Lysander Florian Thornis Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,790 Location The Earth Dec 19, 2021 #1 Boşluk meditasypnu yaparken odaklandığım nesye benim gözümden giden silik renkli bulut gibi seyler gorüyorum bu normal mi ? Göz sorunu değildir dimi ? Click to expand...
Boşluk meditasypnu yaparken odaklandığım nesye benim gözümden giden silik renkli bulut gibi seyler gorüyorum bu normal mi ? Göz sorunu değildir dimi ?
Cathy New member Joined Sep 3, 2021 Messages 29 Dec 21, 2021 #2 Baroness Blossom said: Boşluk meditasypnu yaparken odaklandığım nesye benim gözümden giden silik renkli bulut gibi seyler gorüyorum bu normal mi ? Göz sorunu değildir dimi ? Click to expand... Karanlıktayken ya da oda loş iken yapıyorsanız normaldir diye düşünüyorum karanlıkta yapınca bende de böyle oluyor Click to expand...
Baroness Blossom said: Boşluk meditasypnu yaparken odaklandığım nesye benim gözümden giden silik renkli bulut gibi seyler gorüyorum bu normal mi ? Göz sorunu değildir dimi ? Click to expand... Karanlıktayken ya da oda loş iken yapıyorsanız normaldir diye düşünüyorum karanlıkta yapınca bende de böyle oluyor
Lysander Florian Thornis Well-known member Joined Aug 19, 2021 Messages 1,790 Location The Earth Dec 21, 2021 #3 Cathy said: Baroness Blossom said: Boşluk meditasypnu yaparken odaklandığım nesye benim gözümden giden silik renkli bulut gibi seyler gorüyorum bu normal mi ? Göz sorunu değildir dimi ? Click to expand... Karanlıktayken ya da oda loş iken yapıyorsanız normaldir diye düşünüyorum karanlıkta yapınca bende de böyle oluyor Click to expand... Hayır oda oldukça aydınlıktı Click to expand...
Cathy said: Baroness Blossom said: Boşluk meditasypnu yaparken odaklandığım nesye benim gözümden giden silik renkli bulut gibi seyler gorüyorum bu normal mi ? Göz sorunu değildir dimi ? Click to expand... Karanlıktayken ya da oda loş iken yapıyorsanız normaldir diye düşünüyorum karanlıkta yapınca bende de böyle oluyor Click to expand... Hayır oda oldukça aydınlıktı