Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ayinli filmler izlemek

anonymous042

Member
Herkese iyi geceler, bu sefer şuna aklım takılıyor.
ben böyle aksiyonlu maceralı korku filmleri izlemeyi çok seviyorum merak ve heyecan gizem veriyor, ama bu izlediğim filmler düşmanın oyunlarını içeriyor. sahte satanizmle ilgili ayinler kurban vermeler gibi saçmalıklar var. bunları izlemek bana zarar verir mi ve Tanrılara hakaret olabilir mi ?

ben böyle aksiyonlu maceralı korku filmleri izlemeyi çok seviyorum merak ve heyecan gizem veriyor, ama bu izlediğim filmler düşmanın oyunlarını içeriyor. sahte satanizmle ilgili ayinler kurban vermeler gibi saçmalıklar var. bunları izlemek bana zarar verir mi ve Tanrılara hakaret olabilir mi ?
Bu filmlerin amacı; Sahte Satanizm üzerinden insanların Şeytan/Zeus’tan korkarak gerçek tanrıları bulmasını engellemektir. Müzik ve film endüstrisi, insanları uyutmak için şarkılara ve filmelere bilinçaltı teknikleri ekledikleri için bu tarzlar filmler, zararlı olabilir. Uzak durulması daha sağlıklı.

Zarar vermez ama tiksindirici veya komik gelebilir. Şahsen o tarz filmleri gülmek için izlerim. Gerçeği bilenler için yalanlar sadece komiktir.

Bu filmlerin amacı; Sahte Satanizm üzerinden insanların Şeytan/Zeus’tan korkarak gerçek tanrıları bulmasını engellemektir. Müzik ve film endüstrisi, insanları uyutmak için şarkılara ve filmelere bilinçaltı teknikleri ekledikleri için bu tarzlar filmler, zararlı olabilir. Uzak durulması daha sağlıklı.
Evet biliyorum kesinlikle zararı da var. ama sürekli izlemiyorum zaten 8 ay da bir film izliyen insanım. o da bu tarz şeyler genelde sıkıntıdan.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back