekilde.

İyi günler.

Öldükten sonra acı çekeceğimizi, bindu çakranın sayesinde de insanların reenkarnasyon var olduğunu söylediğini söylüyor.

Esenlikler,

Onu görmedim, ama bahsettiği çoğu konu Havvas konusu. Bir Havvas araştırmacısı da olabilir. Tam emin değilim.

İyi günler.

Aratosbung said:
Baroness Blossom said:
Aratosbung said:

Emm ona kalırsa hepimiz gördük yani yeni doğan bir ruh olmadığımız varsayılırsa yani yerinizde olsam bu kadına fazla kulak asmazdım izlemedim ama sağlam pabuç gibi durmuyor.

Çok kafama takıyorum bu kadını. Özellikle reenkarnasyonun olmadığını açıkladığı videoyu.

E zaten her islamcı bunu açıklıyor zaten yani bence fazla abartıyorsun bu kadını çok fazla kafaya takma zaten kadının görünümünde hayır yok bana itici geldi.

Bu kadın evrenimiz ne şekilde? adlı videosunda ırklardan da bahsediyor ve diyor ki "Bu ırk sizin bildiğiniz gibi beyaz,siyahi,asyalı gibi değil ortaya yeni bir ırk çıktı 13.000,14.000 yıl önce biz onlardanız."Ben 1 videosunu izlediğimde Yahudi olduğu kanısına vardım ama şimdi daha çok anladım.Ayrıyeten kadın bilgili olarak gözüküyor ama bilgisiz ve büyük ihtimalle kimse birşey anlamadığı için söyledi ya da cidden bu konuda hiçbir şey bilmiyor.

Bişey demiycektim ama bende kendi yorumumu katayım.
Satanizmden önce, ateistken tüm dinleri, spiritüel konuları filan birçok şeyle objektif olarak ilgileniyordum. Ben bu kadını ve bunun gibi kanalları çok takip ediyordum zamanında. Hakikaten çok bilgili gibi görünüyor, anlattıkları bilime mantığa uydurmaya çalışıyorlar. Maden bu kadar çok şey biliyor, bizde bilelim, yöntemleri usulleri anlatsın die çok baktım ama sonra vazgeçtim. Böyle çok lağım kanallar var. Gerçekten mantıklı bişimiş gibi anlattıkları için insanlar inanıyor. şeytanı bulmasaydım hala bu lağım kanllar bakıyor, bişey öğrenmeye çalışıyor olucaktım.

Eski forum yöneticimize sormuştum, böyle böyle insnlar var. Kundalini uyandı heralde bunların çok bilgili görünüyorlar, neden hala şeytanı gerçekleri göremediler diye bişeyler sormuştum. yılanı mı zihni mi ne nasıl eğitirsen öyle olur gii bişşey demişti, gerçekten ne dediğini hatırlamıyorum, çok zaman geçti.

Bunlar yeni çağcı dedikleri tiplerden. Açıkça düşmana çalışıyor ve düman parazitleriyle iletişimde olabilir. Bu insanların görevi sorgulama aşamasında olanları koyunları sürüden uzaklaşmamaları için tek tanrı inancına bağlıyor. Yelpaze o kadar geniş ki, deistinde ateistine, spirütüalistine kadar dünyadaki her insanın kafasına göre dinler mezhepler çıkarıyorlar. amaçları nasıl inanırsan inan bir şekilde düşman programlarına bağlı kal. amaçları insanları oyalamak, gerçeklerden mümkün oldğunca uzak tutmak. Deistken 19 cular reformist p*slamcılara çok takılmıştım. Doğru yolu bulduk artık.
şeytan tüm centilleri biran evvel yola yola iletsin. Bunu çok istiyorum, dünyanın bu halini, bu karmaşıklığı görünce çok üzlüyorum. :(

all*kı göremezmişiz biz, all*kın içindeymişiz, şeytan zihinmiş, çoğu videosunu bakmıştım. :? :?

Hatta y*hudi kabalaısını anlatan bi kanal var, kabala eğitimi die, enzer eyler ordada var. Evet ciddi ciddi izledim. son serisi filan kaldı onuda yazı filan izlerim heralde. Düşman programları ne kadar izlersem izliyeyim, ben çeviremezler, geçti artık o, ebedi gerçeği bulduktan sonra. Şeytanı bulamasaydım en mantık bu ynei çağcı kanallar olduğu için onlara takılıyor olurdum.

Geçenlerde Pammy'nin de dediği gibi insan doğasına en uygun, akıllı mantıklı bir tek bu din var. Düşman programlarında ne kadar aratırısan araştır bi mantık yok. Full mantıksızlık, full çelişki, çelişkiden geçilmiyor, çıkılmıyor işin içinde. Düşman programların mantık olsa, doğru düzgün bir din olsa çelişki bulamazdık, dünya huzur dolu olurdu....
Bizim Tanrılar bir kitap yazsaydı insan doğasından evrenden yaratılıştan, her nesle uygun evrensel bişey olurdu, tek bir çelişkide olmazdı, insan doğasına zıt şeyler olmazdı. Neyse çok yazdım. k.b içmi dökmek istedim.

Esenlikler,

Tekrardan dediğim gibi gençler, kendi eklektik bir çalışması ve inancı olması muhtemel bir kadın. Çorba biçiminde bilgiler öğreniyor ve bunları insanlara paylaşıyor. Hakkında düşünülmesi gereken çok bir şey yok.

İyi günler.

Aratosbung said:

Esenlikler,

Satanizm'den önce wicca, pagan vs. araştırmacısıydım ve bunlarında ötesinde vampir, deniz kızı, ruhlar, parapsikoloji ve nicelerini araştırıyordum ve şöyle ki ben 7. sınıfta ateisttim kehanet, ruh çıkarma gibi kanalları izliyordum hep, araştırmam çok derine inememişti bu zaman zarfında, ama şunu biliyordum ki böyle kanallarda gerçeklikle gram bağlantı yok. Gerçek olsaydı biliyordum ki beni bağlardı ki bazılarında beni bağlamıştı ama benim ruhuma zarar vermekten başka hiçbir şey'e yarar sağlamıyordu.

Pek pozitif bir insan değildim hatta hiç değildim ruhlarla bağlantı kurmaya çalışıyordum anlatmayacağım ama belki de kurmuştum. Hep bir ilgim vardı böyle şeylere hemde hep küçüklüğümden beri hatta bebekliğimden beri diğer insanlara göre daha güçlüydüm daha hayalciydim daha cesurdum. Okulda arkadaşlarımı alıp ruhlarla ilgileniyordum sınıfta sessizce oturup düşünüyordum daha sonra biraz daha büyüdüğümde pagan, wicca derken satanizm ile karşılaştım isa kitabı, gölgeler kitabı vs. derken o an anladım ki ben Şeytandanım içimde gezen o şey beni benden alıyordu gözlerimi yaşartıyordu. Daha sonra Joy of Satan'ı bulunca hiç sorgulamadım ağladım çabaladım karşıma ne çıkarsa çıksın hep daha da bağlandım Şeytan'a ve biliyordum ki yıllarca süren araştırmalarım, bakış açılarım hiçbiri boşa değildi hemde hiçbiri gerçek Şeytandaydı ve gerçek gerçekti.

Kısacası bu tür şeylerin, kanalların beni çeken bağlayan hiç bir yanı yok ben Şeytandanım ve hep öyle olacağım bu tür şeyler zamanından alır ve ruhuna bir damla saçmalık damlatır. Gerçeğin içindesin ve gerçek seni görüyor iken ve üstüne üstelik doğa doğal iken bu tür şeylerin seni korkutmasına yağmalamasına izin vermemelisin hemde asla kendinle savaşmalısın yoksa çöpün bile içine doğru isabet ettirilemeyen kirli bir poşet yığını olursun.

Şeytan'ı cehennemine al ki cennete çevirsin.

Not: Eğer satanizmi bulamamış olsaydım bu bahsettiğim şeylerin gerçeğini bulmak için okyanusun en derinine inmeme ramak kalmıştı. (Ne anlıyorsanız..)

İyi günler dilerim.

İslam inancını antik dinlerle harmanlamış kişilerden biri. Sosyal medyada bin tane böyle kişi var. Ayrıca sırf tipinden ve sesinden bile irite oluyorum ama sadece bu onu kötü bir insan yapmıyor elbette. Herkes istediği bilgiyi istediği gibi yorumlayıp bunu istediği gibi aktarmakta özgür. Yine de bahsettiği şeyler onun kendi yorumları. Reptilyanları, reenkarnasyonu falan o öyle yorumluyor ve algılıyor diye onun dediği doğru olmuyor.

Çakradır, kundalinidir, bunlar antik Pagan dinlerinde konuşulan şeyler. Bu antik bilgileri kullanıp yükselmişse, aydınlanmışsa önce o kirli islam inancını hayatından çıkarması gerekir çünkü insan biraz dürüst olmalı, bu ikiyüzlülüğe tahammül edemiyorum. Bu kadar kucaklayıcı olamazsın ya. Biraz omurgan olsun. “Her din allahın diniydi en başından beri”, “bu bilgilerin hepsi rahmani”, “Thoth aslında idris peygamberdir!!” gibi yavşak yavşak konuşup daha bilgisiz ve kolay manipüle edilen insanları etraflarına topluyorlar. İslam, ondan önceki iki din gibi antik dinlere karşı oluşturulmuş, onları lanetleyen bir dindir. Bu konuda net miyiz? Bir insan Antik Mısır’ın bilgilerini kullanıp aynı zamanda musayı peygamber olarak kabul edemez. Bir insan hem Babil’ci hem yahudici olamaz. Bir insan hem Hinduizm’den yararlanıp hem islam dinine mensup olamaz. Bu insanlar zaten tüm eski dinleri allahlarına mal ediyorlar. Onların yorumuna göre Thoth bile allahın peygamberi. Bu kadar parazit, bu kadar şuursuz insanlar bunlar. İnsanın bir duruşu, bir seçimi olmalı. Bir şeyi seçtiğinde başka bir şeyden vazgeçmek zorunda kalırsın. Yanlış bir şeyden korkuların yüzünden vazgeçemezsen onu gerçeklerle harmanlarsın ve ortaya ne yanlışa ne gerçeğe benzeyen bir şey çıkmış olur; yeni bir şey oluşur.

İnsanlar ikna edilmek istiyor ancak buradaki herkes hala Şeytan’ı ve öğretilerini anlamaya çalışıyor zaten; keşfediyor, bu bir yolculuk. Buradaki çoğunluk bazı şeyleri eleyip buraya geliyor. Her şeyi bildiğini iddia ederek gelmiyor. Eledikleri şeylerden biri de islam ve allah kavramı. Ha önceden discord gibi yerlerde topluluk kurup SSlik öğretmek için tam anlamıyla liderlik yapanların gidip müslüman olduğunu ve “JoS Türkiye’yi bitireceğiz!!!” dediğini de biliyoruz; bu kadar dengesiz ve aptal kişiler de gelip geçiyor. Ergenlik hatasıymış gibi gösteriyorlar burayı. Sonuç olarak iki başka şey bir araya gelmez ve buradaki insanların çoğu da bunun farkında. Ne demelerini bekliyorsun sana, allahtan ve islamdan bahseden bir kadının “haklı” olabileceğini söylemelerini mi? Kim söyler bunu burada? Bu kadını sempatik bulan biri var mıdır sence aramızda? Soru sorduğun topluluğu tanıyor musun?

CinnamonCake said:
İslam inancını antik dinlerle harmanlamış kişilerden biri. Sosyal medyada bin tane böyle kişi var. Ayrıca sırf tipinden ve sesinden bile irite oluyorum ama sadece bu onu kötü bir insan yapmıyor elbette. Herkes istediği bilgiyi istediği gibi yorumlayıp bunu istediği gibi aktarmakta özgür. Yine de bahsettiği şeyler onun kendi yorumları. Reptilyanları, reenkarnasyonu falan o öyle yorumluyor ve algılıyor diye onun dediği doğru olmuyor.

Çakradır, kundalinidir, bunlar antik Pagan dinlerinde konuşulan şeyler. Bu antik bilgileri kullanıp yükselmişse, aydınlanmışsa önce o kirli islam inancını hayatından çıkarması gerekir çünkü insan biraz dürüst olmalı, bu ikiyüzlülüğe tahammül edemiyorum. Bu kadar kucaklayıcı olamazsın ya. Biraz omurgan olsun. “Her din allahın diniydi en başından beri”, “bu bilgilerin hepsi rahmani”, “Thoth aslında idris peygamberdir!!” gibi yavşak yavşak konuşup daha bilgisiz ve kolay manipüle edilen insanları etraflarına topluyorlar. İslam, ondan önceki iki din gibi antik dinlere karşı oluşturulmuş, onları lanetleyen bir dindir. Bu konuda net miyiz? Bir insan Antik Mısır’ın bilgilerini kullanıp aynı zamanda musayı peygamber olarak kabul edemez. Bir insan hem Babil’ci hem yahudici olamaz. Bir insan hem Hinduizm’den yararlanıp hem islam dinine mensup olamaz. Bu insanlar zaten tüm eski dinleri allahlarına mal ediyorlar. Onların yorumuna göre Thoth bile allahın peygamberi. Bu kadar parazit, bu kadar şuursuz insanlar bunlar. İnsanın bir duruşu, bir seçimi olmalı. Bir şeyi seçtiğinde başka bir şeyden vazgeçmek zorunda kalırsın. Yanlış bir şeyden korkuların yüzünden vazgeçemezsen onu gerçeklerle harmanlarsın ve ortaya ne yanlışa ne gerçeğe benzeyen bir şey çıkmış olur; yeni bir şey oluşur.

İnsanlar ikna edilmek istiyor ancak buradaki herkes hala Şeytan’ı ve öğretilerini anlamaya çalışıyor zaten; keşfediyor, bu bir yolculuk. Buradaki çoğunluk bazı şeyleri eleyip buraya geliyor. Her şeyi bildiğini iddia ederek gelmiyor. Eledikleri şeylerden biri de islam ve allah kavramı. Ha önceden discord gibi yerlerde topluluk kurup SSlik öğretmek için tam anlamıyla liderlik yapanların gidip müslüman olduğunu ve “JoS Türkiye’yi bitireceğiz!!!” dediğini de biliyoruz; bu kadar dengesiz ve aptal kişiler de gelip geçiyor. Ergenlik hatasıymış gibi gösteriyorlar burayı. Sonuç olarak iki başka şey bir araya gelmez ve buradaki insanların çoğu da bunun farkında. Ne demelerini bekliyorsun sana, allahtan ve islamdan bahseden bir kadının “haklı” olabileceğini söylemelerini mi? Kim söyler bunu burada? Bu kadını sempatik bulan biri var mıdır sence aramızda? Soru sorduğun topluluğu tanıyor musun?

Onlara tek cevabım, yavaş bitirin saçınız başınız dağılmasın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back