Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Çift kişi ritüel

anonymous042

Member
Şöyle anlatmak istiyorum. Gerçekten güvendiğimiz bizden olan birisiyle birbirimizi arındırmak için bir ritüel yaptığımızı varsayalım. yanyanayız ve imgelemeler olumlamalar nasıl olmalı ? ve bu şekilde birbirimiz üzerinde gerçekten aynı anda başarılı bir ritüel yapabilir miyiz ? yada böyle yapmak mantıksız ve yanlış mı ?

Bir ritüeli birden fazla kişinin aynı anda yapması evet, o ritüelin etkisini artıracaktır. Tanrı ritüellerini topluca yapmamızın sebeplerinden biri budur.

Bunun fiziksel olarak, yan yana yapılması ise "coven" dediğimiz duruma giriyor. Yani birden fazla ruhani birey olarak bir araya gelirsiniz ve ruhani bir pratiği beraber uygularsınız, bu gruba da okült bir terim olarak "coven" adı verilir. Eğer sadece iki kişiyseniz bu çok ufak çaplı bir gruplanma olacaktır, dolayısıyla ne yapacağınız size kalmış.

Bu kişinin gerçekten güvendiğiniz biri olması hakkında, bundan emin olduğunuzdan emin olun. Biz bu tarz gruplaşmaları, mevcut koşullarda tavsiye etmiyoruz ve kişisel bilgi paylaşımlarının ya da fiziksel toplanmaların yapılmaması için düzenli olarak uyarılarda bulunuyoruz. Zevistlere zarar vermek isteyen insanlar vardır, bunlar bazen dışarıdan olanlardır, kimi zaman da Zevistlerin kendileridir. Dolayısıyla zarar görme riski olduğu için bu tarz eylemleri tasvip etmeyiz ve kaçınmanızı defaatle öğütleriz.

Bu kişiyle nasıl bir ritüel yapabileceğiniz hakkında, genel olarak Tanrı ritüelleri güvenli ve iyi bir seçim olacaktır. Birbirinizin aurasını temizlemek ya da birbirinize yoğun arındırma mantraları titretmek gibi çalışmaların kulağa pek mantıklı geldiğini düşünmüyorum. Kendi arınmanızı kendiniz yapabilirsiniz, toplu enerjinizi daha mantıklı amaçlar için kullanın.

Bir kez daha belirtiyorum, size detaylı bir cevap yazma sebebim sizi bilgilendirmek için ama fiziksel olarak başka biriyle buluşmanızı ve bu kişiyle bir ritüel yapmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum ve eğer karşınızdaki kişi sizi böyle bir şeye ikna etmeye çalışıyorsa, o kişiden uzaklaşın ve o kişiyle herhangi bir bilgi paylaşmadığınızdan emin olun.

Zevistlere zarar vermek isteyen insanlar vardır, bunlar bazen dışarıdan olanlardır, kimi zaman da Zevistlerin kendileridir. Dolayısıyla zarar görme riski olduğu için bu tarz eylemleri tasvip etmeyiz ve kaçınmanızı defaatle öğütleriz. Zevistler birbirlerine zarar verirmi ? hani Ss başka bir adanmışa zarar veremezdi, bu nasil olur ?

Zevistlerin birbirine zarar verememe kısmı kara büyüler için geçerli. Başka bir Zevist'i lanetlemeye çalışırsanız, Tanrılar lanetinizi geçersiz kılar.

Eğer siz dikkatsiz davranıyorsanız ve kötü niyetli ama Zevist olan birine kişisel bilgilerinizi verip, ardından zarar görüyorsanız o hâlde burada suçlu olan sizsinizdir.

Zevistlerin birbirine zarar verememe kısmı kara büyüler için geçerli. Başka bir Zevist'i lanetlemeye çalışırsanız, Tanrılar lanetinizi geçersiz kılar.

Eğer siz dikkatsiz davranıyorsanız ve kötü niyetli ama Zevist olan birine kişisel bilgilerinizi verip, ardından zarar görüyorsanız o hâlde burada suçlu olan sizsinizdir.
iyide sonuçta zarar vermek olmuyormu? diyelim gün oldu kimliğimizi gizleme gereği kalmadı, birbirimizi lanetlemeyecez ama birbirimizi dövebiliriz yaralayabiliriz, bu demek olmuyormu ? bende zevistim sizde siz benden bilgilisiniz vs daha kültürlüsünüz ama her Ss öyle olamaz kimisi kavgacı olur vs ozaman demekki Ssler arasında da hır-gür olacak, ama lanetleme olmayacak, ama sonuçta zarar verme olabilur dediniz,

Eğer zarar görme durumunuz kendi aptallığınızdan kaynaklanıyorsa, belli bir noktaya kadar sonuçlarına katlanmak zorundasınız.

Eğer birisi arkanızdan iş çevirip, siz kendinizi koruyor olmanıza rağmen size zarar vermek için planlar yapıyorsa, Tanrılar doğal olarak buna müsaade etmeyecektir.

Tanrılar Zevistleri korurlar, yani siz gerçekten çok ciddi aptallıklar yapsanız da, Tanrılar bir noktadan sonra duruma müdahale ederler. Tabii belirttiğim gibi bu aptallıkların da bir bedeli olur, dolayısıyla yaptıklarınızın sonuçlarına da katlanmak zorunda kalırsınız, ki öğrenip, ders çıkarabilesiniz. Buradaki mantığı anladığınızı düşünüyorum.

Bu gibi durumlarda işi zorlaştıran daima insan faktörüdür.

Eğer zarar görme durumunuz kendi aptallığınızdan kaynaklanıyorsa, belli bir noktaya kadar sonuçlarına katlanmak zorundasınız.

Eğer birisi arkanızdan iş çevirip, siz kendinizi koruyor olmanıza rağmen size zarar vermek için planlar yapıyorsa, Tanrılar doğal olarak buna müsaade etmeyecektir.

Tanrılar Zevistleri korurlar, yani siz gerçekten çok ciddi aptallıklar yapsanız da, Tanrılar bir noktadan sonra duruma müdahale ederler. Tabii belirttiğim gibi bu aptallıkların da bir bedeli olur, dolayısıyla yaptıklarınızın sonuçlarına da katlanmak zorunda kalırsınız, ki öğrenip, ders çıkarabilesiniz. Buradaki mantığı anladığınızı düşünüyorum.

Bu gibi durumlarda işi zorlaştıran daima insan faktörüdür.
Herkesin bir kapasitesi var, mesala uyanık bir insan benim birini kandırır biz doğru düzgün bir eğitim almadık, babası oğlunu en iyi okullarda okutmuştur, ne biliyim heryonden geliştirmiştir kendini, spor yapmıştır, vs vs şimdi böyle biriyle benim gibi bir aptal nasıl baş etsin, laf gelişi konuşuyorum, herif 6 dil biliyor geçim derdi yaşamamış gününü gün etmiş, biz hep çalışmısiz yıpranmışız, zihnimiz yorulmuş ebemiz bilmem ne olmuş, şimdi bu orantısız güç karşısında beni hertürlü manipüle ederler yanlışmiyim ? nitekim ettilerde ondan sonra bana çıkıpta isyan etme demeyin, adaletsizlik heryerde var

Meditasyon yapıp kendini geliştirmeyen bir kişinin ancak Adanmış olan bir kişinin karabüyülere karşı yeterli bir korunması olmadığını okumuştum sitede.

Kara büyünün/lanetlemenin kaynağı burada önemlidir.

Bizden olanlardan ise, bu iç karışıklık yaratacağı için Tanrıları hoşnut etmeyecektir. Dolayısıyla Zevistler birbirine kara büyü atamaz.

Dışarıdan olanlardan ise, genel düşman saldırısı olabilir ya da düşman pratikleriyle uğraşan bir okültist olabilir, burada farklı durumlar görebiliriz.

Sizin seviyenizi aşan bir saldırıysa, Tanrılar sizi doğal olarak koruyacaktır. Kendi başınıza halledebileceğiniz bir şey ise, Tanrılar bu saldırıları savuşturmak ve kendinizi korumak üzerine deneyim kazanmanız için buna kontrollü bir şekilde izin verebilirler. Uykuda gelen parazit saldırısı gibi düşünebilirsiniz. Böyle bir saldırı olduğu taktirde ruhani gücünüzü kullanarak bu saldırıyı savuşturabilirsiniz ama bu size ağır gelirse Zeus'a dua edersiniz ve saldırı kesilir.

Yine de genel olarak bu durumları tamamen formüle dökmek mümkün değildir, genel hatlarıyla bilmeniz yeterlidir. Sonuç olarak güvendesiniz, saldırılara odaklanmayın.

Bu konular üzerinde çok kafa yormayın, bunun yerine işleri Tanrıların iradesine bırakın.

Zevist iseniz bir problem olmayacaktır, yaşanan problemler de elbet çözülecektir.
Cevap dediğin böyle verilir kısa ve net, Sonne bey bir açıklama yapıyor bana sanki padişah fermanı, estarkon kalesini zapt edecem sanki öyle sanıyorum bende, ne güzel cevap kısa ve net bubudur şuşudur,

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back