Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

bir sarkiyi buyuye donusturmek

Giulia Tofana

Member
mesela bir sarki veya bir ezgi yazdik. sozlu sozsuz fark etmez, ben yan flutle yapmak istiyorum. yan flutle caldigim bir ezgiye buyu misyonu yukleyebilir miyim? sozlu olarak da mesela o sarkinin sozlerini bir mantraya donusturup her soyledigimde bir etki yaratmasini saglayabilir miyim? muzigin boyle bir gucu var midir?

Bu fikre bayıldım umarım yapabiliyoruzdur. Benim sorumsa bunu yapamıyorsak ta bestemizin içine rün titreşimlerini vs kullanarak hissiyatını arttırabilir miyiz? Ne yapabiliriz?

Bu fikre bayıldım umarım yapabiliyoruzdur. Benim sorumsa bunu yapamıyorsak ta bestemizin içine rün titreşimlerini vs kullanarak hissiyatını arttırabilir miyiz? Ne yapabiliriz?
soylerken olmasa bile belki remixle ekleyebiliyoruzdur arka plana. ama cok hos olurdu yapilabiliyorsa 🥹

soylerken olmasa bile belki remixle ekleyebiliyoruzdur arka plana. ama cok hos olurdu yapilabiliyorsa 🥹
Leydi Maxine'nin seslendirdiği Nihai RTR'a birisi remix yapmıştı. Ama yorumlardan anladığım kadarıyla "büyüsel" bir durumu yoktu. Belki o amaçla yapıldığında olabiliyordur.

Müzik, iyi ellerden çıktığında kişinin duygu durumunu değiştirebilir. Ancak titretme sıkıştırmak ne kadar sağlıklı/doğru/işe yarar şüpheli. Beni de meraklandırdı.

Leydi Maxine'nin seslendirdiği Nihai RTR'a birisi remix yapmıştı. Ama yorumlardan anladığım kadarıyla "büyüsel" bir durumu yoktu. Belki o amaçla yapıldığında olabiliyordur.

Müzik, iyi ellerden çıktığında kişinin duygu durumunu değiştirebilir. Ancak titretme sıkıştırmak ne kadar sağlıklı/doğru/işe yarar şüpheli. Beni de meraklandırdı.
olabiliyorsa flutle bir melodi yapmayi planliyorum, eger tatmin olursam burada da paylasmak isterim

Titreşimler enerjiyi evoke edebilmek için yeterli değildir. Bu çakraları olmayan bir insanın şarkı söylemesinden farksızdır. İkiside pilleri eksik bir kumandanın tuşlarına basmak gibidir.

Büyünün 3 temel adımı vardır;
-Yükseltme
-Programlama
-Yönlendirme

Siz 1. adımda elenirsiniz.

olabiliyorsa flutle bir melodi yapmayi planliyorum, eger tatmin olursam burada da paylasmak isterim
Sanatınızı hala burada paylaşabilirsiniz. Bunun için bir alt forumumuz bile var.

Büyü yapmıyor olsak bile inançlı ve kararlı bir şekilde günde birkaç kere ve uyumadan önce “Yarın çok güzel bir şey olacak” diye tekrarlarsak, muhtemelen gerçekten de öyle bir şey olacak. Hatta ilgilenen var ise bu şeylerin bilimsel araştırmalar ile sabit olduğunu biliyordur.

Yani sonuçla herhangi şeye çok anlam yükleyip sağlam bir inanç yüklediğimizde bence o da ritüelistik bir şey olabilir. Büyü yaparken eşyalar bir işe yaramıyor ama zihinde o büyüyü pratik etmek için kullanabiliyoruz mesela, yine bunun gibi. Bağlama büyüsü yaparken en son aum titretirken bir ipe düğüm atmak gibi.

Titreşimler enerjiyi evoke edebilmek için yeterli değildir. Bu çakraları olmayan bir insanın şarkı söylemesinden farksızdır. İkiside pilleri eksik bir kumandanın tuşlarına basmak gibidir.

-Yükseltme
-Programlama
-Yönlendirme

Sanatınızı hala burada paylaşabilirsiniz. Bunun için bir alt forumumuz bile var.
afrika kokenli buyulerde kullanilan davullar vs ne anlama geliyor peki?

afrika kokenli buyulerde kullanilan davullar vs ne anlama geliyor peki?
Afrika'da davullar doğanın dengesini sembolize ederdi. Ayrıca bu tür aletlerin transa geçmek için yardımcı olduğunu biliyorum. Bunun dışında tıpkı bizim de ritüel de kullandığımız yardımcı araçlar gibiler.

Bunun dışında zaten fiziki eşyalar bir tılsım gibi şarj edilip kullanılabilirler fakat bu onlara kendi başlarına büyü yapma yeteneği vermiyor.

Sangomalar bilge ve ruhsal yolculukta rehber büyücülerdir.

-Yükseltme
-Programlama
-Yönlendirme

İlk adım hangisi olmalıdır ? ben ilk adımda programlıyorum

İlk adım hangisi olmalıdır ? ben ilk adımda programlıyorum
Anlamıyorum, daha enerjiyi yükseltmeden nasıl onaylayacaksınız ki. Güçlü mantralarda veya yalnız enerji invoke ettiğiniz çalışmalarda 1 zikir 1 olumlama tekrarı yapabilirsiniz, fakat siz en başta olumlamadan mı bahsediyorsunuz?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back