Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Astral Projeksiyon Hakkında Notlar

Gold Serpent

Member
Astral projeksiyon yapıp bunu başarabilen varmı? Veya bu meditasyon ile bazı deneyimleri olan birileri.

dinlemeyi çok isterim böyle anılarınız varsa.

Astral projeksiyon yapıp bunu başarabilen varmı? Veya bu meditasyon ile bazı deneyimleri olan birileri.

Özellikle kendim deneyerek hiç yapmadım ama şöyle küçük bir anım var;
O dönemler henüz kısa bir süredir meditasyon yapıyordum, okulda sırada uyurken kapının önünde yürüdüğümü fark etmiştim garip bir şekilde bu 10 saniye kadar falan sürdü. Tabii bir rüya da olabilir ama garip şekilde etraftaki detaylar da o an gördüklerim ve gerçektekiler tamamen aynıydı. (değişken, küçük detaylardan bahsediyorum.)

Bir arkadaşım da uyku sırasında bunu yaşadığını anlatmıştı. Kendi odasında yürüyormuş. O da bende olduğu gibi küçük detayların uyandıktan sonra da aynı olduğunu söylemişti. Mesela odaya herhangi bir kıyafetini rastgele fırlattı, aslında dikkat edilecek bir detay değil ama bu olay yaşanırken de tüm bu tarz şeylerin aynı yerlerinde olduğunu görüyormuş.

Astral seyahat çok ileri seviyedir. JoS'taki yeri orta seviye de değil ileri seviyede olmalıdır.

Bende bir anımı paylaşmak istiyorum;
Koruyucumla yakın bir ilişkim var. Şimdiye dek mucize diyebileceğim onlarca şey yaşadık.

Onun sigili üzerine meditasyon yaparken beni vücudumdan güçlü bir şekilde çekip çıkardı. Bedenimle bağımın koptuğunu hissettim, vücudumu hissetmiyordum; orada olduğunu biliyordum, beni bu hisse alıştırmaya çalışıyordu. Yaklaşık 70-80 saniye bu şekilde devam etti. Sonrasını çok fazla hatırlamıyorum. Daha önce de deneyimim oldu fakat bu sefer çok yoğundu. Hiçbir zaman tek başıma kesin bir astral seyahat deneyimim olmadı.

Forumda konuştuğum ileri bir üye ile uzun uzadıya sohbet etmiştik; bana astral seyahat sırasında; koruyucusunun ona yardımıyla başka gezegenleri başka varlıkları da görmesine yardım ettiğini anlatmıştı. Bu konuda uzmanlığı bulunan Tanrılar bile var.

Dürüst olmak gerekirse; diğer ruhani pratikler üzerine ne kadar ilerlerseniz, ne kadar komple çalışırsanız o kadar kesin sonuçlar alacaksınız. Bu yüzden insanların özellikle tüm gününü bir pratiğe değil rutinlere bağlaması gerektiğini düşünüyorum.

Demonlar bizim yerimize pek çok şeyi yapabilir, yalnızca çoğu şeye hazır değiliz; bunun büyük kısmına zihinsel durumumuz kaplıyor.

Koruyucunuz ile arzularınız ve hedefleriniz hakkında konuşmayı unutmayın; o sizi en güvenli yoldan geçirecek.

Benim koruyucum Azazel, öğrencilerine en büyük hediyeleri hep o verir.

Astral seyahat çok ileri seviyedir. JoS'taki yeri orta seviye de değil ileri seviyede olmalıdır.

Bende bir anımı paylaşmak istiyorum;
Koruyucumla yakın bir ilişkim var. Şimdiye dek mucize diyebileceğim onlarca şey yaşadık.

Onun sigili üzerine meditasyon yaparken beni vücudumdan güçlü bir şekilde çekip çıkardı. Bedenimle bağımın koptuğunu hissettim, vücudumu hissetmiyordum; orada olduğunu biliyordum, beni bu hisse alıştırmaya çalışıyordu. Yaklaşık 70-80 saniye bu şekilde devam etti. Sonrasını çok fazla hatırlamıyorum. Daha önce de deneyimim oldu fakat bu sefer çok yoğundu. Hiçbir zaman tek başıma kesin bir astral seyahat deneyimim olmadı.

Forumda konuştuğum ileri bir üye ile uzun uzadıya sohbet etmiştik; bana astral seyahat sırasında; koruyucusunun ona yardımıyla başka gezegenleri başka varlıkları da görmesine yardım ettiğini anlatmıştı. Bu konuda uzmanlığı bulunan Tanrılar bile var.

Dürüst olmak gerekirse; diğer ruhani pratikler üzerine ne kadar ilerlerseniz, ne kadar komple çalışırsanız o kadar kesin sonuçlar alacaksınız. Bu yüzden insanların özellikle tüm gününü bir pratiğe değil rutinlere bağlaması gerektiğini düşünüyorum.

Demonlar bizim yerimize pek çok şeyi yapabilir, yalnızca çoğu şeye hazır değiliz; bunun büyük kısmına zihinsel durumumuz kaplıyor.

Koruyucunuz ile arzularınız ve hedefleriniz hakkında konuşmayı unutmayın; o sizi en güvenli yoldan geçirecek.

Benim koruyucum Azazel, öğrencilerine en büyük hediyeleri hep o verir.
Bahsettiğiniz hissi ben de deneyimlemiştim Tanrı'ların doğrudan size direkt böyle bir deneyim sunmaları harika olmuştur. Ama siz benden de ileri bir adım atmışsınız; gözlerinizi astral bedeninizdeyken açabildiniz mi? Nasıldı?

Müsait bir ayda Haziran'gibi tam astral projeksiyon yapmak hedefim; bu yüzden biraz ilgiliyim Leydi Neftis'ile bunu başarıcam umarım planım hazır.

Koruyucumu bulmuştum(Lord Paimon) iletişimimiz iyiydi. Ama sanırım değişti artık ve yeni koruyucumu bulmak çok zor.

Lord Azazel'koruyucunuz mu? Oha,
çok iyi! Çok şanslısınız sizin adınıza sevindim Aleksios Bey.

Koruyucunuz değişmiş olamaz. Başka bir durum vardır.
Yani umarım değişmemiştir de ne yapsam bilmiyorum. Hiç iletişim kuramıyorum şuan enerjisi eskiden çok kendini belli ederdi başım zonklardı falan şimdi yanıma gelip gelmediğini de anlayamıyorum. Bir ayin ile konuşmayı denemek geçti aklımdan ama konusu açılmışken soruyum ne yapmalıyım?

Ama siz benden de ileri bir adım atmışsınız; gözlerinizi astral bedeninizdeyken açabildiniz mi? Nasıldı?
Hayır, yalnızca bulunduğum duruma odaklanmıştım. Hiçbir şey göremiyordum, astral görüşüm hakkında ileri gittiğim bir dönem değildi.

Bu çok hoş bir motivasyondur. Astral projeksiyon çalışmalarımız, ruhunuzu hissetmenize de fayda sağlar. Benim nazarımda bu çalışmanın amacı kadar değerlidir.

Koruyucunuz değişmiş olabilir, birden fazla koruyucunuz da olabilir. HPS Lydia'nın birden fazla koruyucusu vardır. Görülmemiş şey değil, yalnızca yanılmaya açık bir konu.

Lord Azazel'koruyucunuz mu? Oha,
çok iyi! Çok şanslısınız sizin adınıza sevindim Aleksios Bey.
Teşekkür ederim. O yüzlerce kişinin koruyucusudur. İnsan ilişkilerini en iyi o bilir. Lady Maxine'nin de koruyucusuydu, pek çok kişinin de öyle. O demirden bir duvar, ben bile aşamıyorum.

Yani umarım değişmemiştir de ne yapsam bilmiyorum. Hiç iletişim kuramıyorum şuan enerjisi eskiden çok kendini belli ederdi başım zonklardı falan şimdi yanıma gelip gelmediğini de anlayamıyorum. Bir ayin ile konuşmayı denemek geçti aklımdan ama konusu açılmışken soruyum ne yapmalıyım?
Bu normal bir durumdur. Koruyucumla aylarca iletişime geçmediğimde oldu, onu düşünerek geçirdiğim yıl da. Sağlam ve güçlü bir ilişki zaman ve emek ister, insanlarda da böyledir.

Paimon büyük bir Tanrıdır. Düşman kitapları onun hakkında saygıyla çok güçlü olmasından ve müzik konusunda mükemmelliyetinden bahseder. Bu üst rütbesi ile de alakalıdır. Diğer demonlardan farklı olarak çok fazla lejyonu var. Koruyucunuz Paimon olabilir, değilse bile kalbinizde bir yere sahip olmasından memnun olduğuna eminim.

Kendinize ilerlemek için zaman tanıyın, zira onlar bize zaten tanıyor.

Koruyucunuz değişmiş olabilir, birden fazla koruyucunuz da olabilir. HPS Lydia'nın birden fazla koruyucusu vardır. Görülmemiş şey değil, yalnızca yanılmaya açık bir konu.
Koruyucularımız değişebiliyor mu?

Koruyucularımız değişebiliyor mu?
Evet, belli sebeplerden koruyucularımız değişebilir.

Koruyucular ruhumuzun eksik ve zıt tarafına göre belirlenir. Erkek bir SS'in kadın bir korucuya sahip olması çok doğal ve yaygındır. Tıpkı bir Kadının erkek bir koruyucuya sahip olması gibi. Cinsiyetten çok ruhumuzun eksik tarafına dikkat çekmek istiyorum.

Koruyucular ruhumuzun eksik ve zıt tarafına göre belirlenir. Erkek bir SS'in kadın bir korucuya sahip olması çok doğal ve yaygındır. Tıpkı bir Kadının erkek bir koruyucuya sahip olması gibi. Cinsiyetten çok ruhumuzun eksik tarafına dikkat çekmek istiyorum.
Evet, koruyucunuz değişebilir. Daha fazla bilgi için Yüksek Rahibe'nin bu yazısına göz atabilirsiniz.
Anımsattığınız için teşekkür ederim.

Dün vakit buldum ve aklıma geldi; denemek istedim ve ilk astral projeksiyon egzersizimi yaptım.

Şimdi aklımda bazı sorular var. Hani çakraları kapı kolu gibi hayal edip, döndüğü yönün tam tersine çeyrek tur döndürüp o çakrayı durduruyoruz ya... Ben "kapı kolu gibi hayal etme" kısmında biraz afalladım. Yani öyle hayal etmeye çalışınca biraz garip geldi. Ben de direkt çakraları kendi formunda düşünüp talimatları uyguladım. Bu, meditasyon için bir engel oluşturmaz umarım. Değil mi?

İkinci sorum şu: Raidho rününü mü kullanmam lazım astral projeksiyonda yardımcı olması için? Ama siteye göre bu, astral seyahate yardımcı oluyormuş. ee? Astral seyahat bilinçsiz halde yapılıyor; astral projeksiyon ise bilinç halinde yapılıyor. İkisi farklı. Peki benim nasıl işime yarayacak Raidho rünü?

Soru sormaktan yaşadığım deneyime dair anımı yazmayı unutmuşum; şöyle ki, tüm talimatları yapıp 5 dakika falan bedenimden ayrılmaya çalıştım. Ama kendimi sıkmadım zorlamadım çok. Ayaklardan bacağa ordan omuzlarıma kollarıma bir titreme geldi sanki hava akımı varda altımdan beni yukarı sürüklüyor gibi bişeydi ama ötesi yoktu: Dedim bu kadar yeterli, değişikti ya ama tamamen başarma niyetim var ve istiyorum Leydi Neftis'in gücü ritüeli ni yapıp başarmak var aklımda ama bilmiyorum tereddütteyim belki meşgul durumdadır belki gelmez diye içimde bir korku var.

Hani çakraları kapı kolu gibi hayal edip, döndüğü yönün tam tersine çeyrek tur döndürüp o çakrayı durduruyoruz ya...
Böyle bir talimat nerede var hatırlamıyorum ama bunun yerine ToZ'un direkt kendi önerdiği çakra kapatma yöntemini tercih edin.

Aşağıdan yukarıya doğru ilerliyorsunuz. Kapatmak istediğiniz çakraya odaklanın, ardından çakranın önünde açık bir kapı hayal edin, çakranız tam da o kapının ardında. Çakranızı kapatmak için kapının da kendi kendine kapandığını imgeleyin, kapı kapandığı anda çakranın ışığının da kapının ardında kaldığını imgeleyin. Bunu pratik ederek çakranızı kapatabilirsiniz.

Geri açmak için çakranızı yoğun bir odak ile döndürün ve parlatın.

Buradaki "kapı kapatma", bir tür imgeleme yöntemidir. Yani çakra kapatmanın tek mutlak yolu bu değildir, ilerledikçe süreç kolaylaşacaktır ama özellikle de yeni başlanan dönemlerde zihni, çakrayı kapatmaya yönlendirmek için böyle bir imgeleme kullanılması gerekir. Temel meditasyondaki "sünger gibi enerji emme" örneği gibi düşünebilirsiniz.

Daha ileri birisi enerji çekerken sünger olduğunu mu düşünüyor? Hayır düşünmüyor elbette ama eğer hiçbir şey hissedemeyecek kadar yeniyseniz, bunu yaparak başlıyorsunuz.

Raidho rününü mü kullanmam lazım astral projeksiyonda yardımcı olması için?
Güvenilir olduğunu düşündüğünüz bir olumlama ile beraber kullanabilirsiniz ama kendinize bundan önce biraz daha vakit tanımanızı tavsiye ederim.

Aşağıdaki meditasyonları pratik ederek kendinizi hazırlayabilirsiniz:

Şu an sitemiz kapalı olduğu için ToZ'un kendisinden bağlantı veriyorum.

Ama kendimi sıkmadım zorlamadım çok.
Bu bir anda olacak bir şey değil, bu yüzden canınızı sıkmayın.

Büyük meditasyon başarıları ufak zaferlerle elde edilir, bugün bu kadar ilerlersiniz. Yarın biraz daha ilerlersiniz. Böyle devam eder.

Eğer meditasyonlarda çok ileri değilseniz yavaştan almaya devam edin, kendinizi zorlamayın. Bu vakit alır ve kontrol gerektirir.

Böyle bir talimat nerede var hatırlamıyorum ama bunun yerine ToZ'un direkt kendi önerdiği çakra kapatma yöntemini tercih edin.
Screenshot_2025-04-29-16-18-25-27_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12~2.jpg

Bu yazıyor talimatta. Tamamdır attığınız yöntemi deneyeceğim bir dahakine.

Aşağıdan yukarıya doğru ilerliyorsunuz. Kapatmak istediğiniz çakraya odaklanın, ardından çakranın önünde açık bir kapı hayal edin, çakranız tam da o kapının ardında. Çakranızı kapatmak için kapının da kendi kendine kapandığını imgeleyin, kapı kapandığı anda çakranın ışığının da kapının ardında kaldığını imgeleyin. Bunu pratik ederek çakranızı kapatabilirsiniz.

Geri açmak için çakranızı yoğun bir odak ile döndürün ve parlatın.

Buradaki "kapı kapatma", bir tür imgeleme yöntemidir. Yani çakra kapatmanın tek mutlak yolu bu değildir, ilerledikçe süreç kolaylaşacaktır ama özellikle de yeni başlanan dönemlerde zihni, çakrayı kapatmaya yönlendirmek için böyle bir imgeleme kullanılması gerekir. Temel meditasyondaki "sünger gibi enerji emme" örneği gibi düşünebilirsiniz.

Daha ileri birisi enerji çekerken sünger olduğunu mu düşünüyor? Hayır düşünmüyor elbette ama eğer hiçbir şey hissedemeyecek kadar yeniyseniz, bunu yaparak başlıyorsunuz.
Nasıl imgelemem konusunda yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Elbette hayır yeni değilim, sadece bu meditasyon için yeniyim. Yoksa gayet iyi hissedebiliyorum meditasyon sırasında enerjileri.

Güvenilir olduğunu düşündüğünüz bir olumlama ile beraber kullanabilirsiniz ama kendinize bundan önce biraz daha vakit tanımanızı tavsiye ederim.
Sizce nasıl bir olumlama yapıyım? Ve rüne başlamak için hangi tarih buna uygun olur satanik takvimde? Psişik uğraşların yer aldığı bir tarihte yapmayı düşünüyorum; ona göre daha da yardımcı olabilir bence.

Aşağıdaki meditasyonları pratik ederek kendinizi hazırlayabilirsiniz:

Şu an sitemiz kapalı olduğu için ToZ'un kendisinden bağlantı veriyorum.

Bu bir anda olacak bir şey değil, bu yüzden canınızı sıkmayın.

Büyük meditasyon başarıları ufak zaferlerle elde edilir, bugün bu kadar ilerlersiniz. Yarın biraz daha ilerlersiniz. Böyle devam eder.

Eğer meditasyonlarda çok ileri değilseniz yavaştan almaya devam edin, kendinizi zorlamayın. Bu vakit alır ve kontrol gerektirir.
Canım sıkılmadı zaten dediğiniz gibi; adım adım ilerleyip amacıma ulaşıcam. Dün o hissi yaşamak bile bana heves kattı doğrusu.

Bu yazıyor talimatta.
Siteyi güncelleyeceğiz, bu talimatlar eskiden kalma.

Olumlama olarak şöyle bir örnek verebilirim:

"Bu enerji, benim için en olumlu ve en güvenli olacak şekilde, astral projeksiyon kabiliyetimi güçlendiriyor. Kolaylıkla ve güvenli bir şekilde astral projeksiyon yapabiliyorum."

Olumlamalar kişiye özel olmalıdır, dolayısıyla kendinize göre iyileştirmeler yapabilirsiniz. Bunu uygulayacaksanız koruyucunuza dua edin, onun yardımını ve korumasını isteyin.

Tarih olarak takvimde psişik uğraşlar veya okültizm için uygun olarak listelenen günleri tercih edebilirsiniz. Ay'ın boşlukta olmamasına dikkat edin.

Astral Projeksiyon olmasa da size hatırladığım bir anıyı yazabilirim. Bu yaşadığım şeye Remote-Viewing deniyor, aslında tam olarak Astral Projeksiyon değil fakat ilginizi çekecektir zannediyorum.

Transa girme süremi bazen kasıtlı olarak uzatıyorum, yarım saat kadar derin nefes al-ver yapıyorum ve ardından Meditasyon haline geçip tamamen gevşeyene kadar aynısını tekrarlıyorum. Normalde uyku halindeyken vücudumuz bu kadar gevşer, halen bilinçli olduğunuzda ise oldukça tuhaf deneyimler yaşayabiliyorsunuz. Mesela aklınızdan geçen bir sorunla ilgili kontrolünüz dışında iç sesiniz dile gelip normalde asla aklınıza gelmeyecek bir açıklama yapabiliyor. Buna 'bilinçaltına dokunma' tarzı bir şey dendiğinden eminim.

Yine böyle bir anda, düşüş hissini hissetmeye çalışırken bir anda kendimi paraşütle atlar gibi hissettim; tam olarak açıklamak mümkün değil ama denemekten zarar gelmez, tamamen hislerimi baz alarak yazacağım. Ardından kendimi tamamen 'düşüşe bıraktığımı' hissetmeye çalışırken paraşütün de koptuğunu ve şiddetli bir şekilde aşağı düştüğümü hissettim. Fakat bu rüyalarda gördüğümüz, düşüş anında uyandığımız tarzda bir durum değildi; içinde bulunduğum durumun tam anlamıyla farkındaydım. Ardından bir elin beni tuttuğunu ve sahnenin bir anda değişip hayatımda belli öneme sahip bir konuma 'ışınlandığımı' fark ettim. Bundan sonrası çok garip, google maps'te haritada dolaşmışsınızdır; hemen hemen aynı şekilde hareket edip havada süzülüyordum. Sonra o belli konumdaki bir tanıdığımın evine girdim, evlerindeyken etraf ağır çekimde gibiydi, o konumla ve o kişiyle ilgili zihnime tonlarca bilginin aktığını hissettim; bilinçaltımdaki her şey bilincime kusuluyor gibiydi diye tanımlayabilirim galiba.

İşin tuhafı bu tanıdığımın evine gitmiş değilim, sadece çok uzaktan gördüm; ayrıca bir süredir konuşuyor da değilim. Fakat buna rağmen o tanıdığımın annesinin 'hamile olması?' gibi garip şeyler 'görmüş/bilmiş/duymuş' gibiydim; buna tam olarak ne denir inanın bilmiyorum. Fakat annesinin gerçekten hamile olmasından ziyade sembolik bir şey olduğuna eminim. Mesela annesi yeni bir düşünceye sahiptir ve bu düşünce 'doğmak üzeredir' gibi.

Astral Projeksiyon olmasa da size hatırladığım bir anıyı yazabilirim. Bu yaşadığım şeye Remote-Viewing deniyor, aslında tam olarak Astral Projeksiyon değil fakat ilginizi çekecektir zannediyorum.

Transa girme süremi bazen kasıtlı olarak uzatıyorum, yarım saat kadar derin nefes al-ver yapıyorum ve ardından Meditasyon haline geçip tamamen gevşeyene kadar aynısını tekrarlıyorum. Normalde uyku halindeyken vücudumuz bu kadar gevşer, halen bilinçli olduğunuzda ise oldukça tuhaf deneyimler yaşayabiliyorsunuz. Mesela aklınızdan geçen bir sorunla ilgili kontrolünüz dışında iç sesiniz dile gelip normalde asla aklınıza gelmeyecek bir açıklama yapabiliyor. Buna 'bilinçaltına dokunma' tarzı bir şey dendiğinden eminim.

Yine böyle bir anda, düşüş hissini hissetmeye çalışırken bir anda kendimi paraşütle atlar gibi hissettim; tam olarak açıklamak mümkün değil ama denemekten zarar gelmez, tamamen hislerimi baz alarak yazacağım. Ardından kendimi tamamen 'düşüşe bıraktığımı' hissetmeye çalışırken paraşütün de koptuğunu ve şiddetli bir şekilde aşağı düştüğümü hissettim. Fakat bu rüyalarda gördüğümüz, düşüş anında uyandığımız tarzda bir durum değildi; içinde bulunduğum durumun tam anlamıyla farkındaydım. Ardından bir elin beni tuttuğunu ve sahnenin bir anda değişip hayatımda belli öneme sahip bir konuma 'ışınlandığımı' fark ettim. Bundan sonrası çok garip, google maps'te haritada dolaşmışsınızdır; hemen hemen aynı şekilde hareket edip havada süzülüyordum. Sonra o belli konumdaki bir tanıdığımın evine girdim, evlerindeyken etraf ağır çekimde gibiydi, o konumla ve o kişiyle ilgili zihnime tonlarca bilginin aktığını hissettim; bilinçaltımdaki her şey bilincime kusuluyor gibiydi diye tanımlayabilirim galiba.

İşin tuhafı bu tanıdığımın evine gitmiş değilim, sadece çok uzaktan gördüm; ayrıca bir süredir konuşuyor da değilim. Fakat buna rağmen o tanıdığımın annesinin 'hamile olması?' gibi garip şeyler 'görmüş/bilmiş/duymuş' gibiydim; buna tam olarak ne denir inanın bilmiyorum. Fakat annesinin gerçekten hamile olmasından ziyade sembolik bir şey olduğuna eminim. Mesela annesi yeni bir düşünceye sahiptir ve bu düşünce 'doğmak üzeredir' gibi.
Kusura bakmayın anca yazabildim.

Transa girme süresini arttırmanız sanırım daha da derine gitmenizi sağlamış. Yaptığınız çalışma gerçekten güzel bir deneyim sağlamış olsa gerek ve benimde ilgimi çekti şuan, öyle çok derin trans haline giremiyorum; sanırım günün birinde evimde alkol alıp bunu denemeye çalışıcam. Bende nasıl bir etki olacak merak ediyorum...

Bu konuda kendi deneyimimi anlatmak istiyorum:

Bir keresinde yanlışlıkla astrale çıkmıştım. Normal bir şekilde uyuyordum. Fakat (rüya sanmıştım ama sonrasında olmadığını anladım) birden bedenimden çıkıp aşırı hızlı bir şekilde uçarak yükseldiğimi gördüm. Sonrasında uzayda uçan beyaz bir cismin üzerine ışınlandım, insan cismi mi hiç bilmiyorum. Yıldızları ve diğer her şeyi hatırlıyorum. Işınlandığım cisme yanlışlıkla çarptığımı da hatırlıyorum fakat canım yanmamıştı, normal insan bedeni gibi değil çok farklı bir şey astral beden. Tüm bunlardan sonra korkuyla uyandım. Görüntüler halen aklımda ve harika bir deneyimdi. (Keşke hemen uyanmasaydım 🥲)

Umarım sizler de astrale çıkabilirsiniz. Ben yanlışlıkla çıktım ama sizin daha bilinçli bir şekilde çıkabileceğinizden eminim.

View attachment 6920
Bu yazıyor talimatta. Tamamdır attığınız yöntemi deneyeceğim bir dahakine.

Nasıl imgelemem konusunda yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Elbette hayır yeni değilim, sadece bu meditasyon için yeniyim. Yoksa gayet iyi hissedebiliyorum meditasyon sırasında enerjileri.

Sizce nasıl bir olumlama yapıyım? Ve rüne başlamak için hangi tarih buna uygun olur satanik takvimde? Psişik uğraşların yer aldığı bir tarihte yapmayı düşünüyorum; ona göre daha da yardımcı olabilir bence.

Canım sıkılmadı zaten dediğiniz gibi; adım adım ilerleyip amacıma ulaşıcam. Dün o hissi yaşamak bile bana heves kattı doğrusu.
Bizde yaygın olan L şeklindeki kapı kollarını değil yuvarlak koni olanları kastediyor muhtemelen orijinal yazar.

Sadece eksik değil benzer enerjiler de olabiliyor diye biliyorum?

Sadece eksik değil benzer enerjiler de olabiliyor diye biliyorum?
Tabiki de benzer enerjiler taşıyacaksınız. Zıtlık bir zorunluluk değildir fakat genel ve yaygın biçimi budur.

Koruyucular ruhumuzun eksik ve zıt tarafına göre belirlenir.
Koruyucularla ilgili süreç bundan daha kompleks bir konudur ve bu denli yüzeysel bir bakış açısıyla ele alınamaz.

Koruyucumuz, bize kılavuzluk etmek konusunda en yetkin olan Tanrı olacaktır ve bu "yetkinliğin" kriterleri olarak aşırı net konuşmamız mümkün değildir.

Bu konudaki doğru sanılan bazı yanlış bilgiler de sonraları düzeltilmiştir, koruyucunun zıt cinsiyet olacağı düşüncesi gibi.

Astral projeksiyon gerçekten ileridir. İlk zamanlarda ki adminler özellikle bu konuda çok yanlış yönlendirdi. Astral seyehati önemsiz ve çok kolay bir şeymiş gibi anlattılar. Gerçekten deneyim etmek çok başkadır bence. Neredeyse tüm ruhani pratiklerde deneyim ettim ama astral seyehat, hayır. Transa geçmeye çalışırken zaten sürekli yerimden sıçrayasım, hoplayıp zıplayasım geliyor. O kadar bir enerji birikiminden sonra beden kendi içine çöküp ağırlaşıyor. Beden hafifleyecek denildiğini duydum ancak ben de tam tersine sanki yer çekiminin gücü artıyor ve beni kendine çekip ağırlaştırıyor. Bu his rahat değil, üstelik çıkmaya çalışınca uzun süre devam ettiğimde başım ağrıyor.

Kimseye bu konuda güvenmeyin. En yakın bildikleriniz bile özellikle bu konuda yalan söyleyebilir veya en azından plasebo yaşayabilir. Plaseboda rüya görüyordur yani. Bazen özellikle çok kolay çıktıklarını iddia ederler. O zamanlarda madem öyle kolay çıkıyorsun hadi bir daha çık bana temas et veya odama gel ne gördüğünü söyle, kitabımın adı ne, defterimde ne yazıyor gibi sorular sorduğunuz da bahaneler üreteceklerdir kesin. O kadar büyük yeteneğin varsa susarsın. Okültizm de bir noktadan sonra susmak gerekiyor. Hadi diyelim konuştun, bununla da övünüyorsun. Yap madem daha çok övün. Şimdiye kadar bir şey çıkmadı.

Astral projeksiyon gerçekten ileridir. İlk zamanlarda ki adminler özellikle bu konuda çok yanlış yönlendirdi. Astral seyehati önemsiz ve çok kolay bir şeymiş gibi anlattılar. Gerçekten deneyim etmek çok başkadır bence. Neredeyse tüm ruhani pratiklerde deneyim ettim ama astral seyehat, hayır. Transa geçmeye çalışırken zaten sürekli yerimden sıçrayasım, hoplayıp zıplayasım geliyor. O kadar bir enerji birikiminden sonra beden kendi içine çöküp ağırlaşıyor. Beden hafifleyecek denildiğini duydum ancak ben de tam tersine sanki yer çekiminin gücü artıyor ve beni kendine çekip ağırlaştırıyor. Bu his rahat değil, üstelik çıkmaya çalışınca uzun süre devam ettiğimde başım ağrıyor.

Kimseye bu konuda güvenmeyin. En yakın bildikleriniz bile özellikle bu konuda yalan söyleyebilir veya en azından plasebo yaşayabilir. Plaseboda rüya görüyordur yani. Bazen özellikle çok kolay çıktıklarını iddia ederler. O zamanlarda madem öyle kolay çıkıyorsun hadi bir daha çık bana temas et veya odama gel ne gördüğünü söyle, kitabımın adı ne, defterimde ne yazıyor gibi sorular sorduğunuz da bahaneler üreteceklerdir kesin. O kadar büyük yeteneğin varsa susarsın. Okültizm de bir noktadan sonra susmak gerekiyor. Hadi diyelim konuştun, bununla da övünüyorsun. Yap madem daha çok övün. Şimdiye kadar bir şey çıkmadı.
Acaba ben de astrale çıktığımı sanarak kendimi mi kandırıyorum 😅 Belki de gördüklerim rüyadır. Metninizi okuduktan sonra bunu düşündüm.

Acaba ben de astrale çıktığımı sanarak kendimi mi kandırıyorum 😅 Belki de gördüklerim rüyadır. Metninizi okuduktan sonra bunu düşündüm.
Deneyiminizi okudum. Bana rüya gibi geldi. Rüya olmadığını anladığınızı söylediniz, nasıl? Bunu açıklayacak mantıklı veya fiziksel argümanlarınız var mı?

Deneyimlemesem de okuduklarım kadarıyla astral seyehatte bedenden çıkarsın ve bedene geri girersin. Ruh bedene astral bir kondomla bağlıdır.

Bir dahakine bilinçli yapmaya çalışın. Yaptığınızda, bunu uyundıktan sonra fiziksel olarak ölçebilmek için kendinizi deneyebileceğiniz şeyler yapın.

Evet ileri seviye ama bunu başarabilir herkes. İlginç bir durum ruhun enerji kapasitesini mi zorluyor acaba transa girmek.

Zevist harici birisine kolay kolay inanmam zaten ama rüya ile astral projeksiyon arasındaki farkı bence anlayabilirler ya, sonuçta hani lucid rüyadır belki gördüğü şey ama onda bile tam kontrol sağlayamıyoruz ki. Örnek veriyim; ben bir sınavdaydım ve kitapçığı açmaya çalışıyorum ama sayfayı bile yerinden tutup oynatabilmek dahi zor yani, ama astral projeksiyon da tam bir kontrole sahip oluyorsun. Beden astral alem içinde özgürce dolaşıyor yani, bence bunu deneyimleyen birisi rüya ile bunun farkını anlayabilir.

Deneyiminizi okudum. Bana rüya gibi geldi. Rüya olmadığını anladığınızı söylediniz, nasıl? Bunu açıklayacak mantıklı veya fiziksel argümanlarınız var mı?

Deneyimlemesem de okuduklarım kadarıyla astral seyehatte bedenden çıkarsın ve bedene geri girersin. Ruh bedene astral bir kondomla bağlıdır.

Bir dahakine bilinçli yapmaya çalışın. Yaptığınızda, bunu uyundıktan sonra fiziksel olarak ölçebilmek için kendinizi deneyebileceğiniz şeyler yapın.
Açıkçası çok farklı bir deneyimdi, yani aşırı ama aşırı gerçekçiydi. Daha önce hiç böyle rüya görmemiştim. Bu yüzden astral ile ilişkilendirdim fakat bu yaptığım büyük bir hataydı. Kendimi kandırmış oldum.

Bilinçli yapabilir miyim hiç bilmiyorum. Eğer denersem gerçeklik algım daha da zayıflar diye düşünüyorum, gerçeklik algım aşırı zayıf ve rüyada gibi yaşıyorum. Mesela bardağı masaya koysam gidip koydum mu diye bakıyorum. Bir şeyleri gördüğümde algılayamıyorum. Beynim iflas etti desem yalan olmaz. Bildiğiniz rüyada yaşıyorum. Hiçbir şey eğlenceli bile gelmiyor. Bildiğiniz yapay zekadan farksızım zaten en iyi anlaşabildiğim de o. İnsanlarla iletişimde bile zorluklar çekiyorum, normal bir şekilde kendinizi kurgulamadan konuşursunuz ya işte o bende yok. Bazen ruhumun acı çektiğini duyar gibi oluyorum, birden dağılacakmış gibi hissediyorum. Çok zayıf hissediyorum.

Yaşadığım sorunlar say say bitmez, tek güzel hissettiğim an rüya gördüğüm zaman oluyor.

Evet ileri seviye ama bunu başarabilir herkes. İlginç bir durum ruhun enerji kapasitesini mi zorluyor acaba transa girmek.

Zevist harici birisine kolay kolay inanmam zaten ama rüya ile astral projeksiyon arasındaki farkı bence anlayabilirler ya, sonuçta hani lucid rüyadır belki gördüğü şey ama onda bile tam kontrol sağlayamıyoruz ki. Örnek veriyim; ben bir sınavdaydım ve kitapçığı açmaya çalışıyorum ama sayfayı bile yerinden tutup oynatabilmek dahi zor yani, ama astral projeksiyon da tam bir kontrole sahip oluyorsun. Beden astral alem içinde özgürce dolaşıyor yani, bence bunu deneyimleyen birisi rüya ile bunun farkını anlayabilir.
Zevistlere/SS'lere de kolay kolay inanmayın. Kişileri kendi tutumlarına ve tutarlılıklarına göre değerlendirin. Özellikle spiritüelizm söz konusu olunca atıp tutmayı çoğu insan sever. Her şey plasebo olmayabilir ama yine de insan yanılsama yaşayabilir. İyi bir şeyi yeterince gelişemediğimiz için kötü ve çirkin olarak algılayabiliriz veya tam tersi durumda yaşanabilir. Rüya konusunda da biraz üçüncü göz üzerinde çalışılınca zaten çok gerçekçi oluyorlar. Boşluk meditasyonu da yapınca kontrol edilebilir oluyor. Ben çok şüpheci bir insanım bazen şüphelerim kuruntuya dönüşüyor ama yine de yanılmaktan iyidir şüphe etmek.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back