Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Şeytan'ın Sevinci

Herainette

New member
Esenlikler.

Orijinal Joy of Satanas web sitesinde ki yazan ve yazılmış bütün makalelerin çevirisi biz Türklerin sitesi olan Şeytan'ın Sevincinde yer alıyor mu ?
Bazen gizliden elime okuyabileceğim cihazlar geçiyor ve her vakti Joy of Satanas'ı okumakla geçirmek istiyorum fakat bazen ingilizcem yetmiyor o yüzden okuduğumu anlamıyorum.
Eğer spiritüelsatanizm.org bütün her şeyin çevirisini içeriyosa zaman kaybetmeyip ordan başliyacağım.

Teşekkürler

2018'den beri elden geldiğince çevriliyor. Bana kalsa joyofsatan.org tarzı bir site daha açılmalı.

Sitemizde birçok temel materyali Türkçeye çevirmiş durumdayız; bunları okuyarak başlangıç yapabilirsiniz. Zamanla, Satanas'ın Sevinci'nin tamamı dilimize kazandırılmış olacaktır.

Arşiv
İçerik Arşivi

Bana kalsa joyofsatan.org tarzı bir site daha açılmalı.
Bu doğrultuda planlarımız olsa da Satanas'ın Sevinci şu anda bir dönüşüm sürecinden geçmektedir ve tüm siteler içerikleriyle birlikte güncellenmektedir. Bu nedenle, dönüşüm tamamlanana kadar ertelemeye karar verdik. Ancak, bu sürecin sonuçlarının ilk olarak bizim topluluğumuzda tezahür edeceğini söyleyebilirim.

Bu doğrultuda planlarımız olsa da Satanas'ın Sevinci şu anda bir dönüşüm sürecinden geçmektedir ve tüm siteler içerikleriyle birlikte güncellenmektedir. Bu nedenle, dönüşüm tamamlanana kadar ertelemeye karar verdik. Ancak, bu sürecin sonuçlarının ilk olarak bizim topluluğumuzda tezahür edeceğini söyleyebilirim.
Joyofsatan.org Türkçe hâli olursa tadından yenmez, hep okurum. Çünkü site tarzı çok hoş.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back