hidan1622 said:
sevdiğim birinde gözü olan aramızı bozmaya çalışan biri var bu kişiyi okuldan attırmak istiyorum hangi rünle ve gezegen saatinde çalışıcağımı bulamadım yardımcı olur musunuz
Esenlikler,
Sevdiğiniz kişiyle ilişkiniz, başka birinin bozabileceği kadar sığ mı? Ya da siz gençlik aşkınız için saçma sapan şeyler yapmaya ve zamanınızı harcamaya tamam mısınız? Tutup tutmayacağı bile belli değil.
Eğer sevdiğiniz kişinin gözü başkasındaysa ve size bu kadar güvenmeyip sizle ilgilenmiyorsa, en mantıklı seçenek o kişiyi bırakmak olacak. Çünkü sonu çok kolay şekilde tahmin edilebilir. Siz takıntı yapacaksınız, belki o ikisi mutlu olacak ve sadece boşa geçen zamanınızla oturup kalacaksınız. Nefretle ve hırsla yanacaksınız, bu size ne katacak peki? Olumsuz olan birçok şey...
Birini okuldan attırmak için büyü yapamasınız. Onun yerine çok aşıksanız, sevdiğiniz kişiye aşk büyüsü falan yapın. Ya da aranızı bozmaya çalışan kişiye bağlama büyüsü yapabilirsiniz. Ama tahmin ediyorum ki çok yenisiniz ve daha meditasyonları doğru düzgün yapmadınız, belki adanmadınız... Bunların sonucunda elinize hiçbir şey geçmeyecek. Hatta yaptığınız büyü bile tutmayacak. Büyü yapmak ve enerjiyi yönetmek kolay değildir ve çok emek ister. Bunun yerine meditasyonlara başlayıp bir an önce kendinize odaklanmanızı ve sevdiğiniz kişiye ona muhtaç olmadığınızı göstermenizi tavsiye ederim. Size karşı ilgisi yoksa ve size güvenmiyorsa, zaten gitsin. Yok gitmesin diyorsanız o kıza değil, sevdiğiniz kişiye odaklanın. Onu tanıyın ve sizi sevmesini sağlayın.
İlerde o kız da siz de pişman olabilirsiniz, umarım bu yaşanmaz fakat tecrübeler ortada...
İyi günler dilerim.