Satan's passenger
New member
Yeniden esenlikler. Dün akşam anneme çocuk şubeden gelmiş ve acilen ifade vermem gerektiği söylenmiş. Bunun üzerine gelip ne olduğunu sordu. Teyzemlerle birlikteydik. Yalnız konuşmak istedim ve herşeyi anlattım. Başta destekleyici olduklarına cidden inanmıştım. Sonra annem de teyzemlere anlatmış ve beraber oturup konuştuk. Ben hıçkıra hıçkıra ağlayıp herşeyi anlatırken annem bir yandan da "kaç yıl ceza alacak acaba?", "eee napacağız bundan sonra?" Diye takınıo duruyordu. Teyzem bana sarıldı ve "annen O'nu herhangi bir mazeretle eve alırsa o eve dönmüyorsun beni arıyorsun. Ben yok muyum? Öldüm mü? Diğer teyzeni (yanımızdaki diğer teyzemden bahsediyor) onu arıyorsun ama yine de orda kalmıyorsun." Dedi. Anneme de şiddetle tembih etti. Bunun üzerine annem babamı çağırdı, babam geldi ve arabada turlayarak konuşuyorduk. "Sorun ne?" Diyince direkt istismar diyerek konuya girdim. Failin o olduğunu öğrenince ağlamaya başladı ve çocuk gibi gözyaşları süzüldü. Ve sonra ağzından şu narin cümle döküldü; "Adamı öyle bir suçtan içeri alırlarsa ne yaoarlar sen biliyor musun? Öldürürler öldürürler. Ah babam jeşke benle konuşsaydın."
Ne diyeceğimi bilemedim ve hâlâ bilemiyorum.
Babam ifademi değiştirmemi ve iftira attığımı söylememi istedi. Arkamda olduğunu söyledi.
Ayrıca O pislik biri. Madde, esrar, sigara vesaire gibi iğrenç bağımlılıkları var. Babam annem ile konuşurken dedi ki; "N'apalım ayrı eve çıkaralık siktir edelim de maddeye düşüp orda burda gebersin mi?"
Ailemin ne kadar gerçek ve göz önünde olduğunu hesaba katarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardıma ihtiyacım var.
Eğer gerçekten cezaevinde öldürülür de veya "Kendini asarsa" karma tarzı bir gerçeklik olabilir mi? Ben ne yapmalıyım?
Ne diyeceğimi bilemedim ve hâlâ bilemiyorum.
Babam ifademi değiştirmemi ve iftira attığımı söylememi istedi. Arkamda olduğunu söyledi.
Ayrıca O pislik biri. Madde, esrar, sigara vesaire gibi iğrenç bağımlılıkları var. Babam annem ile konuşurken dedi ki; "N'apalım ayrı eve çıkaralık siktir edelim de maddeye düşüp orda burda gebersin mi?"
Ailemin ne kadar gerçek ve göz önünde olduğunu hesaba katarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardıma ihtiyacım var.
Eğer gerçekten cezaevinde öldürülür de veya "Kendini asarsa" karma tarzı bir gerçeklik olabilir mi? Ben ne yapmalıyım?