Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İlk Ritüel tavsiyesi

Casey666

New member
Uzun süredir Ezoterizm ile ilgileniyorum ve ritüel yapmak istiyorum ama hayatımda hiç ritüel deneyimlemedim, o yüzden yardımınız gerekli. Başlangıç için hangi ritüeli tavsiye edersiniz?

Ritüel yapmadan önce çakralarınızı açmanızı tavsiye ederim. Bir şey hissedemezseniz hayal kırıklığı olur. Eğer açıksa Zeus'un Ritüelini veya en çok çekildiğiniz Tanrı'nın ritüelini.

Ritüellerden önce auranızı temizlemeyi unutmayın ve mümkünse transa girin. Transa girmek zorunluluk değil, olsa çok daha iyi olur.

Tanrıların Ritüellerini bir sebep yoksa yapmayın. Bir hedefiniz varsa veya hayatınızla ilgili birşeyden yardım almak istiyorsanız gerektiği kadar Ritüeli gerçekleştirin.

Tanrılardan talep değil, rehberlik isteyin. İlişki, Para, Adalet gibi şeylerin hemen gelmesini Tanrılardan istemek, saygısızlıktır. Bunun yerine sadece bu konularda rehberlik ve yol yardımı isteyin, meditasyonlarınıza devam edin.

Uzun süredir Ezoterizm ile ilgileniyorum ve ritüel yapmak istiyorum ama hayatımda hiç ritüel deneyimlemedim, o yüzden yardımınız gerekli. Başlangıç için hangi ritüeli tavsiye edersiniz?
Ezoterizm ile ilgileniyorsunuz ama buradan bir Zevist olduğunuzu belirtmediğiniz için direkt olarak genel parapsikolojik bir şekilde yardımcı olamayız. Zevist olsanız veya olmasanız size sadece zevizm üzerinden yardımcı olabiliriz. Bu yüzden en baştan başlayın. Arşivden 1. Yazıdan son yazılanları okuyun ve anlamaya çalışın.

Ritüel yapmadan önce çakralarınızı açmanızı tavsiye ederim. Bir şey hissedemezseniz hayal kırıklığı olur. Eğer açıksa Zeus'un Ritüelini veya en çok çekildiğiniz Tanrı'nın ritüelini.

Ritüellerden önce auranızı temizlemeyi unutmayın ve mümkünse transa girin. Transa girmek zorunluluk değil, olsa çok daha iyi olur.
Çakralarımı nasıl açabilirim?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back