Benim çocukluğum gitti, ilkokula bile gidememiştim full özel ders aldım. Şimdi ise o kadar yaşadığım şeyden sonra, sağlık sorunundan sonra halen nasıl ateist olmayıp burada olduğumu sorguluyorum çünkü bana ne bir tanrının ne de bir tanrıçanın yardımı dokundu, ben ise neden burada onları yüceltip topluluklarına katılmayı isteyeyim ki? Ben burada sizin gibi destek arayan insanlara destek sunmak için varım.
Buradayım çünkü bu forumda yardım ve destek arayan birçok kişinin var olduğunu biliyorum. Gençliğiniz gitmiş olabilir ama en azından çocukluğunuzu yaşadınız, benim kadar zor anlar yaşamadınız, bunlara şükredin. Bakın ne güzel iş hayatına da katılmanız da mümkün, benim gibi sınırlı iş yapabilecek birisi değilsiniz. Ben sadece masabaşı işler yapabilirim. Siz ise sağlıklı bir insan olarak her türlü işi yapabilirsiniz.
Bakın bu acı durumumda sizin acınızı hafifletmek için uğraşıyorum. Ömrü hayatınızda sadece birkaç ameliyata girmişsinizdir ya da gireceksinizdir. Ben ise 20'den fazla kez ameliyat geçirdim. O küçük yaşlarımda en derin acıyı yaşadım. Diğer çocuklar oyunlar oynarken ben oynayamadım. Evde zaman geçirmek, her gün o korkunç sıkıcı anı yaşamak zorundaydım. Allah'ın bir gün bana yardım edeceğini düşünürdüm, ama ne Allah ne de Tanrı/çalar tek bir yardım bile etmedi.
Babanızın siz 4 yaşındayken annenizi yerlerde sürükleyip kapı dışarı etmek istemesine şahit oldunuz mu? Ben oldum. Ya da sağlık sorununuz yüzünden alay konusu oldunuz mu? Evet, ben oldum.
Zaman geçti... Günler geçti... Bir bakmışım tüm çocukluğum kaybolmuş. Bu yaşadıklarım yetmezmiş gibi üstüme daha birçok sorumluluk eklenmiş. Her zaman desteklediğim annem sağlık kontrollerimi bile yaptıramaz olmuş. Sonra anladım ki yapılan iyilikler unutulur, açılan çiçekler solar, insanlar nankör doğarmış. Bugün birlikte güldüğünüz, yarın nefret kustuğunuz olurmuş.
Bu süreden sonra artık ne ruhumun var olmasını, ne yaşamayı, ne de varlığımın anılmasını istiyorum. Ancak tüm bu isteklerime rağmen ışığımı koruyarak sizleri aydınlatmak istiyorum. Çünkü eğer o da sönerse benden geriye bir şey kalmayacak.