Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Anneme benzemek istemiyorum . Lütfen yardım edin

Dark Light

New member
Annem aşırı derece kötü biri . Benim dış görünüşüm ve karakterim yavaş yavaş anneme ve babama benziyor ve ben onlar gibi değil daha farklı biri olmak istiyorum dış görünüşümun karakterimin anneme benzemesini istemiyorum lütfen yardım edin aynaya bakınca annemi görüyorum sanki . Lütfen

Annem aşırı derece kötü biri . Benim dış görünüşüm ve karakterim yavaş yavaş anneme ve babama benziyor ve ben onlar gibi değil daha farklı biri olmak istiyorum dış görünüşümun karakterimin anneme benzemesini istemiyorum lütfen yardım edin aynaya bakınca annemi görüyorum sanki . Lütfen

Esenlikler,

Ondan doğdunuz sonuç olarak, illaki yüzünüz benzeyecek ancak kişiliğinizi değiştirebilirsiniz. Onun gibi olmamak için iyilik yapabilirsiniz mesela, hayatınızı güzelleştirebilmek için adımlar atarsınız, gerekirse terapiye gidersiniz.

Çocuğunuz olacağı zaman çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okursunuz. "Ona benzemeyeceğim!" dedikçe daha çok benzeyeceksiniz. Siz hareketlerinizin hepsini bilinçli yapın, ne yaparsanız farkında olun, zamanla karakteriniz gelişecektir. Annenizin yaptıklarının yanlış olduğunu biliyorsunuz, atmanız gereken en önemli adımı atmışsınız.

Spiritüel Satanist olarak geçireceğiniz hayatınızda annenize benzemeyeceğinizin garantisini verebilirim, sadece erdemli bir kişilik yaratın. Zaman geçtikçe iç benliğinizi keşfedeceksiniz.

Bu süreci sevgi, zevk ve anlayışla karşılayın, içinize dönmekten korkmayın. Orada anneniz yok, siz varsınız.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back