Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

İfade ve mahkeme

Satan's passenger

New member
Yeniden esenlikler. Dün akşam anneme çocuk şubeden gelmiş ve acilen ifade vermem gerektiği söylenmiş. Bunun üzerine gelip ne olduğunu sordu. Teyzemlerle birlikteydik. Yalnız konuşmak istedim ve herşeyi anlattım. Başta destekleyici olduklarına cidden inanmıştım. Sonra annem de teyzemlere anlatmış ve beraber oturup konuştuk. Ben hıçkıra hıçkıra ağlayıp herşeyi anlatırken annem bir yandan da "kaç yıl ceza alacak acaba?", "eee napacağız bundan sonra?" Diye takınıo duruyordu. Teyzem bana sarıldı ve "annen O'nu herhangi bir mazeretle eve alırsa o eve dönmüyorsun beni arıyorsun. Ben yok muyum? Öldüm mü? Diğer teyzeni (yanımızdaki diğer teyzemden bahsediyor) onu arıyorsun ama yine de orda kalmıyorsun." Dedi. Anneme de şiddetle tembih etti. Bunun üzerine annem babamı çağırdı, babam geldi ve arabada turlayarak konuşuyorduk. "Sorun ne?" Diyince direkt istismar diyerek konuya girdim. Failin o olduğunu öğrenince ağlamaya başladı ve çocuk gibi gözyaşları süzüldü. Ve sonra ağzından şu narin cümle döküldü; "Adamı öyle bir suçtan içeri alırlarsa ne yaoarlar sen biliyor musun? Öldürürler öldürürler. Ah babam jeşke benle konuşsaydın."

Ne diyeceğimi bilemedim ve hâlâ bilemiyorum.

Babam ifademi değiştirmemi ve iftira attığımı söylememi istedi. Arkamda olduğunu söyledi.

Ayrıca O pislik biri. Madde, esrar, sigara vesaire gibi iğrenç bağımlılıkları var. Babam annem ile konuşurken dedi ki; "N'apalım ayrı eve çıkaralık siktir edelim de maddeye düşüp orda burda gebersin mi?"

Ailemin ne kadar gerçek ve göz önünde olduğunu hesaba katarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardıma ihtiyacım var.

Eğer gerçekten cezaevinde öldürülür de veya "Kendini asarsa" karma tarzı bir gerçeklik olabilir mi? Ben ne yapmalıyım?

Yeniden esenlikler. Dün akşam anneme çocuk şubeden gelmiş ve acilen ifade vermem gerektiği söylenmiş. Bunun üzerine gelip ne olduğunu sordu. Teyzemlerle birlikteydik. Yalnız konuşmak istedim ve herşeyi anlattım. Başta destekleyici olduklarına cidden inanmıştım. Sonra annem de teyzemlere anlatmış ve beraber oturup konuştuk. Ben hıçkıra hıçkıra ağlayıp herşeyi anlatırken annem bir yandan da "kaç yıl ceza alacak acaba?", "eee napacağız bundan sonra?" Diye takınıo duruyordu. Teyzem bana sarıldı ve "annen O'nu herhangi bir mazeretle eve alırsa o eve dönmüyorsun beni arıyorsun. Ben yok muyum? Öldüm mü? Diğer teyzeni (yanımızdaki diğer teyzemden bahsediyor) onu arıyorsun ama yine de orda kalmıyorsun." Dedi. Anneme de şiddetle tembih etti. Bunun üzerine annem babamı çağırdı, babam geldi ve arabada turlayarak konuşuyorduk. "Sorun ne?" Diyince direkt istismar diyerek konuya girdim. Failin o olduğunu öğrenince ağlamaya başladı ve çocuk gibi gözyaşları süzüldü. Ve sonra ağzından şu narin cümle döküldü; "Adamı öyle bir suçtan içeri alırlarsa ne yaoarlar sen biliyor musun? Öldürürler öldürürler. Ah babam jeşke benle konuşsaydın."

Babam ifademi değiştirmemi ve iftira attığımı söylememi istedi. Arkamda olduğunu söyledi.

Ayrıca O pislik biri. Madde, esrar, sigara vesaire gibi iğrenç bağımlılıkları var. Babam annem ile konuşurken dedi ki; "N'apalım ayrı eve çıkaralık siktir edelim de maddeye düşüp orda burda gebersin mi?"

Ailemin ne kadar gerçek ve göz önünde olduğunu hesaba katarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardıma ihtiyacım var.

Eğer gerçekten cezaevinde öldürülür de veya "Kendini asarsa" karma tarzı bir gerçeklik olabilir mi? Ben ne yapmalıyım?
Yaaaa teyzenlerin senin arkanda olması çok güzel.

Babam yüzünden Rahat değilsen teyzenleri ara, onlarla fln kal. Birşey yap. Sakin ol. Ve babamın dediklerini asla yapma.

Asarsa asar, uyuşturucu içerse içer. Seni artık ilgilendirmez. Sana karşı bir suç işlendi ve başına gelen her türden kötülüğü hak eder. Bu bilinçte ol. Kendini önemse. Onu değil. Ailemini de değil. Sadece kendini.

Sakin olup arkana yaslanıp güzelce sana suç işleyen birinin ve ona yardım ve yataklık edenlerin çöküşünü izle.
Senin yerinde olsaydım aynen bunu yapardım.

oncelikle kesinlikle ifadeni degistirmiyorsun, bunu asla ama asla yapma. iftira attim dedigin anda yalan beyandan sucu onun degil senin siciline islerler. sen de ya kisa bir hapis cezasi alirsin veya 3 yil kamu cezasi alirsin. siciline islenecegi icin de is hayatin cope gider, hicbir neden yokken. sen durusunu koru biliyorum igrenc bir surec ama bitecek rica ediyorum sabret. bu arada kendini asacaksa da assin amk gebersin gitsin kimin umrunda ya neler yapmis sana resmen hala bunu dusunuyorlarsa onlarin sozlerini ciddiye almamalisin. cezaevinde oldurulurse de bu onun kendi kendine getirdiği bir son olur. sen sadece durusunu koru ve teyzelerini yanina al. biz de yanindayiz. bu konuda buyu uygulamani da siddetle tavsiye ediyorum mahkemelerde ozellikle buyuye sık sık basvur. kendine de cok dikkat et...

Ailenizin sizin hayatınız üzerinde etki bırakmasına izin vermeyin ve asla fikrinizi değiştirmeyin. Yaşadığınız şeyler normal değil anlatması zor olan şeyler ki hala daha unutamıyorsunuz.

Fikrinizi değiştirdikten sonra süreç belki daha sıkıntılı olabilir çünkü bir başkasını tecavüz ile suçlamak ciddi söylem. Eğer şahıs cezaevine girerse muhtemelen öldürülmez zaten girdiği yerdede ona benzer insanlar olacaktır. O kişinin hayatını düşünmeyin.

"Şimdi yasal süreci başlattık da, abinin ismini soyismini öğrenebilir miyim" dedi. Ben de söyledim. Sonra kapattık. İnternete baktığımda süreç 2-4 hafta sürebiliyormuş sanırım savcılıkta. Yani ortalama 1 ay daha rahatım diyr düşünüyorum. Sizin görüşleriniz neler?
Merkür ve plütonun tam karşıtlık yaptığı zamana denk gelebilir. Yani Ağustos ayı çerisinde zaten halihazırda karşıt yapıyorlar, orb azaldıkça etki verebilir ya da retro biter bitmez (tabi haritanı bilmeden kollektif bir yorum yapıyorum) Bu ay çok kritik duygusal olarak kendini hazırla bence.
Evet, dediğim gibi bu ay içinde gerçekleşti, orb azaldıkça gündemi verdi, geçmiş olsun. Senin kararın, yani ben bu konuların mağdura bırakılması taraftarıyım neyi seçersen seç kimsenin seni yargılama hakkı yok ama kafanda bi ölç tart. Yani eğer ailen ifadeni geri çektikten sonra ona kol-kanat gerecek, mutlu aile tablosuna dahil edecekse bu sana duygusal bir yük yükler. Ona eskisi gibi davranmaları seni mutsuz edecek demeye çalışıyorum, bu konunun üstünü örtüp dışarıya iyi görünmeye devam ederlerse de sen musuz olursun. Neyse ki teyzelerin var yanında.

Bu arada karma öyle çalışmıyor, sana böyle bir kötülüğü yapmadan önce düşünecekti. Babanın sana onun hakkında duygu sömürüsü yapmasını da üzücü buldüm (alınma,öznel) ama o da bir baba, aileyi toparlamaya çalışıyo kendi çapında. Seri katillerin ana-babaları bile hapishaneye ziyarete falan gidiyorlar. Analiz etmeye çalış, ne yaparsan ne olur sonuçları görmeye ve senin için en güvenli şeyi seçeye çalış bebiş♥️

Siz doğru olanı yaptınız, sizi istismar eden biri vardı, şikayet ettiniz bu kardeşinizde olsa suç suçtur, hatta sizi istismar eden kişi pişman olacak yerde hala pişkin pişkin sırıtıyorken, bırakın adalet tecelli etsin, vazgeçmeyin şayet bunu yapan kişi ıslah olmazsa, istismara devam eder, bırakın yaptığı pisliğin vebalini ödesin kim olursa olsun, zaten insana en büyük darbe en yakınlarından gelir, düşman bazen burnunun dibinde olur, baban ağlamak yerine adil olsun, sende evladısın bak ne kadar senin hayatını mahfetmiş, onunda burnu bir sürtsün, burası dağ başı değil gücü yeten yetene, mahkemeler adalet hukuk niye var, işte adaleti sağlamak için, onun için bırakın adalet yerini bulsun, tamam biraz zor bir olay, ama bu hep böyle kalmayacak geçecek, ilerde hakkını savunduğun için kendinle gurur duyacaksın iyi günler..

Ağır şeyler yaşamışsınız,kendiniz için adalet arama isteğiniz doğal. Ne dersek diyelim hayat sizin hayatınız.Ona göre karar verin lütfen.(Verdiğiniz karar suçlamadan vazgeçmekse sonrasında ne olur bilmiyorum)
Babanız evladına bu gözle bakıyor demek...Neticede babanız bir insan, birisine yani size gereken desteği veremeyebilir.Keşke verebiliyor olsa ancak durum ortada.Siz de bir insansınız ve bunca şeyden sonra bunları haketmiyorsunuz.Teyzelerinize güvenebiliyorsanız onlar sizin yanınızda olurlar ama yine sizin kararınıza bağlı,güveneceğiniz birisi olması sizin için çok güzel... Size zarar verecek kişilerle aynı ortamda kalmamaya özen gösterin.
Anneniz ve babanız sonuçlarını kararınızı vermenizle anlamlandırmaya başlarlar (Şok olmuş olabilirler,ağır geliyor, bastırıyorlar hislerini muhtemelen).İkisi için endişe edip etmemek yine size tabii.(Bazen insanları tanımak çok zor olabilir sanırım.)
Hayatınızı uzun solukta etkileyecek bir durum.
Kendinizi önceleyin lütfen 🙏. Hayatınız size ait, izin verdiğiniz ölçüde yanınızdayız. 💐

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back