Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ölüler reenkarne olmuşsa da onlarla iletişime geçilebiliyor mu?

Alexguardra

Member
Reenkarne olurken önceki ölmüş kimliğimize ait ruhun tamamıyla mı reenkarne oluyoruz, mesela ölmeden önce ünlü olmuş biri öldüğünde halen aynı kimlikle dünyada anılırken tekrar doğsa ve başka biri ölmüş olan kimliğiyle iletişime geçmeye çalışsa, yaşayan yeni kimliğiyle telepatik olarak iletişime geçmiş mi oluyor veya tam olarak ne oluyor?

Reenkarne olurken önceki ölmüş kimliğimize ait ruhun tamamıyla mı reenkarne oluyoruz
Bu sorduğunuz soru gerçekten güzel ve anlamlı soru, bu konu benimde geçenlerde aklımı karıştırdı. Yeniden gidip geliyorsak o önceki ruhumuzun tamamıyla mı doğuyoruz dünyaya? bu soruyu hatta burada sormayı düşünmüştüm çünki bu konuda başka bir yerde teori görmüştüm ve beni düşünmeye sevk etmişti, teoriye göre kişi yeniden dünyaya gelince ruhun tamamı değil eksik ve tamamlamadığı kısımlar dünyaya renkarne oluyor ve bu böyle sürüp gidiyor.

Bence eski hayatlarımızadakı kimliğimizle iletişime geçemeyiz bunun için zaman yolculuğu gerekli, eski kimliğimiz önceki bir tarihte yaşamışsa onunla iletişim kuramayız ama akaşaya ulaşıp kimliğimizi öğrenebiliriz tabi bu her zaman mutlu etmez kötü biri olma ihtimalimizde var.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back