Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bir nesneye büyü yapmak

anonymous042

Member
Örneğin nişanlımla birbirimize takıp taşıdığımız yüzüğe Ansüz rünüyle pozitif bir amaç için çalışma yapsam bu yüzüğü taktığımızda enerjiyi alırmıyız ? veya Korunma amaçlı bir çalışma gibi nesneye ?

Evet, nesneleri şarj ederek tıpkı tılsım gibi kullanabilirsiniz. Sadece günlük yenilemeyi unutmayın, zira bu teknik olarak hala bir pasif tılsımdır.

Azazel birlikteliğinizi kutsasın!

Örneğin nişanlımla birbirimize takıp taşıdığımız yüzüğe Ansüz rünüyle pozitif bir amaç için çalışma yapsam bu yüzüğü taktığımızda enerjiyi alırmıyız ? veya Korunma amaçlı bir çalışma gibi nesneye ?
Bir nesneyi büyü ile birleştirmek bir tılsımdır. Zamanında Lord Abrasax bir Yüzüğü nasıl kutsayıp tılsım olarak kullanacağıma dair bir rehberlik sağlamıştı. Evet yüzüğü Koruma büyüsü ile ile birleştirip kullanabilirsiniz. Sadece düzenli şarj etmeniz gerekir.

Herhangi nesneye enerji yüklemek yerine kendi ruhlarınıza niye yüklemiyorsunuz?

Bir nesneyi büyü ile birleştirmek bir tılsımdır. Zamanında Lord Abrasax bir Yüzüğü nasıl kutsayıp tılsım olarak kullanacağıma dair bir rehberlik sağlamıştı. Evet yüzüğü Koruma büyüsü ile ile birleştirip kullanabilirsiniz. Sadece düzenli şarj etmeniz gerekir.
Tesbihde olurmu ? ben mavi bir tesbih aldım, tesbihimi ZEUS baba için yanım da taşıyorum, Ritüel yaparken böyle mermerin kenarına koyuyorum, işte kendimizce ZEUS babaya dua ederken ritüel yaparken tesbihimi çıkarıp güzel kolonya ile siliyorum, başka ne yapabilirim rün titretsem olurmu ? esenlikler

Tesbihde olurmu ? ben mavi bir tesbih aldım, tesbihimi ZEUS baba için yanım da taşıyorum, Ritüel yaparken böyle mermerin kenarına koyuyorum, işte kendimizce ZEUS babaya dua ederken ritüel yaparken tesbihimi çıkarıp güzel kolonya ile siliyorum, başka ne yapabilirim rün titretsem olurmu ? esenlikler
Olur bence neden olmasın

Tesbihi bir tılsım olarak kullanmak istiyorsunuz. Önce amacınızı belirleyin. Ona göre dilerseniz kutsama ya da bir büyü ile birleştirebilirsiniz.

Tesbihi bir tılsım olarak kullanmak istiyorsunuz. Önce amacınızı belirleyin. Ona göre dilerseniz kutsama ya da bir büyü ile birleştirebilirsiniz.
şimde yüzük örneğini verelim. yüzüğü koruma tılsımı olarak kullanmak istiyoruz. önce amaccımıza uygun rünleri seçiyoruz ve normal bir şekilde büyüyü yapmaya başlıyoruz sonra ise yükseltiğimiz enerjiyi yüzüğe yerleştirip programlıyoruz. ritüel tarzında yapmak istersek yüzüğü enerji yerleştirmeden önce onu güneşin yönetiği tütsü bitkileriyle tütsüleyebiliriz veya korucumuzdan onun kutsamalarını yüzüğe ve bizim ruhumuza vermesini rica edebiliriz. tamam işlemi bitirdik şimdi ise düzeli sarj durumuna geçelim. mesela koruma Aurası için güzel tarihler takvimde yazıyor o günlerde bu çalışmayı aralıklı olarak tekrarlayarak da tılsımı şarj ediyoruz.

mesela bugün yaz gün dönümü bugün koruma yapmak, tarot destelerini ve büyü araç gereçlerimizi kutsamak için harika bir gün. büyü gereçleri olarak sadece materyal yani hançer, asa, kadeh ve beneri eşyalar düşünmeyin zihnimizi de kutsayabiliriz. örneğin farkındalık meditasyonlarına ağırlık verebiliriz veya iç gözlem meitasyonu yapabiliriz, Lord Kheperi'nin ritüleini yapabiliriz tezahür gücümüzün yüksek olması için, ve en önemlisi bugün Lord Lugh'a atfedilmiş bir bayram olduğu için Lord Apollo'nun ritüelini yapabiliriz.
bugün aynı zamanda 1.hasat bayramı bu bayramda evimize, kendimize bolluk ve bereket gelsin diye çalışmalar yapabiliriz.
medyada ne kadar savaşlar gündemde olsa da biz bu bayramda kendimizi güçlü kılabiliriz.

tarot ile son zamanlarda fazlasıyla meşgul olduğumdan dolayı mesajları çok geç ve çok son dakikanın da dakikasında atıyorum. kusuruma bakmayın.

Ben nasıl yapılacağını bilmiyorum, 17 taşı var tesbihimin mavi Satanik olsun diye mavi aldım, zaten adandıktan sonra çakmakta alsam mavi alıyorum, ŞEYTAN babanın rengi diye saygı gösteriyorum, mesala tişörtlerimide maviye önem veriyorum, tesbih çekiyorum ben otururken alışkanlık, seviyorum tesbih çekmeyi, hem ZEUS Babayı hatırlatması açısından, oltu taşı olsun kenribar akik taşı, mavi akik taşı var denizden çıkar, o insana cesaret veriyor derler, eskidende tesbihlere taş olanlara merakım vardı, sıkma kehribar ateş kehribar damla kehribar, mercan var birde, kendime bir yer yapmayıda düşünüyorum TANRIYA adayacağım bir köşe Esenlikler

Ben nasıl yapılacağını bilmiyorum, 17 taşı var tesbihimin mavi Satanik olsun diye mavi aldım, zaten adandıktan sonra çakmakta alsam mavi alıyorum, ŞEYTAN babanın rengi diye saygı gösteriyorum, mesala tişörtlerimide maviye önem veriyorum, tesbih çekiyorum ben otururken alışkanlık, seviyorum tesbih çekmeyi, hem ZEUS Babayı hatırlatması açısından, oltu taşı olsun kenribar akik taşı, mavi akik taşı var denizden çıkar, o insana cesaret veriyor derler, eskidende tesbihlere taş olanlara merakım vardı, sıkma kehribar ateş kehribar damla kehribar, mercan var birde, kendime bir yer yapmayıda düşünüyorum TANRIYA adayacağım bir köşe Esenlikler
anlattım ya. hmmmmmmmmmmmmm tm.

anlattım ya. hmmmmmmmmmmmmm tm.
Aslında siz açcısınız şef, sizde yaptığınız yemeklere büyü yapabilirsiniz, aşçılığın bile okula var, yemek yapmanın okulumu olur, tencereye koyarsın suyu mercimeği kaynatırsın olur çorba, unu suyla karıştır pişir olur ekmek, bu şefler çok havalı sizin için demiyorum, şef olmaynan sanki gemi kaptanı zannediyorlar kendilerini, dediginizi uygulamaya çalışacam esenlikler

Aslında siz açcısınız şef, sizde yaptığınız yemeklere büyü yapabilirsiniz, aşçılığın bile okula var, yemek yapmanın okulumu olur, tencereye koyarsın suyu mercimeği kaynatırsın olur çorba, unu suyla karıştır pişir olur ekmek, bu şefler çok havalı sizin için demiyorum, şef olmaynan sanki gemi kaptanı zannediyorlar kendilerini, dediginizi uygulamaya çalışacam esenlikler
herşeyin bir erdemi bir üslubu vardır. ayrıca benim görevim yanlızca karınlarını doyurmak değil, göze de hitap etmektir. siz tabi pervasızca tüm malzemleri bir tencereye koyup sonra su ilave edip kaynatın eminim "yemek" yaparsınız ama lezzetli ve yenilebileek tarzda olur mu ?... susma hakkımı kullanıyorum.
iyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back