Inanna ritüelini partner çekme odağıyla değil, aşka ve romantik ilişkilere olan bakış açınızı yüceltme ve genişletme amacıyla yapmanızı öneririm. Sonuç olarak bu bir Tanrı ritüelidir ve Leydi Inanna'nın bu alanda temsil ettikleri üst seviyedir. Sizin nihai amacınız "yanıma bir hatun bulayım" gibi bir şeyse, ki böyledir demiyorum; bu ritüel, amacınız için üst seviye kalabilir. Tanrı ritüellerini takvimler dışında yapmak için genellikle iyi sebepleriniz veya belirli bir üst seviye amacınız olması gerekir.
Eğer arzuladığınız aşk, "bana bir hatun lazım" tarzında hafif ve kafanızın daha rahat olacağı bir aşk ise, direkt Gebo rünüyle veya Venüs karesiyle partner çekme çalışması yapmanızı öneririm. Inanna ritüelini bu alanlarda zihninizi genişletmek ve bu duyguları daha üst seviyede tezahür ettirmek için yapabilirsiniz.
Ayrıca kişisel bir tavsiye olarak, partner çekme veya aşkı bulma gibi amaçlarda Tanrılara, size kılavuzluk vermeleri amacıyla ulaşmanız daha iyi olacaktır. Aşk, insanlığın genel durumu bakımından üst seviyelerde ve kaliteli bir şekilde yaşanması zor bir duygudur. Bu tarz ilişkiler genellikle kötü biter ve başlangıçtan bitişine değin, iki tarafı da zarara uğratır. Dolayısıyla o aşk için çekilen zorlayıcı duyguların pek bir anlamı kalmaz. Eğer mükemmel bir Zevist dünyada yaşıyor olsaydık, bu daha farklı olabilirdi ama şu an durum böyle. Dolayısıyla Tanrılardan size direkt bir aşk bahşetmelerini istemek, insanların bunu takdir etmek konusundaki yetersizliği sebebiyle sizi zihinsel olarak zora sokacaktır.
Bu konuda daha fazla detay isterseniz belirtebilirim ama anladığınızı düşünüyorum.
Gebo rününü veya Venüs karesini kullanabilirsiniz. Venüs karesi bu konuda kullanılabilecek olsa da, kişisel olarak gezegensel bir karenin sırf partner çekme amacıyla kullanılmasını, o karenin biraz boşa harcanması olarak görüyorum. Venüs karesi, en uzun süren ve en çok mantra titretilen karelerden biridir ve partner çekmekten daha üst amaçlar için kullanılmalıdır.
Gebo'yu uygun bulduğunuz bir sayıyla ve "Benim için en olumlu şekillerde" koşulunu eklediğiniz bir partner çekme olumlamasıyla kullanabilirsiniz. İmgeleme yaparken renkleri kullanabilirsiniz. Aşk yoğunluğu için yeşil renk kullanılabilir, Gebo ile yapılan partner çekme çalışmalarında da genellikle yeşil tercih edilir. Tutku ve şehvet ağırlıklı bir ilişki istiyorsanız kırmızı rengi kullanabilirsiniz. Olumlamanızı da bu amaçlara göre düzenleyebilirsiniz, güvenli ve diğer insanların iradesini bükmeyen cümleler kullandığınızdan emin olun.
Bu Gebo çalışmalarına ek olarak, TG VoE'nin aşk çalışmasını da kullanabilirsiniz:
Enerjilerinizi yükseltin. 18'er kez veya 55'er kez
Ansuz,
Kenaz ve
Wunjo titretin.
Ardından
AUM titretin, ve aşağıdaki paragrafı 10 kez olumlayın:
Hayat arkadaşımı bulmamı engelleyen her türlü zorluktan, bağlamadan, blokajdan ruhsal, fiziksel ve zihinsel olarak özgürleştim.
Hayatım, bundan böyle benim için en uygun partner* ile olumlu, başarılı ve kalıcı bir ilişki yaşamaya elverişli.
Bana en uygun partner* ile olumlu, başarılı ve kalıcı bir ilişkiye başlamak için en iyi fırsatlar bana bahşedilsin.
Ardından
AUM titretin ve hayal ettiğiniz gibi bir ilişki yaşadığınızı imgeleyin.
Buradaki "en uygun partner" kısımlarını değiştirebilirsiniz, nasıl biri istediğinize göre detaylandırabilirsiniz. Sadece belirttiğim gibi iyi bir olumlama olduğundan emin olun, yukarıda verdiğim olumlamanın İngilizce aslına bakarak kendi Türkçe olumlamanızı da oluşturabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış.
Bu büyüler etkili olmaya başladıklarında bazı partnerler getirebilirler, bu gelen partnerler sizin için en ama en iyisi olacak diye bir kaide yok ama büyüye devam ettikçe daha iyi partner seçenekleriyle karşılaşma ihtimaliniz de var. Dolayısıyla aşırı mükemmeliyetçi olmamak şartıyla tatmin edici biri bulana değin bu büyüyü devam ettirebilirsiniz, isterseniz partneri bulmanıza rağmen yine de büyüyü belli bir gün sayısına kadar uygulamaya devam edebilirsiniz. Bunlar size kalmış, deneyin, görün ve öğrenin.
Ayrıca son olarak belirteyim, bu büyünün işe yaraması için ruhani güç gerekir. Eğer meditasyon yapmıyorsanız, Tanrıların yolunda yürümüyorsanız ve tek amacınız "yanıma bir kız çekeyim, keyfime bakayım" gibi bir şey ise hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Büyüler güç gerektirir. Bu gücü elde etmek için meditasyon yapılması zaruridir.