Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İmbolc şiiri

Daphne Wulff

New member
🌼🔥🌤İmbolc 🌤🔥🌼

Ben uyanmanın rüyasıyım.

Ben ışığın dönüşüyüm.

Ben kaldırım taşlarını iten sert yeşil sürgünüm, kardelenlerin açılan yaprakları üzerinde güneş ışığının ilk öpücüğüyüm. Ben göçmen kuşa yuvanın nazik çekişini fısıldayan rüzgarım.

Ben büyük okyanus hayaliyle dağın yamacında eriyen buz damlasıyım.

Yapışkan tomurcuklarını gökyüzüne açmadan hemen önce çiçek ağacında yükselen özsuydum; Ben dünyanın donmuş uyku örtüsünün altında uğuldayan isyankar kutlamayım.

Ben arının kış uykusundan uyanışı ve yavrularını doğurmaya hazırlanan ana-kurdun kar üzerindeki yumuşak yavrusuyum.

Ben umudum, ben potansiyelim, ben yeniden doğuş ve sözüm. Ben, yaratıcı çekirdeğinizdeki ilhamın titrek ışığını yanan bir meşaleye dönüştüren çıra soluğuyum.

Bana denizin üzerinde yükselen sessiz hilal ay'ı ver, ben de sana gümüş ışıktan bir köprü yapayım, öyle ki içinde yürüyüp yatabilesin.

Bana donmuş-sertleşmiş vahşi doğayı verin, üzerine parlak yeşil bir yaşam soluyayım.

Bana şifacıyı, yazarı, zanaatkarı ve hikayeciyi verin, ben de onun özünü tazeleyip onu yeniden yenileyeyim.

Ben Brigid , Bast , İnanna ve Hestia . Ben kutsal ateşin şiddetli koruyucusuyum .

Bu gece güç ve cesaret armağanlarımı ruhunun kalbine armağan ediyorum: seni çok uzun süre karanlıkta tutan kendinden şüphe ve olumsuzluğun gölgelerinden çıkma gücü, artık sana hizmet etmeyen her şeyi atma gücü, ve sizi bekleyen şafak için kalbinizi ve zihninizi temizleme cesareti.

Eşsiz hediyelerinizi gerçek değerleri için onurlandırmanın ve yaratıcı benliğinizi bir çocuk gibi korumanın ve beslemenin zamanıyım. Ben, bir korku anlatısı tarafından tüketilmeyi reddeden ve onun yerine kendini canlı bir şekilde aşkın tarafına koymayı seçen ruhun derin özlemiyim.

Ben senin neler yapabileceğini tam olarak bilen karnındaki kıpırtıyım - ve dünyanın bunu öğrenmesinin zamanı geldi.

Ben artık içinde tutulamayacak olan ateşim.

Ben hızlananım, ben kıvrılan yılanım, ben Imbolc'um.

Ben uyanmanın rüyasıyım.
🌟🌞🌙🌸🌼

Şarkı:
https://youtu.be/ephBsmWMRqk

Bayıldım! 💗💗💗 Imbolc kutlu olsun! Dün başladı ancak hala Güneş 15 derece Kova’da olduğu için bugün de Imbolc sayılır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back