Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

Adanmamış kişiler Demon Çağırırsa ne olur ?

SonOfGod

Member
Merhaba, şöyle merak ettiğim bir konu var. adanmamış bir kişi meraktan bir Demon çağırırsa ne olur ? Tanrılar onu cezalandırır mı ?

Tanrılar adanmamış kişilerle iletişime geçmezler. Lütfen en kısa sürede adanmanızı gerçekleştirin.

Merhaba, şöyle merak ettiğim bir konu var. adanmamış bir kişi meraktan bir Demon çağırırsa ne olur ? Tanrılar onu cezalandırır mı ?
Evet, pek çoğumuz adanmadan önce bile koruyucularımızla ve diğer demonlarla beraberdik. Yeni yaratılmış bir ruh değilseniz de büyük ihtimalle önceki hayatlarınızda da Tanrılarımızla beraberdiniz.

Fakat, eğer ki; adanmadan önce adanmış bir Zevist gibi hayatınızı sürdürmekten bahsediyorsanız; hayır. Bu yalnızca bağlılığa söz vermek değil onların enerji alanına katılmaktır. Ayrıca hayatınızdaki gerçekleşen işler karışında da sorumluluk taşıdıklarını ifade eder.

Evet, pek çoğumuz adanmadan önce bile koruyucularımızla ve diğer demonlarla beraberdik. Yeni yaratılmış bir ruh değilseniz de büyük ihtimalle önceki hayatlarınızda da Tanrılarımızla beraberdiniz.

Fakat, eğer ki; adanmadan önce adanmış bir Zevist gibi hayatınızı sürdürmekten bahsediyorsanız; hayır. Bu yalnızca bağlılığa söz vermek değil onların enerji alanına katılmaktır. Ayrıca hayatınızdaki gerçekleşen işler karışında da sorumluluk taşıdıklarını ifade eder.
Hm ilginiz için teşekkür ederim. ama tam olarak bunu demek istemedim. mesela bir ergen diyelim araştırıyor falan merak ediyor acaba nasıl birşeymiş cin çağırmayı deniyim diyip gerçek bir şekilde bir Demon davet ediyor etmeye çalışıyor Tanrılar bundan rahatsız olup onu cezalandırır mıydı ? yoksa gerçekten ona gelip yardım ederler miydi ?

Ben vaktiyle dediklerinizi yaptım. Beni cezalandırmak yerine; büyüyebilmem için uygun bir alan yarattılar. Sonrasında yolum bir şekilde buraya düştü.

cin çağırmayı deniyim diyip gerçek bir şekilde bir Demon davet ediyor
Burada bir yalnış anlaşılma var. Tanrılara ancak dua edebilirsiniz, onlar çağrıldığında zorla getirecebileceğiniz varlıklar değiller. Düşman ennleri yıllardır işe yaramıyor.

Böyle bir durumda ne olacağını tam olarak kestirmek mümkün değildir, zira kimin çağırdığı, kimin çağrıldığı, çağrılmanın niyeti gibi pek çok faktör mevcuttur.

Genelleme yapacak olursak, eğer kişi iyi niyetli bir şekilde ilgi duyuyorsa ve Tanrılarla iletişime geçmek istiyorsa, çağrısı sonrası yolu bir şekilde Zeus'un Tapınağı'na düşecektir. Tanrılar bu kişiye direkt olarak görünmeyecektir veya çok bariz işaretler vermeyecektir lâkin kişi, kademeli olarak Zevizm'e yönlendirilecektir. Ardından kişi daha doğru bir yola girmiş olacaktır.

Böyle kişiler, genellikle önceki hayatlarında Tanrılara inanmışlardır veya bu, ruhun derinlerinden gelen bir çağrıdır zira bizi Tanrılar yaratmıştır.

Eğer kişi kötü niyetli ise, burada pek çok şey olabilir. Tanrılar herhangi bir şekilde cevap vermeyecektir, çok ciddi bir saygısızlık varsa belli derecelerde tepki ve ceza verebilirler. Böyle bir şeyi bir düşman yapmaya çalışırsa, bunun onlar için hiç de hoş olmayan sonuçları olacaktır. Tanrılarla oyun oynanmaz ve onlara saygısızlık yapmanın şakası olmaz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back