Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

arkadaslik

raidenna

Member
esenlikler,çok uzatmak istemiyorum konuyu bana iyi gelen cok sevdigim bir arkadaşım vardı fakat yollarımızı ayırdı birden.arkadasimi geri dondurmek icin ne tür bir buyu yapabilirim sizce? zor zamanlarımızda birbirimizin yanındaydık arkadaşlığımızın saçma sapan nedenlerle bitmesini istemiyorum.

onna96 said:
esenlikler,çok uzatmak istemiyorum konuyu bana iyi gelen cok sevdigim bir arkadaşım vardı fakat yollarımızı ayırdı birden.arkadasimi geri dondurmek icin ne tür bir buyu yapabilirim sizce? zor zamanlarımızda birbirimizin yanındaydık arkadaşlığımızın saçma sapan nedenlerle bitmesini istemiyorum.

Büyü yapmak yerine bizzat onunla konuşup, içinizden geçeni yazın. Bir çözüm bulmaya çalışın. Ancak kendisi ona rağmen sizi kabul etmiyorsa yapacak bir şeyiniz yok, hayatınızdan çıkmak isteyen birini tutamazsınız.

onna96 said:

Büyünün varlığını insan ilişkilerine her fırsatta dahil etmeye çalışmak izlenilmesi iyi bir yol değil. Mevcut bir ilişkiyi daha yükseğe taşıyıp anlamını ve değerini arttırmak için böyle yollara başvurulabilir evet, yine de bu durumda konuşmak ilk akla gelen seçenek olmalı.

Bu duruma üzüldüğümü de belirtmek isterim. Olabildiğince anlayışlı yaklaştığın takdirde çözebileceğin bir durum olmasını umuyorum.

Gitmek isteyen insanlara yol verin. Belki kaybeden siz değilsinizdir, odur. Hepsi zamanla çıkar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back