Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bülent kısa

Esenlikler,

Bülent Kısa, kendi fantezilerini "gerçekler" olarak insanlara empoze eden delinin tekiydi. Önemsenmesi gereken birisi değil. Yazdığı kitapların saçmalığı ve iğrençliği de barizdir, bu yazımızdan konu ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

İyi geceler.

Noctur said:
Esenlikler,

Bülent Kısa, kendi fantezilerini "gerçekler" olarak insanlara empoze eden delinin tekiydi. Önemsenmesi gereken birisi değil. Yazdığı kitapların saçmalığı ve iğrençliği de barizdir, bu yazımızdan konu ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

İyi geceler.

Esenlikler, Noctur Bey. Bu PDF'leri yazan kişi belli değil. Bülent Kısa denmesinin sebebi PDF'lerin açıklamasında Bülent yazması. Bülent isimli bildikleri tek okült'de bizim Bülent Kısa. Şahsen, ben Bülent Kısa gibi uzun yıllar ruhani araştırmalar yapmış bir insanın kendi yazdığı kitapta biraz ruhani bilgiler ve doğrular beklerim. Ama bu PDF'lerde yok. Yazan kişinin öldüğünü bile düşünmüyorum.

Mavi ay said:
Esenlikler, Noctur Bey. Bu PDF'leri yazan kişi belli değil. Bülent Kısa denmesinin sebebi PDF'lerin açıklamasında Bülent yazması. Bülent isimli bildikleri tek okült'de bizim Bülent Kısa. Şahsen, ben Bülent Kısa gibi uzun yıllar ruhani araştırmalar yapmış bir insanın kendi yazdığı kitapta biraz ruhani bilgiler ve doğrular beklerim. Ama bu PDF'lerde yok. Yazan kişinin öldüğünü bile düşünmüyorum.

Esenlikler,

Söylemlerinizi ve bu doğrultuda doğan fikirsel akışınızı anlıyorum ancak bunların net doğruluğunu sağlamak mümkün değildir. Bunu sağlasak dahi, paçavradan farksız birkaç PDF için bu kadar çabaya girmenin mantıklı bir davranış olacağını düşünmüyorum.

Bu sebeple kabul görmüş bilgi üzerinden gitmek nispeten daha iyi olacaktır. Zaten bu PDF'lerin ve genel olarak bahsedilen grupların öyle derin araştırmalara konu olacak nitelikleri yok. Bu söylediklerimiz, yine en başta bilgi amaçlı. Yani bu sorulursa ya da merak edilirse bilinsin diye.

Yine de paylaşımınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back