Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aya gidiş, NASA, teleskoplar

Panta Rhei

Active member
James Webb ile ilgili gelişmelerden sonra bu soruyu sormak istedim. Yahudilerin her yere bir hastalık gibi yayılmasından dolayı, uzay ajanslarında da aktif rol oynayan Yahudiler olması normal. Peki Joy of Satan'ın bu duruma karşı tavrı nedir? Aya gidilmediğine dair bir iddia var mı? Ayrıca genel olarak uzay alanındaki teknolojik gelişmelere karşı nasıl bir tutum sergilemeliyiz? Bunu hızını alamayan bir komplocu edasında değil de, artık sorgulanması akla gelmeyecek şeylerde dahi yalanların yuva kurduğunu anlamış biri olarak soruyorum.

Esenlikler,

Ay'a neden gidilemesin? Ay'ı bu kadar özel yapan şey nedir? Teknoloji, bizim sandığımızdan çok daha ileride. Kamuya paylaşılan teknoloji 20-30 yıl geriden gelirken; bazı medeniyetler ışık hızını katlayarak evrende gezinirken; Ay'a zaten Mısırlılar vaktinde çıkmışken, neden 1960'lı yılların teknolojik olarak en gelişmiş devleti bunda bir başarısızlık yaşasın?

Evet, uzay konusunda da tabii ki yalanlar söyleniyor, ancak Ay'a gitmek uçuk bir iddia değildir. Diğer konularda ise tabii ki bir sürü yalanlar söyleniyor. Mars'ta yaşayamayacağımıza dair veriler örneğin, bunlar tabii ki yanlış.

Belki Mars'ın yerçekimi bize bazı sorunlar oluşturabilir ancak bunun da aşırı etki edeceğini düşünmüyorum. Teknoloji denen bir şey var elimizde sonuç olarak. Normal koşullarda bir Beyaz, Afrika'da biyolojik nedenlerden ötürü yaşayamamalıydı. Aynı şekilde bir Siyahi de Avrupa'da yaşayamamalıydı, ancak günümüzde maalesef ki bu böyle değil.

İyi geceler.

Esenlikler,

Gözümüzle gördüğümüz ağaçlar, insanlar, hayvanlar, algıladığımı herşey gerçekmi? Matriksteki gibi star trekteki gibi herşeyi gerçekmiş gibi mi algılıyoruz. yoksa gerçek başka mı? Bu similasyon teorisi doğru mu? Hep merak etmişimdir bunu.

Perla said:
Esenlikler,

Gözümüzle gördüğümüz ağaçlar, insanlar, hayvanlar, algıladığımı herşey gerçekmi? Matriksteki gibi star trekteki gibi herşeyi gerçekmiş gibi mi algılıyoruz. yoksa gerçek başka mı? Bu similasyon teorisi doğru mu? Hep merak etmişimdir bunu.

Esenlikler,

Simülasyon teorisi, doğru değildir.

İyi akşamlar.

Ay'a zaten gidildi ve bu konular daha önce forumda konuşuldu. Mars da bir zamanlar insan kolonisi vardı. Şehirler ve pramitler aynı dünyada ki gibi yıldızlara göre hizalanmış yaklaşık 10000 yıl önce bence bunları konuşmalıyız.
Yada Ay'a tekrar geri gidilmemesinin sebeblerini.
Kayıp gezegen phaeton hakkında da konuşabiliriz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back