Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Başkası gibi hissetmek ?

anonymous042

Member
Bir yakınımla ilgili bu gün aklıma üzücü ve acı verici şeyler geldi. kendisinin düştüğü hayat yaşadığı şeyler gözümün önünde canlandı ve o kişinin hayatı geçmişi ge şu anki hali herşeyi sanki ben yaşamışım gibi gözümden geçti. ve şu an kendimi o kişi gibi hissediyorum ve savunmasız zayıf güçsüz bir hise kapıldım. çıkamıyorum. bu şekilde biz bir kişinin enerjisini aurasını kendimize çekmiş olur muyuz ve ne yapmalıyız ?

Zihninizi negatif düşüncelerden korumak için daha fazla koruma auranıza ve temizliğinize özen göstermelisiniz. Haritanızdaki güçlü bir Ay ya da Neptün'den kaynaklanan empati becerisi size fazla geliyor olabilir.

Yakınınız olacak kişiye empati yaptınız diye geçmiş yaşamlarını görmediniz. Kendinizi zayıf ve güçsüz hissetmeniz de başka bir konu.

Auramız yanımızdaki insanların aurasıyla sürekli etkileşim halindedir. Sizde düzenli olarak auranızı temiz tutmak zorundasınız.

Bu yolda yeni başladığınızda birkaç yanılgıya sahip olmak kabul edilebilir. Bu kişi sizi bu kadar etkileyecek biri ise yakınınızın daha çok yakınında olun.

Bir yakınımla ilgili bu gün aklıma üzücü ve acı verici şeyler geldi. kendisinin düştüğü hayat yaşadığı şeyler gözümün önünde canlandı ve o kişinin hayatı geçmişi ge şu anki hali herşeyi sanki ben yaşamışım gibi gözümden geçti. ve şu an kendimi o kişi gibi hissediyorum ve savunmasız zayıf güçsüz bir hise kapıldım. çıkamıyorum. bu şekilde biz bir kişinin enerjisini aurasını kendimize çekmiş olur muyuz ve ne yapmalıyız ?
Bana da oluyor, bariz balık yerleşimleri bunda etkili. Bunu iyiye kullanmayı öğren bence. İnsanlara birebir duygusal destek ver. Ne hissettiklerini hissediyorsun, ne duymak istediklerini de anlıyorsun yani seni tutan bir şey yok. Çok tatlı ve hassas bir kişiliğin var eminim ki bununla güzel enerjiler ortaya çıkarabilirsin sadece üzülmek yerine

Empati kurmuşsunuz bu iyi niyetli düşünceli bir insan olduğunuz anlamına gelir, ama onun enerjisini çekmek zannetmiyorum, sadece öyle hissetmişsiniz üzülmüşsünüz olur öyle banada oluyor, ne yapacaksıniz kendinizi Lord Hitler gibi hissedin enerji yükseltin Satanasla

Su elementi fazlasıyla yüksek birisiniz galiba, akaşa solumayı düşündünüz mü hiç? Belki ruhunuzun elemental yanını dengeleyebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back