gizlibirvarlık
New member
Arkadaşlar dua edin. İntiharı düşünüyorum. Tanrılara ulaşın.
Zannedersem saldırı altındayım. Korunma aurası ve aura temizleme yaptım daha iyim ama kalp çarpıntısından uyuyamıyorum. Kalp ve güneş çakram ağrıyor gibi.Neyin var? Hangi konularda zorluk çekiyorsun Bunları paylaşmak ister misin? Ona göre bir çözüm bulmaya çalışırız. Böyle şeyleri düşünme.
Sorununuz psikolojik olabilir belki.Zannedersem saldırı altındayım. Korunma aurası ve aura temizleme yaptım daha iyim ama kalp çarpıntısından uyuyamıyorum. Kalp ve güneş çakram ağrıyor gibi.
Beyin tomografisi ve kan tahlili falan yaptırdım temiz çıktı doktor intihar düşünüyor musun dedi. Ne yapayım?
Kalp çarpıntısı birçok nedenle ortaya çıkabiliyor.Zannedersem saldırı altındayım. Korunma aurası ve aura temizleme yaptım daha iyim ama kalp çarpıntısından uyuyamıyorum. Kalp ve güneş çakram ağrıyor gibi.
Beyin tomografisi ve kan tahlili falan yaptırdım temiz çıktı doktor intihar düşünüyor musun dedi. Ne yapayım?
Peki gerçekten ruhani pratikleri yaparsak düzelme olasılığımız varmı?Adandıysanız, Koruyucunuza seslenin ve size yardımcı olmasını rica edin.
İntihar asla bir çözüm değildir ve kendinize yapacağınız en kötü şey olacaktır.
İntihar etmek demek, Tanrıların sizi gelişmeniz için gönderdiği bu hayatı zorla sona erdirmek demektir. Bunun karmanıza çok ciddi etkileri olacaktır ve sonraki hayatınıza, önceki hayatını sonlandırmış bir ruh olarak başlayacağınız için; bunun doğum haritanızda yaratacağı zorluklar, bu hayatınızdaki problemlerinizden kat kat beter olacaktır. Şimdi düşünün, belki birkaç aylık bir adanmışlık ve kararlılık ile iyileştirebileceğiniz durumlar için kendinize onlarca yıllık bir vakit kaybı ve daha zor sonraki hayatlar yaşatmak ister misiniz?
Kimse böyle bir şey istemez ve siz de istememelisiniz. İntihar düşünceleri anlık bastırabilir, bunları görmezden gelin.
Tanrılara yaklaşın, meditasyon yapın, aura korumanızı artırın ve Zevizm'deki etikleri okuyun.
Herhangi bir probleminizde bize soru sorun, size yol gösterelim ve böylece birkaç ay sonra tekrar çiçek açabilirsiniz.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Adandıysanız, Koruyucunuza seslenin ve size yardımcı olmasını rica edin.
İntihar etmek demek, Tanrıların sizi gelişmeniz için gönderdiği bu hayatı zorla sona erdirmek demektir. Bunun karmanıza çok ciddi etkileri olacaktır ve sonraki hayatınıza, önceki hayatını sonlandırmış bir ruh olarak başlayacağınız için; bunun doğum haritanızda yaratacağı zorluklar, bu hayatınızdaki problemlerinizden kat kat beter olacaktır. Şimdi düşünün, belki birkaç aylık bir adanmışlık ve kararlılık ile iyileştirebileceğiniz durumlar için kendinize onlarca yıllık bir vakit kaybı ve daha zor sonraki hayatlar yaşatmak ister misiniz?
Kimse böyle bir şey istemez ve siz de istememelisiniz. İntihar düşünceleri anlık bastırabilir, bunları görmezden gelin.
Tanrılara yaklaşın, meditasyon yapın, aura korumanızı artırın ve Zevizm'deki etikleri okuyun.
Herhangi bir probleminizde bize soru sorun, size yol gösterelim ve böylece birkaç ay sonra tekrar çiçek açabilirsiniz.
Son zamanlarda pisliklerin protokolleri,siyaset, iş, spor,sinema sektöründeki yerlerine dair ciddi araştırmalar yaptım. Yazıyı anlık yazdın çünkü dün o haldeyim. Bugün çok daha iyim Şeytan Baba ve Tanrılarımıza şükürler olsun. Nedeninin psikolojik veya duygusal yanı öfke veya stres olabilir. Ama ben saldırı olduğunu düşünüyorum. Şeytan Babamız dünyadaki tüm Satanistleri korusun.Adandıysanız, Koruyucunuza seslenin ve size yardımcı olmasını rica edin.
Saldırı altında olduğunuzu düşünmüyorum. Eğer öyleyse bile koruma auranızı güçlendirip ve koruyucunuz ile iletişim kurup. Sonrasında korkmadan veya hiçbir şey olmamış gibi hatta hiç yaşanmamış gibi hayatınıza devam etmelisiniz.Son zamanlarda pisliklerin protokolleri,siyaset, iş, spor,sinema sektöründeki yerlerine dair ciddi araştırmalar yaptım. Yazıyı anlık yazdın çünkü dün o haldeyim. Bugün çok daha iyim Şeytan Baba ve Tanrılarımıza şükürler olsun. Nedeninin psikolojik veya duygusal yanı öfke veya stres olabilir. Ama ben saldırı olduğunu düşünüyorum. Şeytan Babamız dünyadaki tüm Satanistleri korusun.
Buradaki düşünce ve hislerinizde kritik bir problem var, onu sizle paylaşalım.
Yeterli ruhani güce ve farkındalığa sahip değilseniz, düşmanın üst seviye materyalleri üzerinde araştırma ve çalışma yapmayın.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan