Hani çakraları kapı kolu gibi hayal edip, döndüğü yönün tam tersine çeyrek tur döndürüp o çakrayı durduruyoruz ya...
Böyle bir talimat nerede var hatırlamıyorum ama bunun yerine ToZ'un direkt kendi önerdiği
çakra kapatma yöntemini tercih edin.
Aşağıdan yukarıya doğru ilerliyorsunuz. Kapatmak istediğiniz çakraya odaklanın, ardından çakranın önünde açık bir kapı hayal edin, çakranız tam da o kapının ardında. Çakranızı kapatmak için kapının da kendi kendine kapandığını imgeleyin, kapı kapandığı anda çakranın ışığının da kapının ardında kaldığını imgeleyin. Bunu pratik ederek çakranızı kapatabilirsiniz.
Geri açmak için çakranızı yoğun bir odak ile döndürün ve parlatın.
Buradaki "kapı kapatma", bir tür imgeleme yöntemidir. Yani çakra kapatmanın tek mutlak yolu bu değildir, ilerledikçe süreç kolaylaşacaktır ama özellikle de yeni başlanan dönemlerde zihni, çakrayı kapatmaya yönlendirmek için böyle bir imgeleme kullanılması gerekir. Temel meditasyondaki "sünger gibi enerji emme" örneği gibi düşünebilirsiniz.
Daha ileri birisi enerji çekerken sünger olduğunu mu düşünüyor? Hayır düşünmüyor elbette ama eğer hiçbir şey hissedemeyecek kadar yeniyseniz, bunu yaparak başlıyorsunuz.
Raidho rününü mü kullanmam lazım astral projeksiyonda yardımcı olması için?
Güvenilir olduğunu düşündüğünüz bir olumlama ile beraber kullanabilirsiniz ama kendinize bundan önce biraz daha vakit tanımanızı tavsiye ederim.
Aşağıdaki meditasyonları pratik ederek kendinizi hazırlayabilirsiniz:
Şu an sitemiz kapalı olduğu için ToZ'un kendisinden bağlantı veriyorum.
Ama kendimi sıkmadım zorlamadım çok.
Bu bir anda olacak bir şey değil, bu yüzden canınızı sıkmayın.
Büyük meditasyon başarıları ufak zaferlerle elde edilir, bugün bu kadar ilerlersiniz. Yarın biraz daha ilerlersiniz. Böyle devam eder.
Eğer meditasyonlarda çok ileri değilseniz yavaştan almaya devam edin, kendinizi zorlamayın. Bu vakit alır ve kontrol gerektirir.