Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aşk

AlterOne

Member
Son zamanlarda Tanrıların ritüellerini yapıyorum ve yaptığım büyü çalışmalarından daha etkili oluyorlar. Hayatımın daha pozitif olması için ak büyü olacak şekilde aşk büyüsü yapmayı planlıyordum lakin durum yukarıdaki gibi olduğundan, Tanrıların enerjisinden faydalanma fikri aklıma geldi. Belirli konularda yardım almak için olan Tanrıların listesini okudum, inceledim fakat tam kafamda oturmadı. Resmi bir davet yapıp sadece bu konuda yardım istemek istemiyorum. Onların ritüellerini yapmak istiyorum.

Sizce bu tür bir şey için ritüel yapmak mantıklı mı?

Tanrı ritüelleri; ritüeli yapılan Tanrının yönettiği alanlardan faydalanmak için harikadır, niyet ederek yaparsanız istediğiniz şeyi elde etmenizde çok büyük katkıları vardır. Örneğin bilgelik için Lord Thoth'un ritüeli yapılabilir. Afrodit Ana'nın ritüeli amacınız için uygundur zira sevilen Tanrıçamız, Venüs olarak da bilinir.

Belki de elde etmek istediğiniz şeye ulaşmak için bir zorunluluk değildir fakat ritüellere astrolojik olarak müsait bir zamanda (6 Haziran 2025 aşk için muhteşemdir. Hem Ay Terazi'de hem de Venüs Boğa'da olacak, daha iyi bir gün olamazdı) başlayıp 40 gün boyunca günde bir kez yapın, etkisi çok yüksek olacaktır.

Ancak Tanrı ritüellerini yaparken o konuyla ilgili büyü de yaparsanız çok iyi olur.

Tanrı ritüelleri; ritüeli yapılan Tanrının yönettiği alanlardan faydalanmak için harikadır, niyet ederek yaparsanız istediğiniz şeyi elde etmenizde çok büyük katkıları vardır. Örneğin bilgelik için Lord Thoth'un ritüeli yapılabilir. Afrodit Ana'nın ritüeli amacınız için uygundur zira sevilen Tanrıçamız, Venüs olarak da bilinir.

Belki de elde etmek istediğiniz şeye ulaşmak için bir zorunluluk değildir fakat ritüellere astrolojik olarak müsait bir zamanda (6 Haziran 2025 aşk için muhteşemdir. Hem Ay Terazi'de hem de Venüs Boğa'da olacak, daha iyi bir gün olamazdı) başlayıp 40 gün boyunca günde bir kez yapın, etkisi çok yüksek olacaktır.

Ancak Tanrı ritüellerini yaparken o konuyla ilgili büyü de yaparsanız çok iyi olur.

Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Dediklerinizi dikkate alacağım. Benim amaçlarımdan birisi de genel olarak Tanrı ritüeli yapmak. Mesela Lord Valefor’un ritüelini sağlık amaçlı yapmış olsam da farklı şeyler de kattı.

Belirttiğiniz tarihte iki çalışmayla muazzam enerjiler söz konusu gibi duruyor. Kara kitabıma not alıyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Evet, Tanrı ritüellerinin birçok katkısı vardır. Zaten yakın olduğunuz bir Tanrı ile iyice yakınlaşırsınız. Ritüeller ayrıca insanlığın zihnini Tanrılara açar, Tanrıların gücünün dünyada hissedilebilirliğini artırırlar. Bizler de Tanrılar ile bağlantı kurmanın sevincini yaşarız.

Az önce, ilk yazdığım yorumda 40 gün boyunca yapacağınız ritüelin Kraliçe Astarte'nin veya aşk ile ilgilenen başka bir Tanrının ritüeli olduğunu eklemeyi unuttuğumu fark ettim. 40 günlük süre boyunca aynı Tanrının ritüelini yapın. Venüs olarak da bilindiğinden Leydi Astarte'nin ritüeli en iyisi gibi gözüküyor.

Az önce, ilk yazdığım yorumda 40 gün boyunca yapacağınız ritüelin Kraliçe Astarte'nin veya aşk ile ilgilenen başka bir Tanrının ritüeli olduğunu eklemeyi unuttuğumu fark ettim. 40 günlük süre boyunca aynı Tanrının ritüelini yapın. Venüs olarak da bilindiğinden Leydi Astarte'nin ritüeli en iyisi gibi gözüküyor.

Az önce bir tane yaptım. Eşsiz bir deneyimdi. Ruhani yolculuğumda hiç böyle hissetmemiştim. Amacımın normalde ne olduğu belliydi, ama tarifsiz bir deneyim yaşadım. Ritüel esnasında gözlerim sık sık doldu. Kalbimde tarifsiz şeyler hissettim. Ritüel sonunda gözyaşlarımı yine tutamadım. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım hayatımda.

Inanna ritüelini partner çekme odağıyla değil, aşka ve romantik ilişkilere olan bakış açınızı yüceltme ve genişletme amacıyla yapmanızı öneririm. Sonuç olarak bu bir Tanrı ritüelidir ve Leydi Inanna'nın bu alanda temsil ettikleri üst seviyedir. Sizin nihai amacınız "yanıma bir hatun bulayım" gibi bir şeyse, ki böyledir demiyorum; bu ritüel, amacınız için üst seviye kalabilir. Tanrı ritüellerini takvimler dışında yapmak için genellikle iyi sebepleriniz veya belirli bir üst seviye amacınız olması gerekir.

Eğer arzuladığınız aşk, "bana bir hatun lazım" tarzında hafif ve kafanızın daha rahat olacağı bir aşk ise, direkt Gebo rünüyle veya Venüs karesiyle partner çekme çalışması yapmanızı öneririm. Inanna ritüelini bu alanlarda zihninizi genişletmek ve bu duyguları daha üst seviyede tezahür ettirmek için yapabilirsiniz.

Ayrıca kişisel bir tavsiye olarak, partner çekme veya aşkı bulma gibi amaçlarda Tanrılara, size kılavuzluk vermeleri amacıyla ulaşmanız daha iyi olacaktır. Aşk, insanlığın genel durumu bakımından üst seviyelerde ve kaliteli bir şekilde yaşanması zor bir duygudur. Bu tarz ilişkiler genellikle kötü biter ve başlangıçtan bitişine değin, iki tarafı da zarara uğratır. Dolayısıyla o aşk için çekilen zorlayıcı duyguların pek bir anlamı kalmaz. Eğer mükemmel bir Zevist dünyada yaşıyor olsaydık, bu daha farklı olabilirdi ama şu an durum böyle. Dolayısıyla Tanrılardan size direkt bir aşk bahşetmelerini istemek, insanların bunu takdir etmek konusundaki yetersizliği sebebiyle sizi zihinsel olarak zora sokacaktır.

Bu konuda daha fazla detay isterseniz belirtebilirim ama anladığınızı düşünüyorum.

Gebo rününü veya Venüs karesini kullanabilirsiniz. Venüs karesi bu konuda kullanılabilecek olsa da, kişisel olarak gezegensel bir karenin sırf partner çekme amacıyla kullanılmasını, o karenin biraz boşa harcanması olarak görüyorum. Venüs karesi, en uzun süren ve en çok mantra titretilen karelerden biridir ve partner çekmekten daha üst amaçlar için kullanılmalıdır.

Gebo'yu uygun bulduğunuz bir sayıyla ve "Benim için en olumlu şekillerde" koşulunu eklediğiniz bir partner çekme olumlamasıyla kullanabilirsiniz. İmgeleme yaparken renkleri kullanabilirsiniz. Aşk yoğunluğu için yeşil renk kullanılabilir, Gebo ile yapılan partner çekme çalışmalarında da genellikle yeşil tercih edilir. Tutku ve şehvet ağırlıklı bir ilişki istiyorsanız kırmızı rengi kullanabilirsiniz. Olumlamanızı da bu amaçlara göre düzenleyebilirsiniz, güvenli ve diğer insanların iradesini bükmeyen cümleler kullandığınızdan emin olun.

Bu Gebo çalışmalarına ek olarak, TG VoE'nin aşk çalışmasını da kullanabilirsiniz:

Enerjilerinizi yükseltin. 18'er kez veya 55'er kez Ansuz, Kenaz ve Wunjo titretin.

Ardından AUM titretin, ve aşağıdaki paragrafı 10 kez olumlayın:

Hayat arkadaşımı bulmamı engelleyen her türlü zorluktan, bağlamadan, blokajdan ruhsal, fiziksel ve zihinsel olarak özgürleştim.
Hayatım, bundan böyle benim için en uygun partner* ile olumlu, başarılı ve kalıcı bir ilişki yaşamaya elverişli.
Bana en uygun partner* ile olumlu, başarılı ve kalıcı bir ilişkiye başlamak için en iyi fırsatlar bana bahşedilsin.

Ardından AUM titretin ve hayal ettiğiniz gibi bir ilişki yaşadığınızı imgeleyin.

Buradaki "en uygun partner" kısımlarını değiştirebilirsiniz, nasıl biri istediğinize göre detaylandırabilirsiniz. Sadece belirttiğim gibi iyi bir olumlama olduğundan emin olun, yukarıda verdiğim olumlamanın İngilizce aslına bakarak kendi Türkçe olumlamanızı da oluşturabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış.

Bu büyüler etkili olmaya başladıklarında bazı partnerler getirebilirler, bu gelen partnerler sizin için en ama en iyisi olacak diye bir kaide yok ama büyüye devam ettikçe daha iyi partner seçenekleriyle karşılaşma ihtimaliniz de var. Dolayısıyla aşırı mükemmeliyetçi olmamak şartıyla tatmin edici biri bulana değin bu büyüyü devam ettirebilirsiniz, isterseniz partneri bulmanıza rağmen yine de büyüyü belli bir gün sayısına kadar uygulamaya devam edebilirsiniz. Bunlar size kalmış, deneyin, görün ve öğrenin.

Ayrıca son olarak belirteyim, bu büyünün işe yaraması için ruhani güç gerekir. Eğer meditasyon yapmıyorsanız, Tanrıların yolunda yürümüyorsanız ve tek amacınız "yanıma bir kız çekeyim, keyfime bakayım" gibi bir şey ise hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Büyüler güç gerektirir. Bu gücü elde etmek için meditasyon yapılması zaruridir.

Inanna ritüelini partner çekme odağıyla değil, aşka ve romantik ilişkilere olan bakış açınızı yüceltme ve genişletme amacıyla yapmanızı öneririm. Sonuç olarak bu bir Tanrı ritüelidir ve Leydi Inanna'nın bu alanda temsil ettikleri üst seviyedir. Sizin nihai amacınız "yanıma bir hatun bulayım" gibi bir şeyse, ki böyledir demiyorum; bu ritüel, amacınız için üst seviye kalabilir. Tanrı ritüellerini takvimler dışında yapmak için genellikle iyi sebepleriniz veya belirli bir üst seviye amacınız olması gerekir.

Eğer arzuladığınız aşk, "bana bir hatun lazım" tarzında hafif ve kafanızın daha rahat olacağı bir aşk ise, direkt Gebo rünüyle veya Venüs karesiyle partner çekme çalışması yapmanızı öneririm. Inanna ritüelini bu alanlarda zihninizi genişletmek ve bu duyguları daha üst seviyede tezahür ettirmek için yapabilirsiniz.

Ayrıca kişisel bir tavsiye olarak, partner çekme veya aşkı bulma gibi amaçlarda Tanrılara, size kılavuzluk vermeleri amacıyla ulaşmanız daha iyi olacaktır. Aşk, insanlığın genel durumu bakımından üst seviyelerde ve kaliteli bir şekilde yaşanması zor bir duygudur. Bu tarz ilişkiler genellikle kötü biter ve başlangıçtan bitişine değin, iki tarafı da zarara uğratır. Dolayısıyla o aşk için çekilen zorlayıcı duyguların pek bir anlamı kalmaz. Eğer mükemmel bir Zevist dünyada yaşıyor olsaydık, bu daha farklı olabilirdi ama şu an durum böyle. Dolayısıyla Tanrılardan size direkt bir aşk bahşetmelerini istemek, insanların bunu takdir etmek konusundaki yetersizliği sebebiyle sizi zihinsel olarak zora sokacaktır.

Bu konuda daha fazla detay isterseniz belirtebilirim ama anladığınızı düşünüyorum.

Amacım sadece öyle kişisel bir şey değildi zaten xd. Yukarıdaki yanıtlardan birinde örneğin Lord Valefor’un ritüelini sağlık amaçlı yapmama rağmen farklı etkilerini de gördüğümü belirttim. Açıkçası ne olursa olsun zararı dokunmaz diye bakıyorum bir yandan da.

Tanrı ritüellerini takvimler dışında yapmak için genellikle iyi sebepleriniz veya belirli bir üst seviye amacınız olması gerekir.

Bunun böyle olduğunu bilmiyordum. Mesela koruyucumla daha iyi ilişki kurmak için onun ritüelini yapamaz mıyım?

Sorularımı parça parça sorduğum için kusuruma bakmayın, sormayı unuttuğum bir şey var. Ritüellerde saygıya nasıl bakmamız gerekiyor tam olarak? Odayı toplayıp, duşumu alıp vb. şeyleri yapıp tam teşekkür hazırlanıp yapmaya çalışıyorum genellikle. Abartıyor muyum diye merak ediyorum.

Yapabilirsiniz elbette. Belirtmeye çalıştığım şey Tanrı ritüellerinin ciddi şeyler olduğu.

Yapmanız gerekiyorsa veya yapmak istiyorsanız elbette yapın. Koruyucunuzla ya da herhangi bir Tanrıyla yakınlaşmak için daima ritüel yapabilirsiniz. Sadece kendi zihninizde de bunun için belli bir amaç olsun. Yani nasıl ki "ya tutarsa" hesabıyla Tanrılara dua edip mucize beklemiyorsak, "ya yardımcı olursa" mantığıyla da ritüel yapmamalıyız.

Bu arada bu belirttiklerim siz böyle yapıyorsunuz diye değil. Sadece detaylı bilgi verip, daha geniş bir bakış açısı sunuyorum, ki anlaşılması kolay olsun.

Yaptığınız şeyler gayet yerinde, bunlar saygı göstergesidir.

Çalışmalarınızda bol şans diliyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur. Ben de 6 Haziran'ı, Venüs karesine başlamak için bekliyorum.
Nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor, targon bey midemde şişkinlik oluyordu, doktora gitmeye korkuyorum, bende kefir içiyorum iyi geliyor, bir insan doktora gitmeye korkarmı? korkuttular beni doktorlar, bana çay içme sigara içme diyor, kendileri içiyor dedem çay bile içmiyordu kanserden öldü, öteki dedem sigarada içerdi çayıda demli içerdi 90 küsür yaşında öldü, çok örnekler var öyle, doktora gidince korkudan bacaklarım titriyor, mafyadan o kadar korkmuyorum

Nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor, targon bey midemde şişkinlik oluyordu, doktora gitmeye korkuyorum, bende kefir içiyorum iyi geliyor, bir insan doktora gitmeye korkarmı? korkuttular beni doktorlar, bana çay içme sigara içme diyor, kendileri içiyor dedem çay bile içmiyordu kanserden öldü, öteki dedem sigarada içerdi çayıda demli içerdi 90 küsür yaşında öldü, çok örnekler var öyle, doktora gidince korkudan bacaklarım titriyor, mafyadan o kadar korkmuyorum
İdare eder abi, teşekkür ederim sorduğunuz için. Siz nasılsınız? Umarım iyisinizdir.

Büyük ihtimalle daha önce bir travma yaşamışsınızdır ya da nosokomefobi (hastane korkusu) veya iatrofobi (doktor korkusu) gibi bir durumunuz olabilir.
Benim de daha önce benzer şeyler yaşayan tanıdıklarım oldu. Bir akrabam vardı, 28 yaşındaydı. Doktor yanlış ilaç verdiği için hayatını kaybetti. Bir başka tanıdığım ise zamanında doktor ilgilenmediği için kalp sorunundan öldü. Kalp rahatsızlığını fark edemediler. Doktorların da hataları olabiliyor.
Aslında ben hep film yapımcısı ya da aktör olmak istedim. Hayatımda en kötü ihtimalle oyun yapımcısı olmak istiyordum ama zamanım yoktu. Hemen işe girmem gerekiyordu çünkü arkamda bir aile desteği yoktu. Bu yüzden sağlığa yöneldim.

Artık bu hayatta ne kadar zamanım varsa, o süre içinde insanlara yardımcı olmak istiyorum. Hayat kurtarmak istiyorum. Bu yüzden sağlık alanını seçtim. Kötü doktorlar olduğu gibi, gerçekten iyi doktorlar da var. Onlarca insanı kurtarıyorlar. Zamanla ve ölümle yarışıyoruz.
Bu yüzden lütfen korkmayın. Bir sorununuz olursa mutlaka hastaneye gidin. Daha önce de forumda bahsetmiştim sanırım, bir hasta sadece mide ağrısı var diyerek hastaneye gitmedi, Sıradan bir şey sandı ama çok kötü sonuçlarla karşılaştı.

Sağlığınızı ihmal etmeyin, kesinlikle esenlikler abi.

İdare eder abi, teşekkür ederim sorduğunuz için. Siz nasılsınız? Umarım iyisinizdir.

Büyük ihtimalle daha önce bir travma yaşamışsınızdır ya da nosokomefobi (hastane korkusu) veya iatrofobi (doktor korkusu) gibi bir durumunuz olabilir.
Benim de daha önce benzer şeyler yaşayan tanıdıklarım oldu. Bir akrabam vardı, 28 yaşındaydı. Doktor yanlış ilaç verdiği için hayatını kaybetti. Bir başka tanıdığım ise zamanında doktor ilgilenmediği için kalp sorunundan öldü. Kalp rahatsızlığını fark edemediler. Doktorların da hataları olabiliyor.
Aslında ben hep film yapımcısı ya da aktör olmak istedim. Hayatımda en kötü ihtimalle oyun yapımcısı olmak istiyordum ama zamanım yoktu. Hemen işe girmem gerekiyordu çünkü arkamda bir aile desteği yoktu. Bu yüzden sağlığa yöneldim.

Artık bu hayatta ne kadar zamanım varsa, o süre içinde insanlara yardımcı olmak istiyorum. Hayat kurtarmak istiyorum. Bu yüzden sağlık alanını seçtim. Kötü doktorlar olduğu gibi, gerçekten iyi doktorlar da var. Onlarca insanı kurtarıyorlar. Zamanla ve ölümle yarışıyoruz.
Bu yüzden lütfen korkmayın. Bir sorununuz olursa mutlaka hastaneye gidin. Daha önce de forumda bahsetmiştim sanırım, bir hasta sadece mide ağrısı var diyerek hastaneye gitmedi, Sıradan bir şey sandı ama çok kötü sonuçlarla karşılaştı.

Sağlığınızı ihmal etmeyin, kesinlikle esenlikler abi.
iyiyim sağol doktorlara güvenmiyorum ben, artık onların duyguları gitmiş insani duygulardan yoksunlar çoğu, onların elinde acı çekmektense Lord Valefor dan yardım isterim, kaç masum insanı öldürdüler öyle hesab verdilermi ? yenidoğan çetesi vs neler neler doktorlar hakkında konuşmak dahi istemiyorum sinirim zıplıyor

iyiyim sağol doktorlara güvenmiyorum ben, artık onların duyguları gitmiş insani duygulardan yoksunlar çoğu, onların elinde acı çekmektense Lord Valefor dan yardım isterim, kaç masum insanı öldürdüler öyle hesab verdilermi ? yenidoğan çetesi vs neler neler doktorlar hakkında konuşmak dahi istemiyorum sinirim zıplıyor
Daha önce buradaki üyeler de yetkililer de gereken şeyleri size söyledi abi. Gerisi size kalmış. Ama yine de büyük konuşmayın derim; hayatın neler getireceğini bilemeyiz. babamız Zeus sizi korusun ki, hastalık olur, yaralanma olur veya yakınınıza bir şey gelir. O zaman yine o doktorlara kalacaksınız. Çünkü başka bir seçeneğiniz yok. Yaptığınız şey, eskiden "Tıp şeytan işidir" diyen bazı Hristiyanlara ve Müslümanlara benziyor.

Daha önce buradaki üyeler de yetkililer de gereken şeyleri size söyledi abi. Gerisi size kalmış. Ama yine de büyük konuşmayın derim; hayatın neler getireceğini bilemeyiz. babamız Zeus sizi korusun ki, hastalık olur, yaralanma olur veya yakınınıza bir şey gelir. O zaman yine o doktorlara kalacaksınız. Çünkü başka bir seçeneğiniz yok. Yaptığınız şey, eskiden "Tıp şeytan işidir" diyen bazı Hristiyanlara ve Müslümanlara benziyor.
Varmı doktor gibi doktorda gidelim, yaptıklarından hesab veriyorlarmı? nasıl güvenecez? ben istemezmiyim sağlıklı yaşamak yenidoğan da onlarca masum çocuk öldü, daha neler neler, tıbba tabikide güveniyorum amma doktorlara nasıl güvenecez sağlık ararken canımızdan olmayalım

Varmı doktor gibi doktorda gidelim, yaptıklarından hesab veriyorlarmı? nasıl güvenecez? ben istemezmiyim sağlıklı yaşamak yenidoğan da onlarca masum çocuk öldü, daha neler neler, tıbba tabikide güveniyorum amma doktorlara nasıl güvenecez sağlık ararken canımızdan olmayalım
Aydınlıkyol abi,
Bu durum her meslekte olan bir durum; iyisi de var, kötüsü de. Üstelik size tedavi ya da ilaç uygulanırken birkaç farklı hekime ve doktora danışılıyor, yani tek bir kişi karar vermiyor.
Örneğin, ben geceleri uyuyamıyorum dışarıda sabaha kadar, saat beşe dek bangır bangır müzik çalınıyor. Bunu polise bildirdiğim zaman, sanki askerlik arkadaşını uyarır gibi o müziği sonuna dek bass haporlerle açan kişiyi uyarıyor ve gidiyor. Sonra adam yine açıyor o müziği. Yine arıyorum, yine geliyor, rüşvet alıp yine gidiyor.

Şimdi ben ne yapayım? Polislerden nefret mi edeyim? İyisi de var, kötüsü de.

Aydınlıkyol abi,
Bu durum her meslekte olan bir durum; iyisi de var, kötüsü de. Üstelik size tedavi ya da ilaç uygulanırken birkaç farklı hekime ve doktora danışılıyor, yani tek bir kişi karar vermiyor.
Örneğin, ben geceleri uyuyamıyorum dışarıda sabaha kadar, saat beşe dek bangır bangır müzik çalınıyor. Bunu polise bildirdiğim zaman, sanki askerlik arkadaşını uyarır gibi o müziği sonuna dek bass haporlerle açan kişiyi uyarıyor ve gidiyor. Sonra adam yine açıyor o müziği. Yine arıyorum, yine geliyor, rüşvet alıp yine gidiyor.

Şimdi ben ne yapayım? Polislerden nefret mi edeyim? İyisi de var, kötüsü de.
Haklisin fakat bu iş boya badana işi değil sağlık can var hayat var ortada, diğerleri iş buna iş bile denmez, sağlık bir defa parayla olmaz, ülkeler halkının sağlığını gözetir bunun için hekim yetiştirir sağlıkçı öyle doktorları bende el üstünde tutarım, bu sağlık işi para için yapılmaz ortada canlar hayat var ortada, daha çok tıp fakültesi daha çok doktor yetiştiririm, sağlığın ticareti olmaz bunu yapanları adalet affetmez cezasını verir, bir utanmadan sağlık sektörü diyorlar, sağlığın sektörümü olur, sağlığa herkes erişebilmeli zengin fakir, devletin en birinci görevi sağlık olmalı ve bedava olmalı, parası olmayan sürünsün mantık bu iyi geceler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back