Welcome to the Temple of Zeus's Official Forums!

Welcome to the official forums for the Temple of Zeus. Please consider registering an account to join our community.

İmgeleme Ve Rün Kullanımı Hakkında Soru

Esenlikler,

1-Çakraların konumunu az farklar ile yanlış imgelememiz sorun oluşturur mu?(bunu daha çok duruişiti noktaları için soruyorum)

2-Tanımadığım sohbetimin vesaire bulunmadığı biri ile tanışma/yakınlaşma için hangi rün’ü kullanmak doğru olur?

Bright Truth‘a ve Cevap veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Argus said:
Esenlikler,

1-Çakraların konumunu az farklar ile yanlış imgelememiz sorun oluşturur mu?(bunu daha çok duruişiti noktaları için soruyorum)

2-Tanımadığım sohbetimin vesaire bulunmadığı biri ile tanışma/yakınlaşma için hangi rün’ü kullanmak doğru olur?

Esenlikler,

1- Eğer enerji çekimi gibi amaçlar için soruyorsanız, doğrudan bölgeye çekebilmek daha ideal olacaktır ancak endişelenmenize gerek yok, zira çekim/titreşim işleminden sonra sonra enerjinin, bu çakraları güçlendirdiğini olumlayabilirsiniz.

2- Ehwaz rününü kullanabilirsiniz.

İyi geceler.

Argus said:
Esenlikler,

Ek olarak ikinci sorunun cevabında imgelemeyi yeşil yapabilirsin geçen forumda okumuştum

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back