Olabilir de olmayabilir de, bunun çok kapsamlı olduğunu düşünüyorum; keza ırkımızın kolektif bilinci de bize bu tarz şeyler yaşatıyor olabilir. Bu konuda forumlarda bir yazı olacaktı, özellikle yeniyken başlangıçta geçmiş hayatımızı şaşırıp atalarımızın yaşadığı şeyleri kendimiz yaşamış gibi de hissedebiliyormuşuz ki bu da bana mantıklı geliyor. Mesela ben hemen hemen tüm Antik Kültürlere ilgi duyuyorum, peki ben her milletin karıştığı bir karışık çerez kutusu muyum? hayır.
Fakat şöyle bir durum var, geçmişte Paganizme geçtiğimde özellikle Slav Mitolojisiyle ilgileniyordum. Fakat hiç bir şekilde Slav kökenim olduğunu düşünmüyordum, daha ziyade dönemlik bir heves gibiydi. Lakin Geçmiş Hayat Regresyonu meditasyonları sırasında gayet kasvetli, gri havalı bir bölgede at sürdüğümü görüp üstümde ilginç bir üniforma olduğunu hissediyor/görüyordum. Bozkırda at sürmekle karşılaşmayı beklerken bu tarz bir manzarayla karşılaşmak garibime gitmişti fakat üstüne fazla durmamıştım, daha sonra baba tarafından Bulgaristan kökenli olduğumuzu keşfettim, biraz daha karıştırınca da özellikle Ukrayna bölgesine gittiğini gördüm; bu bölgede de yüzyıllar önce Zaporojya Kazakları ya da Cossack olarak bilinen Slav halkı yaşamış. Biz bugün onlara "Osmanlı İmparatoruna küfürlü mektup yollayan Slavlar" olarak biliyoruz. Peki küfürlü mektup yazılırken orada mıydım? Tanrılar bilir, mektubun Hristiyan üslubu göz önüne alınınca öyle olmamasını umuyorum. O görüntülere dair hatırladığım tek şey sığ nehirlerin üstünden atımla birlikte yalnız başımıza geçip bir yere ulaşmaya çalıştığım.
View attachment 7015